Καλησπερα παιδες, καθως γυρνουσα σημερα σπιτι, ετσι οπως πηγαινα ξαφνικα σταματησε να αποκρινετε το γκαζι και οι στροφες επεσαν παρα πολυ χαμηλα, μπορει και στις 300, αλλα το αμαξι δεν εσβηνε. Ανοιξα καπο, προσπαθουσα να βρω τι γινετε, δεν ειχε αναψει ουτε το τσεκ ομως και εκει πελαγωσα. Επειδη εχω παρατηρησει τελευταια οτι μετα απο καθε καθαρισμο του AFM το αμαξι πρωτα πεταει και μετα απο 2-3 μερες μετα σερνετε, σαν να ειναι μπουκωμενο, ξεβιδωσα και εβγαλα το air flow, και οταν εβαλα μπροστα ανεβαζε κανονικα στροφες, μεχρι 3000 ομως. Πηγα ετσι το υπολοιπο μεχρι το σπιτι χαλαρα, πηγα του εριξα νερο, το εβαλα πανω και ανεβαζε κανονικα στροφες μεχρι κοφτη.. πηγα και μεχρι το βενζιναδικο, εριξα λιγο αερα πανω του να καθαρισει τελειως, και γυρισα κανονικα. Εννοειτε οτι το τσεκ ειναι πλεον αναμενο, αλλα δε το σβηνω, ανοιξα Torque, μου εβγαλε 3 error αλλα τι χωρις το AFM πανω, τι πανω, βγαζει τα ιδια οποτε δεν ξερω αν οφειλονται και τα 3 οταν αναψε πριν που το ειχα βγαλει. Εδω εχω ενα screenshot σχετικα με τα error που μου εβγαλε: