Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Αντιπροσωπιες.. |
|
03-07-12, 22:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αντιπροσωπιες..
Χαιρετω ολα τα μελη του κλαμπ.Θελω να ρωτησω κατι ολα τα μελη,εμπιστευεστε τις αντιπροσωπιες της τουοτα?Με λαβη μια μικρη μεγαλη περιπετεια που ειχα και μπλεχτηκα με αυτες καταλαβα οτι ο καθενας απο αυτους κανει οτι θελει λεει οτι θελει για το προβλημα σου και λυση ουσιαστικα δεν δινουν.Μια απο αυτες πηγε να με βαλε σε πολυ μεγαλο μπελα για ενα κλασικο προβλημα που ειχα με το ε12 μου.Χαρακτηριστικα θα πω οτι για μια αντικατασταση δυο ρουλεμαν σασμαν που χρηαζοταν το αμαξι μου μου προτειναν ολικη αντικατασταση και των εξι ρουλεμαν που εχει το κιβωτιο εκτοξευοντας το ποσο στα 570 ευρω..Να μη τα πολυλογω εφτιαξα το αμαξι μου αντικαθιστωντας μονο τα ρουλεμαν που ειχαν ζημια και πληρωσα 300 ευρω μονο και το αυτοκινητακι μου πεταει ξανα..Εσεις τι λετε?
|
03-07-12, 22:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Eγώ προσωπικά πήγα τελευταία για service στα 45.000 χιλιόμετρα, και τώρα κοντεύω τις 120.000.
Δε τους εμπιστεύομαι γιατί και σε μένα κάποιες φορές πήγαν να το παίξουν έξυπνοι "και εντάξει τι ξέρεις εσύ", και τέτοιες φράσεις...
Ένα καλό συνεργείο να βρεις, που να σε βλέπει ως άνθρωπο, και όχι έτοιμο να σε αρμέξει.
|
03-07-12, 22:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Eγώ προσωπικά πήγα τελευταία για service στα 45.000 χιλιόμετρα, και τώρα κοντεύω τις 120.000.
Δε τους εμπιστεύομαι γιατί και σε μένα κάποιες φορές πήγαν να το παίξουν έξυπνοι "και εντάξει τι ξέρεις εσύ", και τέτοιες φράσεις...
Ένα καλό συνεργείο να βρεις, που να σε βλέπει ως άνθρωπο, και όχι έτοιμο να σε αρμέξει.
|
Μισα λεφτα ρε φιλε δεν ειναι και λιγο...
|
03-07-12, 22:34
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
εγω ετυχε να βρω σε αντιπροσωπεια ανθρωπο που απ την αρχη μου μιλησε σωστα κ στα ισια...αυτον που γνωρισες και εσυ...πλεον με βλεπει σαν φιλο οχι σαν πελατη και τον εμπιστευομαι...κατα τα αλλα δεν εχω την καλυτερη αποψη για τις αντιπροσωπειες...τελικα το αμαξι που το φτιαξες??
|
03-07-12, 22:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ούτε εγώ τις εμπιστευομαι, ανταλλακτικά αγοράζω μονο αλλα οσα εχουν λογικες τιμες ή δεν τα βρισκω αλλού, αλλιως imitation γιατι σε πολλα ειναι φαρμακείο!
|
03-07-12, 22:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iempan
Χαιρετω ολα τα μελη του κλαμπ.Θελω να ρωτησω κατι ολα τα μελη,εμπιστευεστε τις αντιπροσωπιες της τουοτα?Με λαβη μια μικρη μεγαλη περιπετεια που ειχα και μπλεχτηκα με αυτες καταλαβα οτι ο καθενας απο αυτους κανει οτι θελει λεει οτι θελει για το προβλημα σου και λυση ουσιαστικα δεν δινουν.Μια απο αυτες πηγε να με βαλε σε πολυ μεγαλο μπελα για ενα κλασικο προβλημα που ειχα με το ε12 μου.Χαρακτηριστικα θα πω οτι για μια αντικατασταση δυο ρουλεμαν σασμαν που χρηαζοταν το αμαξι μου μου προτειναν ολικη αντικατασταση και των εξι ρουλεμαν που εχει το κιβωτιο εκτοξευοντας το ποσο στα 570 ευρω..Να μη τα πολυλογω εφτιαξα το αμαξι μου αντικαθιστωντας μονο τα ρουλεμαν που ειχαν ζημια και πληρωσα 300 ευρω μονο και το αυτοκινητακι μου πεταει ξανα..Εσεις τι λετε?
|
Σε αντιπροσωπια το εφτιαξες ή εξω?
|
03-07-12, 23:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
ούτε εγώ τις εμπιστευομαι, ανταλλακτικά αγοράζω μονο αλλα οσα εχουν λογικες τιμες ή δεν τα βρισκω αλλού, αλλιως imitation γιατι σε πολλα ειναι φαρμακείο!
|
εσυ αν πας και δουν τι εχει το μοτερ θα τρομαξουν οι ανθρωποι
|
03-07-12, 23:07
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
κ γω δεν τους εμπιστευομαι καθολου παιδια!οπως σας εχω ξαναπει εδωσα ενα σκασμο λεφτα οταν πηρα το ts(γτ το πηρα μεσα απο αντιπροσωπεια ασχετα αν ηταν κατασχεμενο) κ ο,τι εφτιαξαν στο αμαξι ειναι χαλια...απο φαναρτζοδουλειες κ οχι χοντρες αλλα σβησιματα σε γρατζουνιες μεχρι οτι μπορειτε να φανταστειτε!μου εδωσαν το αμαξι χωρις να εχουν καν τσεκαρει το ψυγειο σε ενα 2ετιας ακινητο αμαξι!!κ μετα τον ειπια ο μαγκας
|
03-07-12, 23:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Πριν απο αρκετα χρονια οι αντιπροσωπιες μπορει ειχαν καλους μηχανικους.Πλεον και με την κριση που υπαρχει οι αντιπροσωπιες μονο μας κλεβουν,μας κοροιδευουν και τπτ αλλο.Εχουν εναν κουστουματο και καλα υπευθυνος συνεργειου που ειναι εντελως ασχετος εναν λιγο πιο εμπειρο μεσα στο σεινεργειο και 5-6 παιδακια με 500 ευρω (και αλλλοδαπους) που κανουν ολη την δουλεια.Στις αντιπροσωπιες και καλημερα να σας λενε να κοιτατε αν εξω ειναι οντως μερα..
|
04-07-12, 13:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Πριν απο αρκετα χρονια οι αντιπροσωπιες μπορει ειχαν καλους μηχανικους.Πλεον και με την κριση που υπαρχει οι αντιπροσωπιες μονο μας κλεβουν,μας κοροιδευουν και τπτ αλλο.Εχουν εναν κουστουματο και καλα υπευθυνος συνεργειου που ειναι εντελως ασχετος εναν λιγο πιο εμπειρο μεσα στο σεινεργειο και 5-6 παιδακια με 500 ευρω (και αλλλοδαπους) που κανουν ολη την δουλεια.Στις αντιπροσωπιες και καλημερα να σας λενε να κοιτατε αν εξω ειναι οντως μερα..
|
ακριβως οπως τα λες ειναι !!!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
αντιπροσωπιες |
KOMIS |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
2 |
01-04-08 12:15 |
Page generated in 0,16745996 seconds (81,89% PHP - 18,11% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|