Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
Φίλτρο βενζίνης AE92 |
|
04-01-11, 14:28
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φίλτρο βενζίνης AE92
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!
Είναι να αλλάξω φίλτρο βενζίνης στην corolla μου .Γνήσιο έχει 45 ευρώ ,βρήκα ιμιτασιόν με 7 ευρώ, τι διαφορά μπορεί να έχει ρε παίδες?Έλεος δηλαδη
|
04-01-11, 14:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Καμια...
Το μπρουτζινα ροδελάκια είναι μουφα καμια φορά στα ημιτασιον και παίζει να χάνει, αλλά θα το δεις αμέσως....
|
04-01-11, 16:30
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Aν η διαφορά είναι μόνο στα μπακιρένια ροδελάκια, δεν υπάρχει πρόβλημα: τα "ξεπυρώνεις". Και εξηγούμαι. Για να μην χάνει το ροδελάκι, πρέπει να είναι σχετικά μαλακό για να σφίξει σωστά στο σημείο στεγανοποίησής του. Το ζεσταίνεις σε ζωντανή φλόγα (γκαζάκι) μέχρι να ψιλο-κοκκινίσει, και μετά αμέσως το κρυώνεις σε ποτηρι με κρύο νερό. Θα παρατηρήσεις ότι πλέον, είναι πιο μαλακό...έτοιμο για σωστή στεγανοποίηση!!!!!
|
|
04-01-11, 16:40
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Φίλε DeathDealer
και το ιμιτασιόν όπως είπε και ο akis μια χαρά δουλεύει (έχει βάλει εδώ και μισό χρόνο ο αδερφός μου στην carina και no problem.
το σημαντικότερο με τα φίλτρα βενζίνης είναι να αλλάζονται όποτε πρέπει γιατί αλλιώς αντί να καις βενζίνη καις σκουπίδια και δεν έχεις και σωστή λειτουργία.
υπάρχει όμως ένα προβληματάκι.....
το ημιτασιόν φαίνεται ημιτασιόν.
Το γνήσιο denso από την TOYOTA, που έβαλα στη celica είναι μαύρο, ενώ το ημιτασιόν στην carina ήταν χρυσαφί. Αλλά ευτυχώς το θέμα λύνεται εύκολα με μαύρο σπρεϋ. Στο λέω έτσι αν θες λεπτομέρεια και να φαίνεσαι γνήσιος. Έτσι κι αλλιώς το να το βάψεις θα σου πάρει 1 λεπτό.
Όποιο και να βάλεις πάντως....προσοχή με το κάτω παξιμάδι (αυτό που είναι σαν τα σωληνάκια των φρένων). ΠΡΟΣΟΧΗ!!! να το πιάσεις σωστά και γερά πριν το ξεσφίξεις για να μη χαλάσεις το εξάγωνο. Είναι πιθανότατα αρκετά σφιχτό! Θα το δεις ότι ενώ η πάνω ρακορόβιδα θα λύσει εύκολα η κάτω θα έχει πιο πολύ μανούρα.
Γι' αυτό στο ξανατονίζω κάνε τη δουλειά αργά, προσεκτικά και με υπομονή, γιατί αν χαλάσει το παξιμάδι τότα θα έχεις μπλεξίματα.
ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!
04-01-11, 23:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
ενώ το ημιτασιόν στην carina ήταν χρυσαφί.
|
Εγω έχω βρει μαυρα...
χαχαχα
|
|
|
|
05-01-11, 13:20
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
Φίλε DeathDealer
και το ιμιτασιόν όπως είπε και ο akis μια χαρά δουλεύει (έχει βάλει εδώ και μισό χρόνο ο αδερφός μου στην carina και no problem.
το σημαντικότερο με τα φίλτρα βενζίνης είναι να αλλάζονται όποτε πρέπει γιατί αλλιώς αντί να καις βενζίνη καις σκουπίδια και δεν έχεις και σωστή λειτουργία.
υπάρχει όμως ένα προβληματάκι.....
το ημιτασιόν φαίνεται ημιτασιόν.
Το γνήσιο denso από την TOYOTA, που έβαλα στη celica είναι μαύρο, ενώ το ημιτασιόν στην carina ήταν χρυσαφί. Αλλά ευτυχώς το θέμα λύνεται εύκολα με μαύρο σπρεϋ. Στο λέω έτσι αν θες λεπτομέρεια και να φαίνεσαι γνήσιος. Έτσι κι αλλιώς το να το βάψεις θα σου πάρει 1 λεπτό.
Όποιο και να βάλεις πάντως....προσοχή με το κάτω παξιμάδι (αυτό που είναι σαν τα σωληνάκια των φρένων). ΠΡΟΣΟΧΗ!!! να το πιάσεις σωστά και γερά πριν το ξεσφίξεις για να μη χαλάσεις το εξάγωνο. Είναι πιθανότατα αρκετά σφιχτό! Θα το δεις ότι ενώ η πάνω ρακορόβιδα θα λύσει εύκολα η κάτω θα έχει πιο πολύ μανούρα.
Γι' αυτό στο ξανατονίζω κάνε τη δουλειά αργά, προσεκτικά και με υπομονή, γιατί αν χαλάσει το παξιμάδι τότα θα έχεις μπλεξίματα.
ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!
|
Φιλε Μιτσο, εχω βρει και εγω μαυρο και επισης δεν θα το τοποθετησω εγω αλλα ο μηχανικος μου :P
|
05-01-11, 14:21
|
Μέλος
|
|
|
|
|
07-01-11, 12:40
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DeathDealer
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!
Είναι να αλλάξω φίλτρο βενζίνης στην corolla μου .Γνήσιο έχει 45 ευρώ ,βρήκα ιμιτασιόν με 7 ευρώ, τι διαφορά μπορεί να έχει ρε παίδες?Έλεος δηλαδη
|
Ολα τα φιλτρα (λαδιου-αερος-βενζινης-πεταιλαιου)απο το εργοστασιο κατασκευης εχουν ενα χαρακτηρηστηκο που ονομαζεται βαθμος αποδοσης και μετριεται σε micro τα γνησια φιλτρα εχουν τις προδιαγραφες αναλογα με τον κινητηρα που ειναι να καλυψουν τα ιμιτασιον εχουν ενα απλο χαρτι που μετα απο λιγα χλμ στουμπονη και μετα αρχιζουν τα προβληματα
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15653110 seconds (80,97% PHP - 19,03% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|