Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
ΑΝΑΡΤΗΣΗ σε Ε-12 |
|
09-03-11, 20:44
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΑΝΑΡΤΗΣΗ σε Ε-12
ΕΧΩ COROLLA E12 του 2005 και ενδιαφερομαι για αναρτηση!σκεφτομαι τη bilstein B12(αμορτισερ και ελατηρια χαμηλωματος) και την TEIN.Οποιος φιλος εχει αποψη για το θεμα και ειναι ευχαριστημενος με την αναρτηση που εχει καλοδεχουμενος!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
09-03-11, 21:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Εγώ θα πρότεινα kayaba agx με ΤΤΕ ελατήρια. Αναλόγως και τη χρήση το έχεις το αμάξι...
|
09-03-11, 21:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
|
|
Ξερεις ποσα λεφτα κανουν αυτες ε; Αναμεσα σε αυτες τις 2 βαλε Tein.. Και οι 2 ειναι καλες αλλα η Tein κορυφη. Αγαπιου και εγω στο E11 kyb agx με H&R εχω. Καλη γενικα αλλα αν μπορουσα οικονομικα θα εβαζα Tein. Αν το θελει για χωσιματα και τετοια.. Αλλα στα αλογα που ειμαι πιστευω οτι κ αυτη κανει δουλεια...
|
10-03-11, 01:30
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Για τι χρήση τις θες? Αν θες χαμήλωμα, τότε θα πρέπει να κοιτάξεις σε πιο ακριβές σειρές της tein, γιατί οι basic damper και super street χαμηλώνουν μόνο προφωρτίζοντας το ελατήριο, το οποίο δεν είναι καλό. Για μένα οι coilover είναι μονόδρομος, απλά να ξέρεις ότι μπορεί να σε κουράσουν σε καθημερινή χρήση. Δες πάντως και για τις xyz Που έχουν πέσει αρκετά οι τιμές τους!
|
10-03-11, 01:49
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μπορείτε να προτείνετε και κάποια ιστοσελίδα που θα μπορούσαμε να τις δούμε και να τις συγκρίνουμε?
|
|
|
|
10-03-11, 10:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Η περιοχή θεμάτων "μοτερ 3ΖΖ 1.6L VVTi" είναι για να συζητάμε τεχνικά θέματα και αναβαθμίσεις που αφορούν το συγκεκριμένο μοτέρ και όχι θέματα που αφορούν τα αυτοκίνητα που φόρεσαν το συγκεκριμένο μοτέρ.
Μετέφερα λοιπόν το θέμα στην θεματική ενότητα "Corolla E12"
Επίσης αν έριχνες μια αναζήτηση στο forum πριν ανοίξεις καινούργιο θέμα θα έβλεπες ότι υπάρχουν αρκετά τοπικ που έχει συζητηθεί το θέμα της ανάρτησης σε Ε-12.
σχετικά με την ΤΕΙΝ
http://www.corollaclub.com/forums/sh...7+%F3%E5+%C512
Biltein ή Koni
Kayaba exel-g
και η γενική συζήτηση για αναρτήσεις στην οποία θα προσαρμόσω αργότερα και αυτή την κουβέντα για να μην έχουμε 2 ίδια θέματα
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
18-05-11, 17:42
|
Νεότατος
|
|
|
|
geia sas paidia, 8a h8ela thn gnwmh sas. exw th corolla e12 2004.skeftomai gia xamhlwma,8elw kalytera krathmata k genikws symperifora,alla sklhrothta peripoy idia me thn mamisia anarthsh. skeftomai na balw kyb me eibach 3 cm. ka8e gnwmh 8a me boh8oyse. tnx
|
18-05-11, 17:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μια χαρά σκέφτεσαι.
Επίσης, θα σε παρακαλέσω να διορθώσεις το post σου, και να το κάνεις με μικρά ελληνικά. Είναι στους κανονισμούς του forum.
|
18-05-11, 20:12
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λάρισα-Αθήνα-Πτολεμαΐδα
|
|
εγω φοραω τα eibach -3cm αλλα σε μαμα αναρτηση και προσ στιγμη δεν εχω καποιο προβλημα,βεβαια δεν γνωριζω αν τα οχηματα που ερχονται ελλαδα ειναι αλλων προδιαγραφων απο αυτων πού κυκλοφορουν στο εξωτερικο γιατι το εχω φερει απο γερμανια.ολα συτα σε σχεση με την αναρτηση.μου κοστησαν 170€ μαζι με τα περαστικα και το αμαξι στριβη καλυτερα σε σχεση με πριν.ειναι μια καλη επιλογη πιστευω.για τα ελατηρια παντα.
|
18-05-11, 20:23
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Ενδιαφέρον cmind γιατί και εγώ σκεφτόμουν για λίγο χαμήλωμα αλλά με τους δρόμους που αντιμετωπίζω καθημερινά φοβάμαι μην το μετανιώσω!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16340208 seconds (81,75% PHP - 18,25% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|