Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Πιεση - αναλογία καυσίμου 4efte |
|
14-04-13, 17:37
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πιεση - αναλογία καυσίμου 4efte
Φίλοι θα ήθελα να ρωτήσω
1) σχετικά με την πίεση σε μοτερ glanza μέχρι που μπορει να ανεβεί με ασφάλεια με δεδομένο ότι κρατάει αναλογία καυσίμου 11.5 με μαμα σωθηκα...??
2) μου δείχνει ο wideband στο ρελαντι και γενικά σε βολτα-ταξίδι χωρις να τουρμπίζει, ή τουρμπίζοντας μέχρι περίπου 0.3 bar 16-17-18 αναλογία καυσίμου(πολύ ΦΤΩΧΟ δλδ)... ειναι φυσιολογικο???
Οταν φουσκώνει πάνω από 0.3 κομπλε!! Κάνει να δουλεύει με τόση χαμηλή αναλογια καυσίμου??
3) Αν το δουλέψω στο 0.9 bar πίεση με αναλογία 11.5 (air/fuel) σε όλο το φάσμα στροφομέτρου που κατεβαίνει σε 12 στους κόφτες θα έχω πρόβλημα? Το 12 ειναι επικύνδυνο??
Το μοτέρ είναι 4efte με βελτιωμένα τα περιφεριακα με μαμα ομως έμβολα.
|
14-04-13, 17:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Σε χαμηλη πιεση και με οχι τερμα γκαζι δεν εχεις προβλημα.Ειναι και οικονομικο.
Σε τερμα πατημα μεχρι 11,5 αφου δεν εισαι σφυριλατος.Ολα τα starlet ετσι δουλευουν.
Στο 0.8-0.85 εχεις την καλυτερη αναλογια καυσμου στο μοτερ αυτο.
14-04-13, 18:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Οπως τα λεει ο καρατουμπανος απο πανω
|
14-04-13, 21:09
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Ωραία παιδες ευχαριστω!!
γιατι εγω το δουλευα 0.9- 1 bar με αναλογια 11.5 αλλα στους κόφτες μου έπεφτε κοντα στο 12(κρατουσα την ιδια πιεση) και φοβηθηκα λιγο μην παθω και καμια πλακα. Οντως στο 0.8 δουλευει πλουσιο!! κοντα στο 11+ ..
|
26-04-13, 17:19
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παιδια κατι παιζει το τελευταίο διάστημα και το μείγμα που βλέπω στο wideband γίνεται όλο και πιο φτωχο. Ειδικα στο ρελαντι και στην βολτα κατω απο 4 χιλ στρ γίνεται 18, ακόμα και όταν τουρμπίζει. Επίσης και στο τέρμα φούσκωμα εκεί που έβλεπα 11, τώρα βλέπω 12.5-13.
Επίσης έβγαλα τα μπουζακια και είδα οτι έχουν πιασει ασπρο πουρι που από οτι διαβασα στο ιντερνετ γίνεται από φτωχο μείγμα!
Τι μπορεί να φταίει? η αντλια καυσιμου είναι walbro την εχω μολις 2 χρονια και ρυθμιστης καυσιμου δεν φταίει γτ δοκιμασα και εναν αλλο. Επίσης πριν 3 χρόνια καθάρισα και μπεκ..
Τα φωτα σας ρε παλικαρια!!
|
26-04-13, 18:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Μηπως η τρομπα που εβαλες ειναι μαιμου walbro και αρχιζει να τα παιζει.Μετρησε την να δεις αν ειναι οκ,αλλιως κοιτα για κανα κομμενο σωληνακι.
Avans εχεις ρυθμισει?
26-04-13, 18:42
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Avans το έχω αφήσει εκει που ορίζει η Toyota. Η αντλία είναι γνησια δύσκολο να έχει πρόβλημα.
Παιζει κανενας αισθητηρας να μ κάνει την ζημια?
Τα σωληνακια τα κοιταξα δεν βλέπω κομμένο κανένα. Είναι τόσο φτωχο το μείγμα που στα χαμηλά σαν μπερδέυει κιόλας μερικές φορες και το μοτερ ακούγεται ξεψυχισμενο!
Αν δεν ήταν και τα υπολοιπα θα ελεγα μηπως φταίει ο wideband αλλα δεν νομιζω.
|
26-04-13, 19:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Τι αισθητηρας μπορει να φταιει?Μηπως ο λ εχει καει?
Πηγαινε το να το δει μηχανικος που να ξερει αυτα τα μοτερ.
26-04-13, 22:20
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Φιλε μου εχω αλλαξει 2 walbro στο Punto τις κλασικες 255 και τωρα θα την πεταξω και αυτη και θα βαλω μια ΑΕΜ 320 που βρηκα να τελειωνει η υποθεση!
Δυστυχως ΜΑΠΑ το καρπουζι!Τζαμπα διαφημιση!!!
Και εγω την εφαγα 2 φορες!!!
Ωστοσο για να σου φυγει η απορια βαλε ενα οργανο πιεσης καυσιμου να δεις αν κραταει 3 bar ρελαντι ,δεν ξερω αν τοσο το εχετε ,εμεις το βαλαμε 3.5 bar και οταν φουσκωνει αν ανεβαζει 4+ και να μην παιζει το οργανο να την κρατα σταθερη την πιεση!!!
Αυτα!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
26-04-13, 23:35
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Ο λ δεν νομιζω να φταιει γτ στο turbotimer δινει ενδειξεις και πέρα απο αυτο πείρα ενδειξη λ και από τον wideband(0-1 volt) και μου έδινε τις ίδιες ενδείξεις. Το θέμα με τον μηχανικό είναι οτι είμαι από επαρχια(Ευβοια) και δεν εμπιστευομαι κανεναν γιαυτο το ψαχνω το θεμα μονος μου.
Γιαννη τι να πω ρε γαμωτο.. την αγόρασα για να είμαι σίγουρος για ποιοτικη. Θα την μετρήσω και θα δουμε!
Τι πιεση δουλευει μαμα στο ρελαντι (με υποπιεση και χωρις)? 3-3.5?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16901112 seconds (82,74% PHP - 17,26% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|