Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Βοηθεια για ηχοσυστημα σε G6R |
|
12-05-09, 22:01
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Βοηθεια για ηχοσυστημα σε G6R
Καλησπερα παιδια.οπως λεει και ο τιτλος ηρθε η ωρα να φτιαξω λιγο τα ηχητικα μου στο G6 του 2001.τα ηχεια που φοραει τωρα το αυτοκινητο ειναι τα εργοστασιακα.
1....Θα ηθελα να μαθω τι διαστασεις ηχειων φοραει μπροστα και τι μου προτεινετε εσεις για ηχεια?
2...Για πισω ηχεια να βαλω αλλα η να τα καταργησω και να τρυπησω Εταζερα?
και εδω τι μου προτεινετε εσεις πανω σε ηχεια?
3..σκεφτομαι να ντυσω με ρικοφον τις πορτες για καλυτερη μονωση.θα βοηθησει στην καλυτερη ποιοτητα του Ηχου?
Υποψιν οτι στα ηχεια που θα βαλω θα μπει και ενας 4καναλος ενισχυτης της Sony,με πηγη ενα JVC MP3 που ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Επισης δεν θελω να δαπανησω ενα καρο λεφτα αλλα κατι σε λογικα πλαισια(ουτε το τσαμπα αλλα ουτε και το καλυτερο που υπαρχει)με ενδιαφερει κυριως η ποιοτητα( καθαρα πριμα μπασα)και οχι η ποσοτητα τοσο πολυ.
|
12-05-09, 23:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
τι budget διαθέτεις; μάστορα έχεις ή θέλεις να σου συστήσω; αθήνα είσαι;
|
13-05-09, 02:55
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Εχω την αισθηση οτι τα μπροστινα ηχεια σου ειναι σαν τα δικα μου, δηλαδη 5αρια. Βεβαια εγω τα εχω αλλαξει κι εχω βαλει 6,5αρια (με ανταπτορα εννοειται, που βιδωθηκε στις θεσεις των μαμα ηχειων). Αν εισαι Αθηνα κανε εναν κοπο και μιλα με τον Φανη τον προεδρο μας, που εχει μαγαζι με ηχοσυστηματα στην Νικαια. Τα μπροστα ηχεια αλλα και η πηγη που εχει πλεον το αυτοκινητο ειναι δικες του προτασεις, οι οποιες καθε μερα βγαζουν τα λεφτα τους. Τωρα οσον αφορα τα πισω ηχεια, δεν ξερω αν οντως εχει ετοιμες θεσεις το αμαξι, αλλα σιγουρα θα εχεις περιορισμο στην διασταση που θα μπορεις να βαλεις. Καλυτερα να προτιμησεις την λυση του να βαλεις στην εταζερα, και μαλιστα θα ελεγα να βαζες οβαλ που εχουν λιγο καλυτερη αποκριση στα μπασα (τουλαχιστον ετσι ειχε γινει με το Swiftακι της μανας μου, πριν μπει το sub).
|
13-05-09, 14:04
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
τι budget διαθέτεις; μάστορα έχεις ή θέλεις να σου συστήσω; αθήνα είσαι;
|
Βudget δεν ξερω ακομα.αναλογα με τισ προτασεις σας θα παει και αυτο.δεν κολαω στο οικονομικο αλλα θεωρω περιττω να πεταξω ενα καρο λεφτα στο αμαξι.Αθηνα ειμαι αδερφε.
|
13-05-09, 14:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Είναι αμαρτία να μην προτιμήσεις το Φάνη που πέρα του οτι είναι πρόεδρος του club έχει απ' ότι μαθαίνω και κατάστημα με ηχοσυστήματα (δεν τον ξέρω τον άνθρωπο).
Απ' την άλλη, αν δεν σε βολεύει η περιοχή (για μένα παίζει κι αυτό ρόλο) σου στέλνω με pm εκεί που έφτιαξα το δικό μου σύστημα.
