Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
Ερωτηση Σασμαν
Θελω να μου πειτε κατι. ποια η διαφορα κοντο η μακρυ σε αυτα τα σασμαν? του 1300 4ε ειναι ιδιο με του 1600? του καρινα ειναι πιο μακρυ απο αυτα? το αμεσως πιο κοντο απο του levin ποιο ειναι? εχω σκοπο να το αλαξω αλλα τι να βαλω? εχω spare του 1300 4ε αλλα αντεχει αν μπει? απο g6? απο carina? θελω ενα πιο κοντο απο το δικο μου αλλα να αντεξει. snoopy αυτο της φωτο ειναι απο levin
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 389
Re: Ερωτηση Σασμαν
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
Θελω να μου πειτε κατι. ποια η διαφορα κοντο η μακρυ σε αυτα τα σασμαν? του 1300 4ε ειναι ιδιο με του 1600? του καρινα ειναι πιο μακρυ απο αυτα? το αμεσως πιο κοντο απο του levin ποιο ειναι? εχω σκοπο να το αλαξω αλλα τι να βαλω? εχω spare του 1300 4ε αλλα αντεχει αν μπει? απο g6? απο carina? θελω ενα πιο κοντο απο το δικο μου αλλα να αντεξει. snoopy αυτο της φωτο ειναι απο levin
φιλε μου πανο στο μονο που μπορω να βοηθησω ειναι οτι το σασμαν του carina einai idio me toy levin δεν ειναι πιο κοντο απο οτι λενε αλλιως θα το ειχα βαλει ηδη!!στο λεεω αυτο γιατι με το carina π.χ. η 2ρη σχεση εβγαζε γυρω στα 98 χλμ. αλλα με κοφτη στις 6700σαλ η 3τη 135χλμ η 4τη 185χλμ σκεψου οτι στο 20v εχουμε ακομα 1300σαλ υπολοιπο αρα περιπου εινα στα ιδια μην σου πω ιδια!!