Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
Corolla e12 |
|
02-05-15, 01:01
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Corolla e12
Εχοντας πουλησει την 11αρα, και μενοντας πλεον μονο με το mr2 οπου καταλαβαινεις οτι το αυτοκινητο ειναι μονο για δευτερο, μπορει και τριτο, λογω χωρων και ανεσης, αποφασισα να αγορασω παλι ακομα ενα αυτοκινητο.
Εχω βρει μια e12 5d 1.4 2002' εκδοσης sol την οποια σχετικα μπορω να πω οτι την ξερω. (Συναδερφου 4 χρονια στη δουλεια). Το αυτοκινητο το εχει πρωτο χερι, εχει καποιες γρατσουνιτσες οι οποιες δεν με απασχολουν, κατα τ΄αλλα το αμαξι ειναι χαρτι. Προσφατο σερβις, αμορτισερ bilstein b6, ενος χρονου ελαστικα.
Το μονο που με απασχολει ειναι τα 275.000χλμ που κουβαλαει στην πλατη. Ποσο αποτρεπτικος παραγοντας ειναι αυτα τα χλμ για αυτο το αμαξι; Αντεχει αρκετα ακομα;
Μου το δινει στα 2.500€
02-05-15, 01:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Λάδι του τσιμπάει; Υπάρχε περίπτωση να είναι από τις παρτίδες με τα προβληματικά πιστόνια; Αν και θα είχε φανεί το κάψιμο...
Γνώμη μου είναι, πως αν γίνεται η συντήρηση του αυτοκινήτου όπως πρέπει, δεν έχει θέμα...
|
02-05-15, 02:39
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Σε αυτή την τιμή, ακόμα και αν τσιμπάει λάδι, κάνεις έναν υπερκυβισμό και καθάρισες
|
02-05-15, 19:27
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Ακριβως αυτο θα ελεγα κ εγω... κ λαδι να τσιμπαει... τραβας εναν υπερκυβισμο με μεταχειρισμενα κομματια σε σωστο μαστορα κ το αμαξι εχει ξανα 0 χλμ! Κ θα εχεις κ γνωριμο μοτερ! Πιστευω αξιζει παντως κ σαν αμαξι κ σαν χλμ κ σαν τιμη!
02-05-15, 20:48
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Απο οτι μου ειπε σημερα δεν συμπληρωνει ποτε λαδι. Απο αλλαγη σε αλλαγη καθε 7500 χλμ κατεβαινει ουτε ενας ποντος ο δεικτης. Πιστευω οτι ειναι καλη ευκαιρια για τα λεφτα του συν οτι θελω να μαθει να οδηγαει και η γυναικα με αυτο οποτε και δεν απασχολουν οι γρατσουνιες....!!
03-05-15, 23:26
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Τελικα κατι ειχα καταλαβει λαθος. Καει λαδι περιπου 1 λιτρο καθε 7500 χλμ.
Αρχισε περιπου στις 220.000 χλμ και τωρα εχει 275.000... Λετε να εχει κανει αρκετο οβαλ και να μην φτιαχνετε;
Οσοι υπερκυβιζετε, εγκεφαλο κρατατε τον μααμα 1.4;
04-05-15, 00:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Εγκέφαλο κρατάς αυτόν που έχει το αμάξι,όπως και πολλοί κρατάνε τα ίδια μπεκ (αρκούν).
|
04-05-15, 00:40
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Εγκεφαλος μαμα 1.4, μπεκ νομιζω αφηνεις τα ιδια αν δεν βαλεις προγραμμα. Αν βαλεις προγραμμα (νομιζω παιρνει ο εγκεφαλος του κανονικα) μπορεις να βαλεις τα πρασινα μπεκ (1zz, εχω και να σου δωσω αμα θες). Επισης υπαρχει περιπτωση να εχω και κορμο 4zz, αν αποφασισεις να το ανοιξεις και δεις οτι εχει προβλημα. Μεχρι τοτε εχεις καιρο βεβαια. Σαν τιμη ειναι καλη παντως. Επισης θα βολευε να σου πει ο φιλος σου αν ειχε παει με την ανακληση να του αλλαξουν κορμο, γιατι εχει διαφορες ο παλιος κορμος με αυτον που εβαζε μετα η τουοτα. Δεν ειναι μονο τα πιστονια και οι κυλινδροι τελικα η διαφορα και αυτο το ανακαλυψα προσφατα και απ'οσο ρωτησα, σχεδον κανενας δε το γνωριζε.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14757109 seconds (79,33% PHP - 20,67% MySQL) with 36 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|