Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Νέος στο club
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά.Είμαι νέος ιδιοκτήτης ενός Auris 1,4 και νέος στο club.Θα με ενδιέφερε να μαθαίνω οποιοδήποτε νέο αφορά το αυτοκίνητό μου.Χαιρετισμούς σε όλη την παρέα.
Δύναμη Σεβασμού: 223
Κατ' αρχην σου εύχομαι Καλή Χρονιά, καλωσήρθες και καλή διαμονή με άπειρα χλμ! Εχεις κάνει κάποιου είδους βελτίωση στο Auris? Αν θες, πες μας μερικά πραγματάκια για το αυτοκίνητο σου!!
Δύναμη Σεβασμού: 0
[quote=kpagonaris;405399]Κατ' αρχην σου εύχομαι Καλή Χρονιά, καλωσήρθες και καλή διαμονή με άπειρα χλμ! Εχεις κάνει κάποιου είδους βελτίωση στο Auris? Αν θες, πες μας μερικά πραγματάκια για το αυτοκίνητο σου!! Καλή χρονιά επίσης.Δεν έχω κάνει κάτι ακόμα.Το μόνο ''extra'' που έβαλα είναι ανεμοθραύστες γνήσιους japan και μεμβράνες 3Μ.Γενικά έχω περάσει τη φάση του φτιαξίματος, με προηγούμενα αυτοκίνητα, και πλέον - λόγω οικογένειας- δύσκολα βελτιώνω.Αλλά ποτέ δε λέω ποτέ.
Δύναμη Σεβασμού: 236
Για σου φίλε μου..Καλή διαμονη στο forum!!!
Για οποιδήποτε απορία σου εδω ήμαστε..
Υπάρχουν πολλά παιδιά πρόθυμα να σε βοηθήσουν και να σου λύσουν απορίες γύρω απο το σου!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas auris : 06-01-11 στις 23:05.
Αιτία: συνχώνευση