Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steliosAa
η ζαντα ειναι 14αρα. και η δισκοπλακες ειναι 18χρονων , τακακια θελουν σιγουρα αλαγη , αλλα με την αλλαγη τους θα εχω καλυτερα φρενα με απλα λογια η θα κερδισω 2 % στα φρενα . αν δεν χρειαζεται δισκοπλακες οκ . αλλα τι τακακια μπορω να του βαλω για φανερη διαφορα
|
Θα σου προτεινα αλλάγη στα σωληνακια με σωληνακια υψηλης πιεσης ή αεροπορικου τυπου οπως τα λενε αλλοι, τακακια και φυσικά υγρα φρενων με υγρα dot 5.1. Η δισκοπλακες πρεπει να ειναι μια χαρα και να μην χρειαζοντε αλλαγη (αν κρινω απο το δικο μου), αλλά ρώτα τον μηχανικό σου αν εχουν ψωμι ακομα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Μπα το abs μπορεί να του βγει ακριβό...
18 χρονών δισκόπλακες;;;; Τι νύχι θα έχουν;;; Εννοείται καινούρια όλα! Δίσκοι-τακάκια!
|
Οι δισκοπλακες που είχαν τα παλια toyota δεν πρεπει να εχουν καμια σχεση με αυτες που εχετε εσεις στα δικά σας αμαξια. Εγώ έχω ee90 με 250.000χιλιομετρα και εχω ακομα τις μαμα δισκοπλακες και μπορω να σου πω με σιγουρια οτι οι δικες σου δ.πλακες εχουν μεγαλιτερο νυχι απο τις δικες μου.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steliosAa
λινκ απο ebay επιτρεπεται απο τους κανονες να βαλω ? νομιζω βρικα κατι που πρεπει να ταιριαζει στο αμαξι
|
Επιτεπεται, αλλά αν δεν έχουν πρόβλημα μην τις αλλάζεις.
Επισης μπορεις να βαλεις φρενα απο corona taxi 2πιστονες με πατεντα βεβαια και το αναλογο κοστος.