Θα σας πω ενα περιστατικό που μου έτυχε χτες βραδυ...
Γυριζα σπίτι αργά με το κορολλικό και όλη την οικογένεια μέσα (δλδ γυναικα και παιδί
).
Λιγο πριν φτασω σπίτι λοιπόν, χρειάστηκε να κατεβάσω το πίσω αριστερό παράθυρο...
Παταω το κουμπάκι και κατεβαίνει το παράθυρο μια χαρα.
Ξαναπατάω το κουμπάκι να ανέβει το παράθυρο και... τίποτα...
Βρε λέω, δεν θα το πάτησα καλα...
Ξαναπάταω και παίρνω πάλι απο τα τρια το μακρύτερο και αυτη τη φορά ακουω και ένα μικρό κλακ...
Την τρίτη φορά λοιπόν που το πατάω... αντι να ανεβει το παράθυρο... τί λετε να ανέβηκε?
Μόνο ο γρύλος !!!!!
Και μάλιστα όπως βγηκε απο το παραθυρο μου εσκισε και σε ενα σημείο το λαστιχάκι στεγανοποίησης!
Παρκάρω κατω απο το σπίτι και τρεχω να φερω σακούλες και ταινία για να κλείσω τουλάχιστον προσωρινά το παράθυρο.
Περιττό να πω πως όλο το βραδυ κοιμήθηκα με το ένα ματι ανοιχτό. Ειχα αφησει την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και είχα το νου μου μην ακουσω το συναγερμό να βαράει... Μαυρη νυχτα περασα...
Πρωι πρωι παω στην αντιπροσωπία και αφου περιμενα μιση ωρίτσα βγαινει ο τεχνικός και μου λέει πως εχει σπασει μια ροδελίτσα πλαστική απο τον γρύλο και πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρος... Το τζαμι ήταν άθικτο.
Όλα μέσα στην εγγύηση ευτυχώς (το αμαξι ειναι 3ος του 2004 οπότε ειμαι στην υπερεγγύηση της ΤΟΥΟΤΑ ΗΕΛΛΑΣ). Παρηγγειλαν το ανταλλακτικο και το αμαξι θα το παρω σήμερα το απογευμα... (Αλήθεια πόσο κοστίζει ένας γρύλος, και όταν λένε "γρύλος" τι περιλαμβάνει το σύστημα? Φαντάζομαι όχι και το ηλεκτρικό μοτερ του παραθύρου?)
Ηθελα να το μοιραστω μαζί σας για να δω καταρχην αν εχει συμβεί σε κανενα άλλο αυτο το πράγμα ή μονο το δικό μου Ε12 πάσχει απο το συνδρομο GOLF?
Μια πιθανη εξηγηση δική μου ειναι πως μπορει αυτη η πλαστική ροδελίτσα να ειχε ψιλοχαλάσει απο τη ζέστη και απο την ακινησία γιατι τα πίσω παραθυρα τα λειτουργώ σπανιότατα.
Και τέλος... για να δωσω και μια νοτα χιουμορ στο όλο θέμα, όταν μου είπαν πως τελικά περνάει στην εγγύηση η επισκευη κτλπ τους απάντησα:
"Πάλι καλά που δεν μου απαντήσατε: Δεν μ@μιέσαι και εσύ και ο γρύλος σου!"...
Η κοπέλα που με ειχε παρει τηλ, πέθανε στα γέλια !!