Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |

29-11-12, 16:15
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παιδια πηγα σημερα σε ενα αναγνωρισμενο απο γνωστους φιλουσ κτλ μαστορα που φτιαχνει αναρτησεις κτλ στη νεα ιωνια....μου ειπε οτι το αυτοκινητα το πισω εχει πεσει αρκετα και μπροστα σηκωνει στο δρομο ,κατι που βλεπω και εγω ...οποτε θα μου αλλαξει 4 αμορτισερ ,θα βαλει καυαμπα τα μαυρα θα βαλει επιπλεον πισω ελατηρια και μπαμ στοπ με ενσωματωμενες και τισ φουσκες και ευθυγραμιση...ολα στα 430 ....λεω να παω και αλλου τα ιδια πανω κατω μου ειπαν
|

29-11-12, 19:44
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από arme72
παιδια πηγα σημερα σε ενα αναγνωρισμενο απο γνωστους φιλουσ κτλ μαστορα που φτιαχνει αναρτησεις κτλ στη νεα ιωνια....μου ειπε οτι το αυτοκινητα το πισω εχει πεσει αρκετα και μπροστα σηκωνει στο δρομο ,κατι που βλεπω και εγω ...οποτε θα μου αλλαξει 4 αμορτισερ ,θα βαλει καυαμπα τα μαυρα θα βαλει επιπλεον πισω ελατηρια και μπαμ στοπ με ενσωματωμενες και τισ φουσκες και ευθυγραμιση...ολα στα 430 ....λεω να παω και αλλου τα ιδια πανω κατω μου ειπαν
|
φιλε μου σου ειπα να μην τους ακους, το αμαξι ειναι ετσι απο την toyota, εχει μεγαλο κενο μπροστα και μικρο πισω, δεν χρειαζεται κατι. και ελατηρια χαμηλωματος να ειναι παλι θα εχει μεγαλυτερο κενο μπροστα
|

29-11-12, 20:08
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από arme72
|
και πεσμένο να ειναι πίσω πια η λογική του 2πλου ελατηρίου ποσο πλέων μπροστά βρίσκονται μερικοί , τραβάς κανα σκάφος και στο πρότεινε?
ολα καινούρια να του τα βαλεις, πάλι θα έχεις ενα κενο μπροστά οπος λέει και ο jason
|
 |
απαντ |
 |

30-11-12, 21:44
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντ
Οφοσον τερματιζει το γονατο, οπως αναφερετε, με μολις 3 συνεπιβατες και ελαφρες αποσκευες, τοτε σιγουρα χρειαζεται ελατηρια πισω το αυτοκινητο. Εχουν χασει την σκληροτητα τους. Το ιδιο προβλημα ειχα σε μια εε90, απ τα πολλα φορτωματα ειχαν εξασθενισει τα ελατηρια, τερματιζανε με τα παραμικρα φορτια σε σαμαρακια και με χαρακτηριστικο γκουπ μαλιστα.
Σιγουρα χρειαζεστε ελατηρια.
Η οικονομικοτερη λυση ειναι μεταχειρισμενα πισω ελατηρια, μια 4αδα καινουργια KAYABA EXCEL-G και ιμιτασιον bumps, φουσκες κλπ και το αυτοκινητο θα γινει τελειο!
Αν αλλαξετε μονο τα αμορτισερ, θα μειωθει ελαφρα το προβλημα αλλα δε θα εξαφανιστει...
|

02-12-12, 19:31
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Οφοσον τερματιζει το γονατο, οπως αναφερετε, με μολις 3 συνεπιβατες και ελαφρες αποσκευες, τοτε σιγουρα χρειαζεται ελατηρια πισω το αυτοκινητο. Εχουν χασει την σκληροτητα τους. Το ιδιο προβλημα ειχα σε μια εε90, απ τα πολλα φορτωματα ειχαν εξασθενισει τα ελατηρια, τερματιζανε με τα παραμικρα φορτια σε σαμαρακια και με χαρακτηριστικο γκουπ μαλιστα.
Σιγουρα χρειαζεστε ελατηρια.
Η οικονομικοτερη λυση ειναι μεταχειρισμενα πισω ελατηρια, μια 4αδα καινουργια KAYABA EXCEL-G και ιμιτασιον bumps, φουσκες κλπ και το αυτοκινητο θα γινει τελειο!
Αν αλλαξετε μονο τα αμορτισερ, θα μειωθει ελαφρα το προβλημα αλλα δε θα εξαφανιστει...
|
Aυτο που περιγραφεις φιλε μου ακριβως εκανα,απλα πισω πηρα καινουρια ελατηρια..ολα οκ πλεον
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!!! |
toyota maniac |
Θελω βοηθεια |
7 |
06-05-10 03:51 |
Βοηθεια |
sashatoyota |
Θελω βοηθεια |
4 |
27-02-09 08:43 |
ΒΟΗΘΕΙΑ |
luna2007 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
19-03-07 20:19 |
βοηθεια!!!! |
urban |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
14 |
23-01-07 22:01 |
βοηθεια |
miller |
TOYOTA COROLLA E 12 |
1 |
21-01-07 22:40 |
Page generated in 0,19019294 seconds (78,52% PHP - 21,48% MySQL) with 33 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|