Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota maniac
μηπως ειναι λιγο βήμα το corolla σου??????????
το δικό μου το εχω πάει λίγο πιο κατω απο 200 σε κατηφόρα πάντα γιατι έχω πολλά χλμ....
|
πλακα με κανεις? τα 200 τα εχει για κολατσο! για πλακα τα πιανει παρα πολυ γρηγορα, το ειπα αυτο επειδη ΔΕΝ με ενδιαφερει να πιασω ταχυτητα δλδ πολλα χλμ, οπως κανουν αλλοι. Το κοντερ μου κλεβει πολλα λογω αλλου μοτερ-σασμαν και διαστασεων ελαστικων. Εμενα με νοιαζει κυριως η επιταχυνση, αλλα δεν ειναι το θεμα τι κανω εγω, το θεμα ειναι να ΜΗΝ τρεχουμε με πολλα χιλιομετρα και ειδικα εκει που ΔΕΝ πρεπει! και κυριως να μην κολλαμε με πολλα χλμ στους μπροστινους μας!!! ειναι δυνατον να βλεπω εθνικη αριστερη λωριδα και να τρεχουν με 160+ και να εχει το καθε αμαξι 50cm απο το αλλο!!!??????? αν φρεναρει ενας αποτομα θα γινουν σαν το video!!! ολα σαντουιτσ! αν πας και αφησεις εστω και 5μετρα απο τον μπροστινο σου τοτε παει το καθε λαμογιο και καθετε μπροστα στην μουρη σου! πρεπει ομως με τετοιες ταχυτητες να εχουμε μεγαλες αποστασεις! γιαυτο ειναι συχνο φαινομενο οι καραμπολες και κυριως στην αριστερη λωριδα!
Υ.Γ αλήθεια για να εχουμε καλο ρωτημα που βρηκες κατηφορα που να μπορεις να πας κοντα στα 200? μην ξεχνας το κοντερ κλεβει ποτε δεν ειναι τοσο λεει παντα λιγοτερο ειναι, αν δεν ειναι 20χλμ κατω σαν το δικο μου μπορει νανε 10.