Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
βοηθεια για φιλτρο βενζινης
Παλιά 02-08-14, 18:00
Το avatar του χρήστη xristos skl
xristos skl Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: G6
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
xristos skl είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
βοηθεια για φιλτρο βενζινης

είμαι να σκάσω από τα νεύρα!!!πήγα σήμερα να κάνω σέρβις το corolla G6 μου και το φίλτρο βενζίνης δεν έβγαινε με τίποτα!!!η κάτω βίδα δεν έβγαινε!!!!μέχρι που χάλασα την βίδα από τα νεύρα μου!!!!!δεν φταίει κανένας εγώ ο βλάκας που το πήγα την προϊγούμενη φορά σε ένα δικό μου και καλά επειδή δεν είχα χρόνο!!!!δεν χαλάρωνε με τίποτα όμως εεε!!!!τώρα τι κάνω?άκουσα ότι κάποιος το έβαλε πιο ψηλά !!!!!αν ξέρει κάποιος κάτι θα με έσωζε !!!!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-08-14, 11:29
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
θελει ειδικο ρακοροκλειδο για να ξεβιδωσει ... δεν ειναι τιποτα παντως ..παρε με ενα τηλ και θα σε βοηθησω ..

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-08-14, 19:14
Το avatar του χρήστη Pete_Mpal_
Pete_Mpal_ Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 183
Pete_Mpal_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ναι ρε μην τρελενεσαι, απλά να μην τα σφίγγεις σαν να δένεις γαιδαρο..

http://www.youtube.com/watch?v=MGYGSqGz3gM
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-11-15, 15:07
donstefano Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Βυρωνας-Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 120
donstefano είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το φιλτρο βενζινης σε Ε12 αλλαζει η οχι?Ειναι στην αντλια βενζινης?Που στο καλο ειναι?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-11-15, 15:20
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 538
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Όχι δεν αλλάζει στις Ε12.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-11-15, 15:38
donstefano Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Βυρωνας-Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 120
donstefano είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βρηκα και απαντησεις εδω
http://www.corollaclub.com/forums/sh...E6%E9%ED%E7%F2

Βεβαια για TS ειναι αλλα σε αυτα τα θεματα κατα 99% τα ιδια φοραει.
Και παει ολο σετ με αντλια βενζινης δηλαδη ενα καρο λεφτα.....

Δεν εχω καποιο θεμα απλα αναρωτιομουν γιατι σωστα θυμομουν οτι δεν το ειχα αλλαξει ποτε!

Ευχαριστω για την απαντηση agapiou!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-11-15, 18:30
christos86 Offline:
banned

