προβλημα με levin blacktop
παιδια καλησπερα σασ κ χρονια σας πολλα!ευχομαι σε ολους οτι καλυτερο!
επανερχομαι παλι σε καποιες απορειες που θελω να με βοηθησετε..
1ον ... οι μαμα εκεντροφοροι του ασημοκαπακου ειναι καλυτεροι απο του μαυροκαπακου σε οτι αφορα στο τουρμπο?( κατοχος μαυροκαπακου)..μου τους εβαλε ο μηχανικος μου διοτι μ λεει ειναι καλυτεροι στο τουρμπο! ισχυει η απλα ειναι καποια κομπινα?
2ον.. επειδη ξανα εφτιαξα το μοτερ απο την αρχη ολο μα ολα μεσα σφυριλατα καθως αλαχτηκανε ολα και με συμπιεση κοντα στο 10.. πηγα να ρυθμησω στο dyno (ζομπολασ) κ το μοτερ βαραει πυρακια!!!! στο 1 bar! Μου λεει ο προγραμματιστης οτι ειναι θεμα παραληλου ( greddy ultimate black) προβλημα στην συνδεση του αν κ τον εχω πολλα χρονια καθως ειναι κ το 3ο μοτερ που φτιαχνω (οπως μου ειπε κ την αιτια αυτη ο κ.ζομπολασ που σπανε τα μοτερ) ειναι οτι εκει που δηλωνει το αβανσ στο ρελαντι στις 13μοιρες π.χ. αυτο κοβει κ τισ παει στισ -178!!!! μου το εδειξε κ στο προγραμμα που εχει στο λαπτοπ!κ οντως το κανει! το αμαξι βασικα κανει κ κομπιασματα κ αυτο μ λεε ειναι επειδη κοβει αβανσ!δλδ κανε αλλα νταλον ο παραληλος!!!κ η λυση μ λεει η καλυτερη ειναι να μπει αγραφος κ να ξυλωθουνε ολα κ ο μαμα!!προβλημα ηλεκτρικο δλδ κ οχι μηνανικο (πυρακια)
κ γιαυτο αναρωτιεμαι μηπως ειναι οι εκεντροφοροι η μηπως στο χρονισμα εχει πηδηξει κανα δοντακι ο μηχανικος (αν κ το μοτερ επερνε αλογα στο dyno)
εσεισ τι λετε? δωστε μου τα φωτα σασ!!!
|