Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παρασιτα σπό το ηχοσυστημα!!
Παλιά 02-02-13, 18:12
Το avatar του χρήστη Pete_Mpal_
Pete_Mpal_ Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 183
Pete_Mpal_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παρασιτα σπό το ηχοσυστημα!!

Γεια σας παλικαρια!! Εχω πρόβλημα με τα παρασιτα στο ηχοσυστημα.. κανει το κλασσικο ζουνισμα(παρασιτα) που όσο αυξάνονται οι στροφές του κινητητα γίνεται ακόμα πιο ψιλος. Στην αρχη ήταν σε υποφερτο επίπεδο αλλα οταν άλλαξα μπαταρια η κατασταση εγινε ανυποφορη!! Απο ότι φαντάζομαι το πρόβλημα πρέπει να δημιουργείται από τις γειώσεις. Ο ενισχυτής είναι καλά γειωμένος και τα καλώδια rca δεν περνούν κοντά από ρεύμα. Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το δυναμο ή το radio cd(να μην είναι γειωμένο σωστα) ?? Η να φταίει ο ενισχυτης???
Επίσης πριν αλλάξω μπαταρία οταν ζουνιζε και άλλαζα το φορτίο του δυναμό(πχ άνοιγα και έσβηνα απότομα το μοτερακι του αέρα ή αναβόσβηνα τα φώτα) σταματούσαν τα παράσιτα τελείως,για λίγο βέβαια μετα απο λιγο ξανα. Τώρα με την καινούργια μπαταρία ακούγονται συνεχόμενα τα παράσιτα και ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ!!

Αν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και έχει βρει λύσει ας μου δώσει μια βοήθεια μπας και βρω άκρη..
Ευχαριστώ εκ των προτερων!!

http://www.youtube.com/watch?v=MGYGSqGz3gM
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-13, 18:54
Το avatar του χρήστη makiscorolla
makiscorolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 carina e
Περιοχή: θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 223
makiscorolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αρχικα κοιταξε τα καλωδια rca μηπως πληγωθηκε κανενα και παιρνει τον θορυβο απο το σασι και τον ενισχυει αν ειναι οκ,τοτε δοκιμασε μια αλλη πηγη μηπως εχει προβλημα αυτη στο σημα χαμηλης.
Παλιά 02-02-13, 20:41
Pete_Mpal_ Offline:
Μέλος

οκ θα το δω. θα δοκιμασω να στειλω και ρευμα στον ενισχυτη εξωτερικα απο το αυτοκινητο μηπως και δημιουργει αυτο παρεμβολες σε καποιο rca και δεν το εχω αντιληφθει..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-13, 15:16
Το avatar του χρήστη Paris!
Paris! Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 g6 f/l
Περιοχή: ΙΛΙΟΝ
Δύναμη Σεβασμού: 180
Paris! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ιδιο προβλημα ειχα και εχω .. και εχω περασει το ρευμα απο την πλευρα του οδγου και τα rca απο την πλευρα του συνοδηγου και μου εκανε τετοια.. και πηγα σε ενα μαγαζι με ηχεια και τετοια και πηρα ενα αντιπαρασιτικο κανει 5 ευρο και τωρα δεν εχω κα8ολου παρασιτα .. συνδευεις απλα την μια ακρη του με τα καλωδια που ερχονται απο την πηγη για τα πριμα και την αλλη ακρη του εκει που εβγαλες τα καλωδια πανω στον ενισχυτη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-13, 18:37
Pete_Mpal_ Offline:
Μέλος

ΜΜΜ..Κατάλαβα! Και εγω μαλλον έτσι βλέπω να καταλήγω αν και σίγουρα από καποιο λάθος ξεκινάει το πρόβλημα!! Αυτο προσπαθω να βρω αλλά δεν φαίνεται κάτι..
Λέτε ρε παιδια να είναι τα μπουζοκαλώδια που δημιουργούν τις παρεμβολες..?? Γιατι εμένα τα μπουζοκαλωδια ειναι παλια!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-13, 19:04
Το avatar του χρήστη Paris!
Paris! Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 g6 f/l
Περιοχή: ΙΛΙΟΝ
Δύναμη Σεβασμού: 180
Paris! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μπα δεν νομιζω τα παρασιτα προερχονται απο τα καλωδια rca τα οποια εχουν κοντα καποια καλωδια που περναει ταση (το καλωδιο που ερχεται απο την μπαταρια στον ενισχυτη να ειναι κοντα στα rca , τα rca να εχουν κοντα τα καλωδια που δινουν ρευμα στα φαναρια πισω.. εμενα απο το δευτερο εχω προβλημα και εχω παρασιτα..)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-13, 21:56
Το avatar του χρήστη alkis1984
alkis1984 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 f/l 1.8 1zz
Δύναμη Σεβασμού: 168
alkis1984 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paris! Εμφάνιση μηνυμάτων
μπα δεν νομιζω τα παρασιτα προερχονται απο τα καλωδια rca τα οποια εχουν κοντα καποια καλωδια που περναει ταση (το καλωδιο που ερχεται απο την μπαταρια στον ενισχυτη να ειναι κοντα στα rca , τα rca να εχουν κοντα τα καλωδια που δινουν ρευμα στα φαναρια πισω.. εμενα απο το δευτερο εχω προβλημα και εχω παρασιτα..)
στην δικη σου περιπτωση δεν νομιζω να ειναι αυτο γιατι θα ειχες παρασιτα μόνο όταν θα πατουσες φρένο ή οταν θα αναβες τα φωτα

