Καλημερα σας παιδια,
εχω ενα ae92 τριθυρο στο οποιο τα ηλεκτρικα παραθυρα εγκατασταθηκαν καποια στιγμη μετα την αγορα του (οχι στα χερια μου).Επειδη εχω λυσει αρκετες φορες την ταπετσαρια χτες εβαλα και τσιμουχες παραθυρων εμποριου αυτες με το με βελουδο μεσα...της μανας του ειναι σκετο ελαστικο...
τα παραθυρα αργουν να ανεβοκατεβουν...ειδικα οταν μπει και η ταπετσαρια επανω...
δεν ειμαι ηλεκτρολογος θα σας πω τι παρατηρησα και με το ανθρωπο απο που μου εγκατεστησε τις τσιμουχες....αν τραβηχεις ρευμα κατευθειαν απο την μπαταρια....τα παραθηρα πανε Γ@μιοντ@ς κυριολεκτικα πανω κατω...πρωτη φορα τα εβλεπα με τετοια ταχυτητα...αν συνδεσω παλι τα καλωδια ετσι οπως εχει γινει η εγκατασταση δειχνει σαν μην εχει ιδιαιτερη δυναμη.
περασα υστερα απο ενα ηλεκτρολογο να το δει και να το ρωτησω τι παιζει...μου ειπε οτι τα μοτερακια της spal που εχω πανω ειναι τα παλία και ειναι μικρα....και μου εδειξε ενα σετ με μεγαλυτερα μοτερακια της spal παλι....
παιδια ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι τελικα και ποιον...να πιστεψω αν ξερει καποιος και μπορει να βοηθησει...!
ευχαριστω