Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Δαγκάνες Levin superstrut
Παλιά 08-02-17, 15:32
Το avatar του χρήστη Χάρης
Χάρης Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla '99
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 169
Χάρης είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δαγκάνες Levin superstrut

Καλημέρα στην ομάδα! βρήκα και αγόρασα 2 δαγκάνες levin διπίστονες για τη corolla (E11, 1.3) μαζί με τους δίσκους (275mm). Έπειτα στο συνεργείο διαπιστώσαμε πως δεν ταιριάζει η βάση της δαγκάνας με το άκρο και πως οι δαγκάνες είναι από 20v με τη superstrut ανάρτηση.
Καταλήξαμε λοιπόν ότι χρειαζόμαστε αδάπτορες κ μου είπε ο μηχανικός πιθανότατα να κάνους οι βάσεις από avensis 2005-2009.
Έχει κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα; Ή κάποια γνώση παραπάνω;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-17, 07:39
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα! εχω ακουσει οτι οι βασεις που ειναι για τα τακακια και πιανουν στις δαγκανες θελουν καπου τροχισμα....
μπορεις να ανεβασεις αναλυτικα φωτος να το δουμε δεν εχω δει ο ιδιος.
Ναι του Avensis taxi diesel 2,0 με τις 2πιστονες κανουν....
αλλα οπως εχω δει τα δινουν μαζι πακετο με τις δαγκανες δυσκολα να βρεις σκετες βασεις τετοιες.
Ποιο λες βαση δαγκανας? αυτο που ειναι και το πλαισιο που μπαινουν τα τακακια εκει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-17, 10:36
Χάρης Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημερα! εχω ακουσει οτι οι βασεις που ειναι για τα τακακια και πιανουν στις δαγκανες θελουν καπου τροχισμα....
μπορεις να ανεβασεις αναλυτικα φωτος να το δουμε δεν εχω δει ο ιδιος.
Ναι του Avensis taxi diesel 2,0 με τις 2πιστονες κανουν....
αλλα οπως εχω δει τα δινουν μαζι πακετο με τις δαγκανες δυσκολα να βρεις σκετες βασεις τετοιες.
Ποιο λες βαση δαγκανας? αυτο που ειναι και το πλαισιο που μπαινουν τα τακακια εκει?
Καλημέρα Νικηφόρε! Βάση δαγκάνας λέω το πλαίδιο που βιδώνουν οι δακάνες επάνω και το πλαίσιο είναι αυτό που βιδώνει στο άκρο.
Βάση μ είπε ότι μπορεί να κάνει κ από μονοπίστονη δαγκάνα γτ θέλουμε απλά να είναι σωστό το offset.
Οι δαγκάνες με τις βάσεις τους είναι στο συνεργείο, δεν τις έχω για να τις βγάλω φωτό.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-17, 14:01
NikiforosGT Offline:
Moderator

Στο θεμα με τα φρενα που τα ειχαμε πει αρκετα παλιοτερα καποιοι που ειχαν βαλει ειπαν οτι θελει τροχισμα με τροχο στο σημειο που βρισκει και μπαινουν χωρις μετατροπες.
Που βρισκει ακριβως ξερεις?
απ οσο ξερω δεν υπαρχουν ετοιμοι ανταπτορες, ή κατασκευη απο μηχανουργειο μονο, ή αλλαζεις καποια μερη τους με αλλο μοντελο οπως το avensis που ειπαμε.

Μετα απο λιγο ψαξιμο νομιζω βρηκα και την λυση http://www.zerotohundred.com/newforu...d.php?t=381476
δες στο ποστ #15 τα τροχισματα που χρειαζονται, αυτο εχουν κανει αλλοι οπως εχω διαβασει.
Τις βαζω και εδω να υπαρχουν.
Αμα ψαξεις στο google θα δεις αρκετες αναφορες για τροχισμα στα πλαισια αυτα.
Μπορεις να το ψαξεις σαν levin superstrut on macpherson.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-02-17 στις 14:09.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-17, 15:44
Χάρης Offline:
Μικρό Μέλος

