ψαχνοντας στο car .gr επεσα πανω σε αυτο ....
αληθεια ή ψεματα ??? τι μπορει να παιζει ?? το νουνου σας !!!
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ/ΤΟΥΝΤΑΣ Το κρινω τουλαχιστον ανευθυνο απο μερους μου να μην ενημερωσω ανθρωπους του χωρου αυτου για ανθρωπους/εταιρειες που ειναι εκει εξω και δαγκωνουν οποιον βρουν μπροστα τους. Το ενα ονομα το εχουμε ακουσει και ξανα-ακουσει. Το αλλο ειναι καλο να το εχουμε στο μυαλο μας! ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ - πρωην MEVA - RARI CARS (βαρης/κορωπιου) - και ενας θεος ξερει τι θα ειναι αυριο ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΝΤΑΣ - καταστημα εμποριας αυτοκινητων NTS στη Νικαια, Γρηγοριου Λαμπρακη 313 Πριν τις 20 Οκτωβρη πηγα στην εταιρεια NTS στη Νικαια και ειδα ενα forester 2.5 xt. Αναφορικα σας παραθετω καποια γεγονοτα που συνεβησαν και που εγω δεν εδωσα τη πρεπουσα σημασια εξ αρχης...
1) Το forester μου το εφερε ο Κ.Τουντας στο συνεργειο της επιλογης μου για ελεγχο ... αλλα εντελως τυχαια ελειπε το ζιγκλερ απο το τουρμπο οποτε και δοκιμη στο δρομο δεν ειχε νοημα να κανω - το ειχαν βγαλει λεει γιατι δεν ηθελαν στα test drives να πιεζεται το αυτοκινητο.
2) Συμφωνηθηκε η αγοροπωλησια (μαλιστα σε πολυ καλα χρηματα για τον αγοραστη), καθως και το να γινει service στην autoergonomics πριν τη μεταβιβαση. Η autoergonomics εγινε αντιπροσωπεια subaru...η subaru εγινε ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ...και οταν ακουσα το ονομα και εφριξα..ο οικονομιδης εγινε συνεργειο της γειτονιας. Οπως καταλαβατε ολα αυτα με πολλα χαιδεματα στ αυτια και απειρες ψευτοδικαιολογιες.
3) Εχοντας κανει το λαθος να πληρωσω προκαταβολη 16000 ευρω (παρακαλω!!!) με τη λογικη οτι θα αποδεσμευοταν το αυτοκινητο απο τη τραπεζα (οι μαντραδες πλεον αγοραζουν με leasing τα αυτοκινητα τους - 80% συμμετοχη τραπεζας) και θα το επαιρνα στα χερια μου υστερα απο 2 μερες, περναμε στη φαση νουμερο 2.
4) Βλεποντας οτι η κατασταση δεν ειναι καθαρη, απαιτω να παρω το αυτοκινητο στα χερια μου (εστω και χωρις πινακιδες οι οποιες ολο και καθυστερουσαν αδικαιολογητα) χωρις service προκειμενου να εχω κατι στα χερια μου..και με το ζιγκλερ εστω και στο χερι με τη λογικη οτι θα το φτιαξω εγω. Ειχα φυσικα αποδειξη της εταιρειας NTS οτι πληρωσα αυτα τα χρηματα.
5) Μετα απο μεγαλη προσπαθεια πηρα το αυτοκινητο με πινακιδες ΔΟΚ. Το αυτοκινητο ειχε ξεκαθαρο προβλημα. Και δεν ηταν το ζιγκερ!
6) Να σας πω οτι ειχα προφορικη εγγυηση απο το Τουντα οτι το ευτοκινητο ειχε 1 χρονο εγγυηση. Επισης ειχα τη διαβεβαιωση του οτι ο,τι χρειαστει για να δουλεψει σωστα θα το καλυπτε ο ιδιος!
7) Το αυτοκινητο βρεθηκε με καταλυτη ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ! Εγω αλλαξα εξατμιση (γιατι ο καταλυτης κοστιζει 1900 ευρω+φπα) και εβαλα ενα boost controller γιατι αλλιως δε δουλευε το αυτοκινητο απο boost cut. Το αυτοκινητο φτιαχτηκε και δουλευε αψογα..ομως απο πισω αλλες σκεψεις ειχαν οι κυριοι εμποροι.
8) Ενημερωνομαι απο τη τραπεζα οτι το αυτοκινητο δεν εχει εξοφληθει...και φυσικα το διεκδικει! Οταν πηρα στο τηλεφωνο το Τουντα, ο ιδιος μου ειπε οτι επεσε θυμα του Οικονομιδη..ομως με διαβεβαιωσε οτι θα παρω τα χρηματα μου. Αυτο μεχρι και σημερα δεν εγινε..
9) Η τραπεζα θα παρει το αυτοκινητο και εγω θα διεκδικησω τα χρηματα μου απο το Τουντα. Φυσικα το αυτοκινητο εγω ο εξυπνος το εφτιαξα, του εκανα service, του εβαλα φημε τζαμια, αγορασα μπαρες οροφης και μπαγκαζιερα, και αρκετα πραγματα ακομα. Ειμαι χαζος. Το ξερω. Ο Οικονομιδης που ειναι πισω απ ολα αυτα και ειναι κ ο οφειλετης στη τραπεζα (για περισσοτερες απο μια υποθεσεις), φυσικα ειναι αφαντος.
Οι κυριοι αυτοι ειναι απατεωνες (εκ του ΑΠΑΤΗ) – τονιζω, και θα κληθουν ενωπιον την δικαιοσυνης με τον Α η Β τροπο. Ειναι ντροπη αφενος να τρωμε με τον ενα απο τους δυο κυριους μετα τη πιστα στη Παχη..και μεσα στα ματια μας να μας κοροιδευει με αυτο το τροπο..και αφεταιρου να υπαρχουν μαντραδες που να σε παραμυθιαζουν (ομολογουμενος πιστικα) με μοναδικο στοχο να σε κλεψουν. Παντα με γλυκολογα. Σας θελω πελατη μου, και εγω εχω ενα ονομα, και εχω οικογενεια, και δεν ειμαι απο εκεινους, και επεσα θυμα του συνεργατη μου κτλ. Και οταν του εξεφρασα την ανησυχια μου, μου την ειπε γιατι τον αμφισβητησα. Η ξεφτυλα του ανθρωπου εχει τα ορια της. Προσεξτε. Κυκλοφορειστε το. Προστατευτειτε. Οι κυριου αυτοι θα εκτεθουν σε πολυ κοσμο..γιατι προσπαθησαν πολυ γι αυτο.
Επικοινωνία
Προσοχή! Διαβάστε το Σύμβουλος Αγοράς πρίν κάνετε την αγορά σας.
Κυκλοφορειστε
ΑΘΗΝΑ 11526
Τηλ.: +30 2105468465
και το link...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/460422/