καλημερα! και εμενα το ιδιο χαλασε! δεν ειναι ασφαλεια και οι επαφες πισω φερνουν ρευμα, κατι κομμενο δεν βρηκα.
Ηθελα να αλλαξω και φυμε επειδη εχει φουσκιασει και λενε οτι μπορει να χαλασει η αντισταση, οποτε ευκαιρια ειναι....
επισης να πω οτι ξεθαμπωνει το τζαμι σφαιρα με το AC οπως γινεται με ολα τα αλλα, θεωρω μικρο το κακο.
Δυστυχως θελει αλλαγη το τζαμι αν δεν ειναι απο επαφες, εμενα ειναι κολλημενες κανονικα παντως.
Οι επαφες μου ειναι καπως σκουριασμενες, θα τις καθαρισω να δω.
Αλλιως θα βγαλω και το φυμε μονος μου ζητανε αρκετα και να μεινει το αμαξι οποτε δεν παιζει...
Να σπασω το τζαμι για να μου το αλλαξουν σαν ιδεα δεν μου αρεσει καθολου που λενε καποιοι.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agrileza
Δεν δουλεύει σε όλο το τζάμι. Απο τις 10 αντιστάσεις π.χ που διέρχονται οριζόντια στο μπαρπρίζ θα φαινόνταν έστω και στο ένα που έχει πρόβλημα, σωστά; Για την ασφάλεια δεν γνωρίζω, θα το πάω στην toyota να το κοιτάξουν.
|
Δεν χρειαζεται Toyota πας σε εναν ηλεκτρολογο. Οι ασφαλειες ειναι αριστερα απο το τιμονι κατω χαμηλα δλδ το μικρουλι ντουλαπακι βγαζεις και ειναι απο πισω. Λογικα ειναι η 30Α μια πρασινη, ολες τις τσεκαρα μια μια καμια δεν βρηκα καμμενη.
Πισω για να μετρησεις επαφες με πολυμετρο πρεπει να βγει το πλαστικο καλυμμα της πισω πορτας.
Το λαμπακι στο κουμπι σου αναβει εσενα?
Εμενα ουτε στροφες δεν μου ριχνει, ουτε η ταση πεφτει οπως εκανε πριν οταν δουλευε.