Μοντέλο: Ε12 f/l 1.6 5d Sol
Περιοχή: Δράμα-Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 0
christos86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πιστευω πως αλλαζει σε Ε12 τοτε γιατι υπαρχει σαν ξεχωριστο ανταλλακτικο???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-11-15, 20:30
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xristos skl Εμφάνιση μηνυμάτων
είμαι να σκάσω από τα νεύρα!!!πήγα σήμερα να κάνω σέρβις το corolla G6 μου και το φίλτρο βενζίνης δεν έβγαινε με τίποτα!!!η κάτω βίδα δεν έβγαινε!!!!μέχρι που χάλασα την βίδα από τα νεύρα μου!!!!!δεν φταίει κανένας εγώ ο βλάκας που το πήγα την προϊγούμενη φορά σε ένα δικό μου και καλά επειδή δεν είχα χρόνο!!!!δεν χαλάρωνε με τίποτα όμως εεε!!!!τώρα τι κάνω?άκουσα ότι κάποιος το έβαλε πιο ψηλά !!!!!αν ξέρει κάποιος κάτι θα με έσωζε !!!!!!!
καλησπέρα! τα ιδια ειχα και εγω! οταν ειχα το μοτερ μου στο starlet gt ενας μηχανικος μου ειχε δωσει απο ενα κομμενο αμαξι το κατω μερος με σωληνακι και το ειχα βαλει στο φιλτρο και ενα κομματι σωληνακι βενζινης και απλα ξεβιδωνα το σφιχτιρακι και αλλαζα. Kαι μη πει κανεις δεν ειναι ασφαλες με σφυχτυρακια κτλ γιατι και το μαμα σωληνακι απο το φιλτρο μεχρι την μπεκιερα εχει πανω σε αυτην και εκει σφυχτηρακι απο την μανα του! επισης η πιεση δεν ειναι μεγαλη της αντλιας βενζινης ωστε να το ζοριζει για να το πεταξει. Με αυτον τον τροπο οποτε αλλαζω το φιλτρο μαζευω σε ενα γυαλινο δοχειακι και την βενζινη που εχει μεσα και δεν την πεταω, την ξαναβαζω με ειδικο χονι στο ρεζερβουαρ. Ξερετε που την μετρησα σε ml ποση ηταν? πανω απο 100ml! προφανως αδειαζε η μπεκιερα μαζι με το σωληνακι της και οτι ειχε στο φιλτρο μαζι με το αλλο σωληνακι γιαυτο.
Στην corolla EE111 τα ιδια παλι, μεχρι που μια φορα βαζω την μανα μου!!! να κραταει κοντρα, την πηρε μαζι το ξεσφιξιμο και φυσικα ΚΟΠΗΚΕ το σωληνακι!!!! ευτυχως ειχα στο εξοχικο σωληνακι απο φιαλες υγραεριου και εβαλα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΟΝΟ γιατι ΔΕΝ κανει για βενζινη και ετσι αφησα κατω το κομμενο εβαλα ενα κομματι σωληνακι μεσα σε σπυραλ προστασιας και το φιλτρο το εχω πλεον ανεβασμενο ψηλα. Ετσι βρηκα την υγεια μου.
Eπισης το τελευταιο ρακορ το λιμαρα για να ισιωσει να το πιανει κανενα κλειδι γιατι ειχε γινει χαλια!
δεν το βρισκω το θεμα, βρηκα μια φωτο με προχειρο σωληνακι απο φιαλη υγραεριου αλλα δεν κανει για βενζινη μετα απο λιγο καιρο σκαει!!! απλα το ειχα βαλει προχειρα την 1η μερα!
Το λεω και το τονιζω, ΜΗΝ παει κανεις και βαλει κανενα σωληνακι ΟΤΙ ΝΑΝΕ! θελει ΕΙΔΙΚΟ για βενζινη γιατι τα αλλα ΛΙΩΝΟΥΝ! μεγας κινδυνος ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Εγω εβαλα για ωρα αναγκης για 1 μερα μονο προσωρινα αυτο της φωτο. Το σωληνακι απο φιαλη υγραεριου του πετρογκαζ αρχιζει να σκαει μετα, το εκανα δοκιμη σε βενζινη οχι πανω στο αμαξι!
οταν θελω να κανω αλλαγη λυνω τα 2 κατω σφιχτηρακια (παντα βαζουμε διπλα) και το πανω το 17αρι απο την μπεκιερα δλδ και το περνω απεξω και λυνω το ρακορ με την ησυχια μου. ΠΑΝΤΑ με κλειδια και οχι με τσιπιδες οπως κατι ασχετοι σε συνεργεια που εχω δει. Γιαυτο τα χαλανε!!!!

και σε μια ποιο προσφατη φωτο φαινεται το λευκο σπυραλ προστασιας, πραγματικα με εχει σωσει αυτη η τοποθετηση, κανω αλλαγη φιλτρου βενζινης καθε 10.000χλμ αλλα βαζω φιλτρο απο φιλο μου μηχανικο οχι απο Toyota να πληρωνω κερατιατικα + στηριγμα καθε φορα!!!! οποτε μου κοστιζει κατω αρκετα απο την μιση τιμη της Toyota.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-11-15 στις 22:26.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλτρο βενζινης απορια mlion corolla dream TOYOTA COROLLA 111(G6) 5 18-01-14 23:35
Φιλτρο Βενζινης.. Nikos_Tsport TOYOTA COROLLA T-SPORT 10 01-11-12 21:38
Φιλτρο βενζινης. endurasKE-30 SUPPORT 24 15-01-11 00:22
φιλτρο βενζινης σε Ε12 scania124 SUPPORT 14 08-09-07 01:48
Φιλτρο Βενζινης kyro SUPPORT 2 11-11-06 04:53

Page generated in 0,16037011 seconds (81,37% PHP - 18,63% MySQL) with 37 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:28.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com