Το πρόβλημα είναι πως οι τρύπες της βάσης για τις βίδες δεν ταιριάζει με το άκρο. Όπως λέει κ ο άλλος στο forum που βρήκες, ο μηχανικός του τον συμβούλευσε να κάνουν καινούργιες. Απ 'οτι κατάλαβα δηλαδή..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-17, 18:02
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χάρης Εμφάνιση μηνυμάτων
Το πρόβλημα είναι πως οι τρύπες της βάσης για τις βίδες δεν ταιριάζει με το άκρο. Όπως λέει κ ο άλλος στο forum που βρήκες, ο μηχανικός του τον συμβούλευσε να κάνουν καινούργιες. Απ 'οτι κατάλαβα δηλαδή..
καλησπέρα, για τροχισμα εχω ακουσει, αλλα και τρυπες να θελει που ειναι το προβλημα? κανετε τρυπες, αρκει να ειναι σε σημειο που να μπορουν να γινουν.
Οπως ειπα αυτα σκετα απο του Avensis ειναι δυσκολο καποιος μαντρας να τα πουλαει σκετα ή ιδιωτης. Πριν καιρο που εψαχνα ειχα βρει ολο το σετ μαζι απο το avensis το 2λιτρο με τις 2πιστονες στα 250 ευρω χωρις δισκοπλακες μαζι. Μετα βαλε νεες δισκοπλακες βαλε και τακακια που θα επρεπε να παρω απο Toyota νεα, μιλαμε για κοστος που εφτασε στα 400 ευρω και δεν πηρα τιποτα τελικα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-17, 22:06
Χάρης Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
καλησπέρα, για τροχισμα εχω ακουσει, αλλα και τρυπες να θελει που ειναι το προβλημα? κανετε τρυπες, αρκει να ειναι σε σημειο που να μπορουν να γινουν.
Οπως ειπα αυτα σκετα απο του Avensis ειναι δυσκολο καποιος μαντρας να τα πουλαει σκετα ή ιδιωτης. Πριν καιρο που εψαχνα ειχα βρει ολο το σετ μαζι απο το avensis το 2λιτρο με τις 2πιστονες στα 250 ευρω χωρις δισκοπλακες μαζι. Μετα βαλε νεες δισκοπλακες βαλε και τακακια που θα επρεπε να παρω απο Toyota νεα, μιλαμε για κοστος που εφτασε στα 400 ευρω και δεν πηρα τιποτα τελικα.
Όπως τα λες, δύσκολα κάποιος να πουλάει ξεχωριστά. Στο ίδιο φορουμ, κάποιοι χρησιμοποίησαν βάσεις από φρένα celica st202 για να αποφύγουν όλη τη φασαρία.
Απλά ρώτησα μπας και κάποιος άλλος αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-17, 07:36
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Όπως τα λες, δύσκολα κάποιος να πουλάει ξεχωριστά. Στο ίδιο φορουμ, κάποιοι χρησιμοποίησαν βάσεις από φρένα celica st202 για να αποφύγουν όλη τη φασαρία.
Απλά ρώτησα μπας και κάποιος άλλος αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
καλημερα, παρακαλω....
αν κανεις κατι αν μπορεις πες εδω πως το εκανες και καμια φωτο γιατι μπορει να υπαρχουν ενδιαφερομενοι.
Απλα δυστυχως οι μαντράδες ως συνηθως τα πουλανε σετ εννοω τις δαγκανες με τις βασεις αυτες και γιαυτο ειναι δυσκολο εως και ακατορθωτο να βρεις σκετες. Πρεπει καποιος να χαλασει το σετ και μετα ποιος παιρνει σκετες τις δαγκανες? γιαυτο και δεν τα σπανε.
Οποτε σε βλεπω για πατεντες, παντως αν εξαιρεσεις το θεμα εμφανισης που εκει κατω δεν τα βλεπεις μετα, τουλαχιστον δεν θα αγορασεις τπτ αλλο.
Ο μαστορας δεν ξερω ποσα παραπανω θα σου παρει να τα κανει.
Παντως οτι γινεται γινεται. Χωρις φωτος οπως ειπα στο θεμα των φρενων σε Ε11 το εχουν αναφερει και αλλοι αυτο, για το τροχισμα. Για τις τρυπες δεν το θυμαμαι ομως. Μαλλον ειχε 2 εκδοσεις levin με superstrat και με macpherson.
