ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΜΟΥΑΓΙΕ
Καλησπέρα και χρόνια πολλά !!!
εδώ και αρκετό καιρό ακουγα εναν ήχο απο πισω δεξια σαν κατι να γρατζουναει-τσιριζει κατα την κυληση του τροχού αλλα ήταν κατι πολύ απαλό και χαμηλής έντασης. τις τελευταιες μέρες το ακουγα πιο εντονο όμως και αποφάσισα να το παω συνεργείο. το συνεργείο ειναι καινουριο και δεν εχω ξαναπάει αλλα εχω ακουσει καλά λόγια και γενικά εχει αρκετή κινηση!
το πορισμα ήταν "ρουλεμαν πισω δεξια τροχού" και μου λεει οτι παει μαζι με το μουαγιε και κοστιζει 132 € (180 με τα εργατικα). η αλήθεια είναι οτι ειχα φάει μια γωνία πεζοδρομίου πολύ δυνατα οταν επαιρνα μια στροφή με το συγκεκριμένο τροχό. μαλον οφείλεται εκει.
το θεμα μου ειναι η τιμή και αν παει όντως μαζί με το μουαγιέ? ειχα αλλαξει στο subaru μου πριν κανα 3αρι χρονια ρουλεμαν μπροστινου τροχού και ήταν μόνο ρουλεμάν και μου κοστισε μαζι με τα εργατικά 80 € πως στο καλο εχει τοση μεγαλη διαφορα με το corolla μου?
corolla sedan 1.6 Μοντ.2008
ειναι το πρωτο μου σοβαρο προβλημα και ειμαι επιφυλακτικός!
corolla
|