Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
14-08-11, 22:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Γιατι i20 και οχι yaris
|
Γιατί είναι 3.000 ευρώ παραπάνω, και τα λεφτά τα δίνει ο πατέρας...Δικό του θα είναι το όχημα...
|
15-08-11, 09:36
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
μέχρι πριν λίγο καιρό έβαζε icom.
και τα prins εχω ακούσει πολύ καλές κριτικές.
σου λέω και πάλι μιλά με τον Φάνη γιατί η BRC που δουλεύει έχουνε πανελλαδικό δίκτυο.
|
15-08-11, 17:41
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Πριν λιγο ειδα και την ξεφτιλα μας στο Gasprice.Καμαρωστε 3 επαγγελματιες πρατηριουχους που σκεφτηκανε πως θα ΓΑ@@ΣΟΥΝΕ τον κοσμο διμηουργωντας μονοπολιο στην αγορα υγραεριου στην Ξανθη.ειλικρινα ντρεπομαι για λογαριασμο τους.
Καμαρωστε τους εδω http://www.gasprice.gr/main/searchfo...asp?orderid=41
στο τελος της σελιδας 3 τα 3 πρατηρια στην Ξανθη.
κατα τα αλλα με 2-3 πρατηρια στην ιδια περιοχη λειτουργει ο ανταγωνισμος.
Αρα ο Φαρμακης στα Γιαννενα ειναι Μα@@κας που το εχει 0,75 και οι αλλοι εξυπνοι.
|
16-08-11, 02:40
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα - Περιστέρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
Πριν λιγο ειδα και την ξεφτιλα μας στο Gasprice.Καμαρωστε 3 επαγγελματιες πρατηριουχους που σκεφτηκανε πως θα ΓΑ@@ΣΟΥΝΕ τον κοσμο διμηουργωντας μονοπολιο στην αγορα υγραεριου στην Ξανθη.ειλικρινα ντρεπομαι για λογαριασμο τους.
Καμαρωστε τους εδω http://www.gasprice.gr/main/searchfo...asp?orderid=41
στο τελος της σελιδας 3 τα 3 πρατηρια στην Ξανθη.
κατα τα αλλα με 2-3 πρατηρια στην ιδια περιοχη λειτουργει ο ανταγωνισμος.
Αρα ο Φαρμακης στα Γιαννενα ειναι Μα@@κας που το εχει 0,75 και οι αλλοι εξυπνοι.
|
Απατεώνες ...
|
19-08-11, 04:13
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
|
|
οσοι εχουν βαλει υγραεριο και εχουν και ηλεκτρονικη ενδειξη στο ποσα χιλιομετρα καινε αυτο παυει να λειτουργει ή υπαρχει καμια πατεντα να σου δειχνει ποσα λιτρα στα 100χλμ υγραεριο καις?
|
19-08-11, 09:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εννοείς πως δεν δουλεύει ο υπολογιστής ταξιδιού? αν έχεις κάποιο smartphone κινητό πχ με android OS, Iphone κτλ υπάρχουν διάφορα προγράμματα, εμένα η corolla μου δεν έχει υπολογιστή ταξιδιού και δουλεύω το road trip σε iphone 4.
http://darrensoft.ca/roadtrip/screenshots.html Στην σελίδα αναφέρει και πως δουλεύει το πρόγραμμα και σου βγάζει τι καις.
Δες και screenshot απο το δικό μου. Δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι αλλο! αν εχει καποιος καμια καλύτερη ιδέα ας πει!
|
19-08-11, 11:12
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Αν το αυτοκίνητό σας έχει θύρα OBDII, τότε αγοράζετε ένα ScangaugeII ή κάτι αντίστοιχο, το "καρφώνετε" στην OBDII και έχετε έναν υπολογιστή ταξιδιού, αλλά και ένα όργανο που μπορεί να σας δίνει και άλλα στοιχεία της λειτουργίας του κινητήρα απευθείας από την ECU.
Αααααααααα!
Και σε περίπτωση CEL, μπορείτε να δείτε τη βλάβη και να την "σβήσετε" κιόλας...
|
19-08-11, 11:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από rockie
οσοι εχουν βαλει υγραεριο και εχουν και ηλεκτρονικη ενδειξη στο ποσα χιλιομετρα καινε αυτο παυει να λειτουργει ή υπαρχει καμια πατεντα να σου δειχνει ποσα λιτρα στα 100χλμ υγραεριο καις?
|
με την brc που δουλευω σε ολα τα αυτοκινητα η ενδειξη δουλευει κανονικα γιατι συνδεεται μεσω OBDII και ετσι υπαρχει ροη πληροφοριων και ακριβης ενδειξη.
τωρα σε μερικα πεζω και citroen οπου η ενδειξη της βενζινας γινεται με μετρητη ροη καυσιμου χρειαζεται πλακετα που την εχει η BRC αξιας 45ε και συνδεεται παλι στην OBDII και η λειτουργια γινεται παλι σωστα .
19-08-11, 12:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Οι corolles πριν το 2000 όπως και πολλές άλλες μάρκες δεν έχουν OBD-II εχουν μια απλή φύσα διάγνωσης που λέγεται αλλιώς (όπως και η δικιά μου corolla) και δεν μπορείς να κάνεις τπτ απο τα παραπάνω δυστυχώς. Αλλιώς υπάρχει και σύστημα wifi που συνδέεις ενα πραγματακι στο OBD-II και δίνεις τις πληροφορίες σε iphone και μετράει τα πάντα! + μέτρηση κατανάλωσης και υπολογιστής ταξιδιού!
Eδώ το θέμα με τα OBD.
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=18620
|
19-08-11, 12:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
|
Οχι wifi. Bluetooth μαλλον εννοεις. Εχω εγω τετοιο και το εχω συνδεσει με το κινητο μου (android) και εκτος απο αλλες πληροφοριες (air/fuel ratio, στροφες, ταχυτητα, πιεση και θερμοκρασια εισερχομενου αερα, να διαβαζω/σβηνω σφαλματα και πολλα πολλα πολλά αλλα, μεχρι δυναμομετρηση μπορω να κανω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18506408 seconds (79,17% PHP - 20,83% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|