Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
μια βοηθεια |
|
28-11-12, 23:51
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
μια βοηθεια
παιδια γεια σας,θελω βοηθεια...φορτωνω το κορολα με βαλιτζες ,μοντελο 1997 1.300 κυβικα και τρεια ατομα συνεπιβατες και οταν εχει το οδοστρωμα ελαφρα σαμαρακι το αυτοκινητο τερματιζει πισω και ακουω να ακουμπαει ,τερματιζουν τα αμορτισερ...πηγα σε εξουσυοδοτημενο το ανεβασαμε και μου ειπε οτι εχουν ταλαιπωρηθη πολυ γιατι εχουν σπασει και τα εσωτερικα λαστιχακια των αμορτισερ ( δεν θυμαμαι την ονομασια),οντως τα ειδα και εγω ..Μου ειπε για καγιαμπα μαζι με τσιμουχα ,καπακι αμορτισερ ,τσιμουχα και επιπλεον ελετηρια πισω για να ειναι πιο δυνατα τα αμορτισερ...τα επιπλεον ελατηρια εχουν χρεωση 85 ευρω........Ολα μαζι συνολο 586 ευρω,δεν εναι πολλα ρε παιδια??μετα ζητησα να αλλαξω και τον ιμαντα χρονισμου και και ρουλεμαντου,μαζι θα αφαιρεσουν και το καπακι γιατι χανω λιγο λαδι ,ιδρωνει δηλαδη και με φλαντζα,ταπα κεφαλης ροδελα καπακιου και κολα στεγανοποιησης μου ειπαν 420 ευρω,συνολο για ολα 1000 ευρω,...Το αυτοκιητο ειναι 1997 μοντελο με 185.οοο χιλιομετρα σε αριστηη κατασταση ,τα αμοσρτισερ ο προηγουμενος ιδιοκτητης που ειναι κ κουμπαρος μου με ολα τα σερβις σε τουοτα τα αμορτισερ τα μαμισια τα αλλαξε στα 90.οοο.....Μπορειτε να με βοηθησετε?¨???Εμπειριε σας?? εσεις τι εχετε βαλει και σε τι τιμη???Το αυτοκινητο θελω να το κρατησω το θελω ακομη για μια πενταετια τουλαχιστον σα βοηθητικο....ευχΑΡΙΣΤΩ πολυ παιδια
|
29-11-12, 00:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
kayaba μαυρα βαζεις με κοστος 260 ευρω και αστον να λεει οτι θελει για προσθετα ελατηρια και βλακειες. το αμαξι φαραει εργοστασιακα ελατηρια-ζαντες?
|
29-11-12, 00:15
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
kayaba μαυρα βαζεις με κοστος 260 ευρω και αστον να λεει οτι θελει για προσθετα ελατηρια και βλακειες. το αμαξι φαραει εργοστασιακα ελατηρια-ζαντες?
|
σε ευχαριστω για τη βοηθεια,ναι εργοστασιακα ολα
|
29-11-12, 00:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ωραια βαλε τα excel-g και μη τους ακους. λεφτα θελουν να σου φανε
|
29-11-12, 02:39
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από arme72
σε ευχαριστω για τη βοηθεια,ναι εργοστασιακα ολα
|
και εγω το ιδιο θέμ είχα φίλος....
εγω σε χειροτερη φαση γτ φοράω 15αρες ζάντε και λαστιχα 195/55...
αλλαξα σε excel-g και είμαι κομπλέ...
|
29-11-12, 17:15
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
παιδια πηγα σημερα σε ενα αναγνωρισμενο απο γνωστους φιλουσ κτλ μαστορα που φτιαχνει αναρτησεις κτλ στη νεα ιωνια....μου ειπε οτι το αυτοκινητα το πισω εχει πεσει αρκετα και μπροστα σηκωνει στο δρομο ,κατι που βλεπω και εγω ...οποτε θα μου αλλαξει 4 αμορτισερ ,θα βαλει καυαμπα τα μαυρα θα βαλει επιπλεον πισω ελατηρια και μπαμ στοπ με ενσωματωμενες και τισ φουσκες και ευθυγραμιση...ολα στα 430 ....λεω να παω και αλλου τα ιδια πανω κατω μου ειπαν
|
29-11-12, 17:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
μπαμ στοπ να κοιταξεις και στην ιαπωνικη.εγώ είχα βαλει στην Ε101 απο avensis που ηταν το ιδιο (ο αθρωπος που μου περασε τα ΚΟΝΙ τα εβαλε δηλαδη).τώρα όσον αφορα τα ελατηρια προσπαθησε κατα τη δικη μου γνωμη να αποφυγεις αν γινεται τα προσθετα.αυτα δηλαδη που μπαίνουν μέσα στα υπαρχοντα ελατηρια.
|
29-11-12, 19:56
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ρε τους αλητες...
1000 ευρω κανει τ αμαξι...
πεζοδρομιο 4ever
29-11-12, 20:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Παράθεση:
παιδια πηγα σημερα σε ενα αναγνωρισμενο απο γνωστους φιλουσ κτλ μαστορα που φτιαχνει αναρτησεις κτλ στη νεα ιωνια....μου ειπε οτι το αυτοκινητα το πισω εχει πεσει αρκετα και μπροστα σηκωνει στο δρομο ,κατι που βλεπω και εγω ...οποτε θα μου αλλαξει 4 αμορτισερ ,θα βαλει καυαμπα τα μαυρα θα βαλει επιπλεον πισω ελατηρια και μπαμ στοπ με ενσωματωμενες και τισ φουσκες και ευθυγραμιση...ολα στα 430 ....λεω να παω και αλλου τα ιδια πανω κατω μου ειπαν
|
φιλε μου σου ειπα να μην τους ακους, το αμαξι ειναι ετσι απο την toyota, εχει μεγαλο κενο μπροστα και μικρο πισω, δεν χρειαζεται κατι. και ελατηρια χαμηλωματος να ειναι παλι θα εχει μεγαλυτερο κενο μπροστα
|
29-11-12, 21:08
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
|
και πεσμένο να ειναι πίσω πια η λογική του 2πλου ελατηρίου ποσο πλέων μπροστά βρίσκονται μερικοί , τραβάς κανα σκάφος και στο πρότεινε?
ολα καινούρια να του τα βαλεις, πάλι θα έχεις ενα κενο μπροστά οπος λέει και ο jason
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!!! |
toyota maniac |
Θελω βοηθεια |
7 |
06-05-10 04:51 |
Βοηθεια |
sashatoyota |
Θελω βοηθεια |
4 |
27-02-09 09:43 |
ΒΟΗΘΕΙΑ |
luna2007 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
19-03-07 21:19 |
βοηθεια!!!! |
urban |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
14 |
23-01-07 23:01 |
βοηθεια |
miller |
TOYOTA COROLLA E 12 |
1 |
21-01-07 23:40 |
Page generated in 0,17188001 seconds (81,99% PHP - 18,01% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|