Mηπως τα rca δεν ειναι καλα! Τα rca για αυτοκίνητα πρέπει να είναι αρκετά χοντρά( το καλώδιο εννοω) και οχι σαν αυτα που χρησιμοποιουμε στο σπιτι για DVD και αλες συσκευές για να μην εχεις απωλειες και να εχει και θωρακιση για τα παρασιτα απο το ρευμα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-13, 20:54
Pete_Mpal_ Offline:
Μέλος

Λεω για τα μπουζοκαλωδια γιατι περνουν υψηλη τάση(πανω απο 20000 volts) και αν είναι καμμένα μπορει (θεωρητικα παντα) να δημιουργουν παρεμβολες!!
Παντως και εγω πιστευω κάτι με τα rca φταίει.. Αν και μου κανει εντυπωση το οτι δεν μ κάνει πάντα παράσιτα..!! Μερικές φορες(ειδικα με την παλια μπαταρια) ποτε βγάζει πολλά παρασιτα.. πότε λίγα! Δεν θα επρεπε να ειχε παντα τα "ιδια" παρασιτα...???

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-13, 10:44
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
απο οτι βλεπω εχεις την στρογγυλοφαναρη corolla.

για εμενα ξεκινας ετσι και αλλιως αν εχεις πανω απο 150000 με τα μπουζοκαλωδια.

αμεσως μετα με τα μπουζι διακιδα denso .

με την μπαταρια αν φορας την 45 αρα της μαμας τοτε πρεπει τα αμπερ ψυχρης εκκινησης να ειναι τουλαχιστον πανω απο 400 DIN.
αν εχεις λιγοτερα τοτε η μπαταρια ειναι ενα προβλημα , ιδιαιτερα με ενισχυτες γιατι θα μενες απο ρευμα και η πτωση τασης ισουται με καμενα ηχεια και ενισχητες .

το οτι το κανει μερικες φορες αφορα απολυτα την μπαταρια γιατι εκει ο δυναμος ζοριζεται να φορτοσει μια ξεφορτωτη μπαταρια ..

αν ολα αυτα ειναι σωστα θα πρεπει να βαλεις μια πιο καλυτερη ή σε άλλο σημειο γειωση στον ενισχυτη κατα προτιμηση στις πισω ζωνες ασφαλειας ,αφου καθαρισεις την λαμαρινα πρωτα.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-13, 10:47
Το avatar του χρήστη nvrkp streetracing
nvrkp streetracing Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 pro f/l
Δύναμη Σεβασμού: 260
nvrkp streetracing είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paris! Εμφάνιση μηνυμάτων
πηγα σε ενα μαγαζι με ηχεια και τετοια και πηρα ενα αντιπαρασιτικο κανει 5 ευρο και τωρα δεν εχω κα8ολου παρασιτα ..
βγαλτο και πετα το όπως το εβαλες, ποιο αχρηστο πραγμα απο αυτα τα φιλτρα δεν υπαρχει... ειναι σαν να εχει καρκινο και εσυ να του δινεις παυσιπονο!

λοιπον... αρχικα διαβαστε τα παρακατω...
Το πιο εκνευριστικο πραγμα ειναι τα παρασιτα .Ειτε ειναι τυπου τουρμπινας ειτε hiss ,ειτε τα αποτομα σκρατσ στις στις κορνες .
Λοιπον θα γραψω μερικα πραγματα που μπορει να κανει καποιος για να γλιτωσει απο αυτα :
1)Πολυ σημαντικο ειναι τα καλωδια που μεταφερουν το σημα (rca) να ειναι μακρια απο καλωδια που μεταφερουν ρευμα .Το πρασιτο αυτο συνηθως
ειναι σαν τουρμπινα που αυξανεται κ μειωνεται με το γκαζι .
2)Καλες γειωσεις τοσο στους ενισχυτες οσο κ στο αμαξι .Το ιδιο παρασιτο με παραπανω εμφανιζεται .Με εξαιρεση τις γειωσεις που δεν ειναι
βιδωμενες καλα ,που προκαλουν παρασιτα στο sub .
3)Τα καλωδια rca υπαρχει πιθανοτητα να μην πιανουν καλα πανω στον ενισχυτη .Μια καλη λυση ειναι με μια πενσα λιγο σφιξιμο και με
ενα σπρευ contact clean που καθαριζει την οξιδωση κ βελτιωνει την αγωγιμοτητα των υλικων . (παρασιτα τυπου σκρατσ)
4)Ποτε δεν παιζουμε με τα rca ενω ειναι αναμενη η πηγη ,συνηθως καιγεται η γειωση εξοδου προενισχυσης (μια αντισταση ειναι ) κ δημιρουργει
σφυριγμα κ μερικες φορες στο sub πρασιτα.
5)Το δυναμο εχει εναν πυκνωτη για τα παρασιτα .Μπορει να εχει προβλημα αυτο κ να ακουγεται τουρμπινα στα ηχεια .
6)Το χαμηλο ρευμα επισης δημιουργει παρασιτα.
7)Κ ενα ακομη οταν ενα αμαξι ειναι τιγκα στα ηχεια ειναι πολυ ευκολο εαν τα καλωδια δεν ειναι καλα να εχεις παρασιτα ..
πηγη: streetbassclub.gr

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ηχοσυστημα taxidriver109 TOYOTA COROLLA E 12 9 19-05-15 17:07
ηχοσυστημα sos Νικος Βασ TOYOTA COROLLA E 12 13 06-02-15 00:42
Προβλημα με ηχοσυστημα djgas1 SUPPORT 9 27-03-13 11:11
Βοηθεια για ηχοσυστημα σε G6R davarisx TOYOTA COROLLA 111(G6) 11 15-05-09 00:20
ΗΧοσυστημα Εμποριου Archon ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 03-01-06 17:26

Page generated in 0,16878390 seconds (81,36% PHP - 18,64% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:55.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com