Και νομιζω για του Avensis αν θυμαμαι καλα υπαρχει θεμα με τις δισκοπλακες 1ον ειναι 5 μπουλονες! αρα θες τρυπα σε αλλο σημειο να συμπεσουν οι 4.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-17, 11:29
Χάρης Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
καλημερα, παρακαλω....
αν κανεις κατι αν μπορεις πες εδω πως το εκανες και καμια φωτο γιατι μπορει να υπαρχουν ενδιαφερομενοι.
Απλα δυστυχως οι μαντράδες ως συνηθως τα πουλανε σετ εννοω τις δαγκανες με τις βασεις αυτες και γιαυτο ειναι δυσκολο εως και ακατορθωτο να βρεις σκετες. Πρεπει καποιος να χαλασει το σετ και μετα ποιος παιρνει σκετες τις δαγκανες? γιαυτο και δεν τα σπανε.
Οποτε σε βλεπω για πατεντες, παντως αν εξαιρεσεις το θεμα εμφανισης που εκει κατω δεν τα βλεπεις μετα, τουλαχιστον δεν θα αγορασεις τπτ αλλο.
Ο μαστορας δεν ξερω ποσα παραπανω θα σου παρει να τα κανει.
Παντως οτι γινεται γινεται. Χωρις φωτος οπως ειπα στο θεμα των φρενων σε Ε11 το εχουν αναφερει και αλλοι αυτο, για το τροχισμα. Για τις τρυπες δεν το θυμαμαι ομως. Μαλλον ειχε 2 εκδοσεις levin με superstrat και με macpherson.
Και νομιζω για του Avensis αν θυμαμαι καλα υπαρχει θεμα με τις δισκοπλακες 1ον ειναι 5 μπουλονες! αρα θες τρυπα σε αλλο σημειο να συμπεσουν οι 4.
Εννοείται όταν βρω τη λύση θα τη γράψω. Το γνωρίζω πως θα είναι δύσκολο να σπάσει κάποιος το σετ. Αν κ στο θέμα δισκόπλακας έχω ήδη την 4Χ100 275mm. Είχαμε παραγγείλει τακάκια-δισκόπλακες πριν τις βάλουμε επάνω γτ ξέραμε πως μπαίνουν χωρίς τροποποίηση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-17, 18:43
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Εννοείται όταν βρω τη λύση θα τη γράψω. Το γνωρίζω πως θα είναι δύσκολο να σπάσει κάποιος το σετ. Αν κ στο θέμα δισκόπλακας έχω ήδη την 4Χ100 275mm. Είχαμε παραγγείλει τακάκια-δισκόπλακες πριν τις βάλουμε επάνω γτ ξέραμε πως μπαίνουν χωρίς τροποποίηση.
καλησπέρα, πωπω διαβαζω διαστασεις και θελω και εγω.....
αν και θεωρω τα φρενα μου αρκετα, παρολο οτι το παταω και το τρεχω και σε βουνισιες διαδρομες Διονυσο, Πεντελη, Λιμνη Μαραθωνα κτλ και δεν εχω προβλημα, καλο θα ηταν αν ειχα μεγαλυτερα.
Αλλα εχω πολλα αλλα εξοδα στην μεση ρε γμτ....
Αν θες μπορεις να πεις απο που πηρες τακακια και δισκοπλακες?
αν μπορεις να πεις μαρκα, τιμες και κωδικους θα ησουν και ο πρωτος!
Α! το ποιο σημαντικο, 275 που εχει αυτο χωρανε σε 15αρες?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δαγκάνες RX 7 σε e11 Χάρης TOYOTA COROLLA 111(G6) 7 11-05-16 19:45
Levin keichi TOYOTA COROLLA 111(G6) 39 27-01-10 15:03
20V ΑΣΗΜΕΝΙΟ LEVIN ΜΕ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ LEVIN ΠΟΣΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΕΧΩ? ΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ 4AGE 20v Levin 12 12-04-09 22:23
LEVIN 20V xarisclub Ειμαι νεος 15 22-02-08 21:18
Βαφή Σε Δαγκάνες madvinegar SUPPORT 69 22-12-05 13:36

Page generated in 0,17143011 seconds (83,05% PHP - 16,95% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:17.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com