Περιοχή Γουδί.
|
13-05-09, 15:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
1) Μπροστά: Πας για διαιρούμενο σετ aftermarket ηχείων στις διαστάσεις των μαμά.
2) Πας για ΑΛΛΗ καλωδίωση (μην κάνεις το λάθος και κρατήσεις την ίδια).
3) Πίσω: Η καλύτερη λύση για μπάσο είναι sub. Αν διαθέτεις ένα μικρό ποσό, βάλε κάποιο 10άρι στο πόρτ-μπαγκάζ και θα έχεις απείρως καλύτερο μπάσο από μια λύση τύπου "ηχεία στην εταζέρα".
Ηχεία πίσω δεν είναι απαραίτητα.
Ξέρω τι σου λέω γιατί το σύστημα που έχω το έφτιαξα κομμάτι κομμάτι όχι μονοκοπανιά.
Όσον αφορά για μόνωση και επειδή είναι ακριβή, να ξέρεις οτι αξίζει εφόσον το σύστημα που επενδύεις έχει και την ανάλογη αξία και δεν είναι κομμάτια απ' το Carrefur.
|
13-05-09, 17:57
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Αντωνη σε ευχαριστω παρα πολυ.οσον αφορα τα μπροστινα που μου ειπες εχεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενη μαρκα?
|
14-05-09, 12:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
εγώ έχω Peerless διαιρούμενα μπροστά.
όμως υπάρχουν κι άλλα σετάκια καλά και φτηνά που έχω ακούσει πχ focal (δεν είναι ανάγκη να δώσεις μια περιουσία για να πάρεις καλό αποτέλεσμα).
|
|
|
|
14-05-09, 18:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εγώ το ηχοσύστημα το είχα στο starlet και μετακόμισε στην corolla, το μόνο που άφησα ως έχει είναι τα ηχεία στις πόρτες που τα είχε αλλάξει ο προηγούμενος. Οπότε έβαλα την πηγή ένα απλό παλιότερο μοντέλο της pionner radio cd mp3, έναν 4καναλο της kenwood πίσω να παίζει τα πίσω ηχεία και γεφυρωμένος το sub 10" pionner και μπροστά έχω και crossovers με διαιρούμενα tweeters της macrom, και ηχεία πίσω 3 δρόμων της kenwood που έβαλα στην εταζέρα. Από ήχο είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω και πολύ καλό μπάσο. Στις πόρτες η μόνωση θέλει προσοχή για να μην τρίζουν μετά μέρη της πόρτας. όπως πχ οι ταπετσαρίες ή τυχόν πλαστικά μέρη κτλ. Βέβαια εγώ θα μπορούσα να βάλω και έναν 2καναλο ακόμα να παίζει τα 2 μπροστινά, αλλά παίζουν από το radio cd πολύ καλά, χωρίς προβλήματα και τον θεώρησα περιττό. Αν έχεις 4καναλο τότε πρέπει αν θες να βάλεις και sub να το κάνεις όπως εμένα, να γεφυρώσεις 2 κανάλια να παίζουν το sub και τα πίσω ή μπροστινά ηχεία από το radio cd και τα άλλα από τον ενισχυτή. Για πίσω καλύτερα στην εταζέρα για να βάλεις καλύτερα ηχεία, πάντως πολλοί μου έχουν πει ΧΩΡΙΣ εγώ να το έχω ποτέ δοκιμάσει, ότι αν πίσω έχεις ένα sub και έχεις μόνο μπροστά καλά ηχεία, παίζει τόσο καλά που να έχεις πίσω ηχεία είναι περιττό! βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αυτό, γιατί εγώ ανέκαθεν είχα και πίσω.
|
15-05-09, 00:00
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Για μπροστινα σκεφτομουνα να βαλω αυτα πως σας φαινονται? http://soundland.gr/e-shop/product_i...ucts_id=222022
τπιστευω οτι τα παιρνει ανετα η πορτα στην θεση των παλιων.Για εταζερα δεν συζηταω καν για τρυπες.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16704297 seconds (82,61% PHP - 17,39% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|