Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
....Άκυρα τα Χριστούγεννα για φέτος στην Eλλάδα |
|
14-12-10, 13:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
....Άκυρα τα Χριστούγεννα για φέτος στην Eλλάδα
14-12-10, 13:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δεν ξερω αν πρεπει να γελάσω ή να κλάψω...
|
14-12-10, 13:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κουράγιο να μας δίνει ο Θεός για τις δύσκολες μέρες που θα έρθουν...
|
14-12-10, 13:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ λέω πως και τα Χριστούγεννα έχουν χάσει το νόημά τους... Έχουν πλέον πλήρως εμπορικοποιηθεί... τώρα που ο κόσμος δεν έχει και λεφτά να αγοράζει τί απομένει?????.....
|
|
|
|
14-12-10, 13:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Πατρα
|
|
μαλλον πρεπει να αρχισουμε να ειμαστε εγκρατεις...να μαθουμε να αγοραζουμε μονο τα απολυτως απαραιτητα,να μαθουμε να φοραμε ρουχα τα οποια τα εχουμε 5ετια η ακομη και 10ετια και οχι καθε χρονο να αλλαζουμε καρνταρομπα(στη φυλακη θα παμε ειτε με καινουρια ειτε με παλια ρουχα αν ειναι να παμε), να μαθουμε να τρωμε τα παντα και να μην εχουμε παραξενιες στο φαγητο(κατι που βλεπω καθε μερα λογω της δουλειας μου), εχουμε μαθει εδω στην ελλαδα να εχουμε 6 φορες τη βδομαδα στο τραπεζι μας κρεας...στεναχωριεμαι επισης για μερικους που στην μουρλια τους να αποκτησουν καινουριο σπιτι και να φυγουν απο το νοικι εβαλαν 1000-1500 ευρω στεγαστικα το μηνα στα κεφαλια τους(αλλα και αυτοι δε φταινε σε τπτ)...
και επισης να μαθουμε να εχουμε αυτοκινητο αναλογα με τα οικονομικα μας,και οχι επειδη σε μερικους ο θεος εδωσε μια καλη δουλεια(οι οποιες δουλειες πλεον δεν ειναι σιγουρες οπουδηποτε κι αν εισαι) να πηγαινουν να μου αγοραζουν τζιπακια η γενικως αυτοκινητα με πολλα κυβικα χωρις να μπορουν να τα συντηρησουν...στη Πατρα ειδικα το τελευταιο τριμηνο εχουν γεμισει οι μαντρες BMW X3 & X5, Cayenne & Cherokee...πρεπει να εχουμε αυτοκινητο αναλογα με τις οικονομικες δυνατοτητες μας...εγω εχω δυνατοτητα για 1400κυβικα...1400αρι εχω...
θελει εγκρατεια παιδια...και ολα θα πανε καλα!
|
14-12-10, 14:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Όπως λέει και το σύνθημα "Όλι Ρεν, Όλι ρεν, μην μας παίρνεις τα cayenne!"
|
14-12-10, 14:23
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Δυσκολα τα πραγματα!Τα φρενα που σκεφτομουν να βαλω τα εβαλε η ΤΡΟΙΚΑ στο λεωφορειακι της...
|
|
14-12-10, 14:51
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Crazy_vision
μαλλον πρεπει να αρχισουμε να ειμαστε εγκρατεις...να μαθουμε να αγοραζουμε μονο τα απολυτως απαραιτητα,να μαθουμε να φοραμε ρουχα τα οποια τα εχουμε 5ετια η ακομη και 10ετια και οχι καθε χρονο να αλλαζουμε καρνταρομπα(στη φυλακη θα παμε ειτε με καινουρια ειτε με παλια ρουχα αν ειναι να παμε), να μαθουμε να τρωμε τα παντα και να μην εχουμε παραξενιες στο φαγητο(κατι που βλεπω καθε μερα λογω της δουλειας μου), εχουμε μαθει εδω στην ελλαδα να εχουμε 6 φορες τη βδομαδα στο τραπεζι μας κρεας...στεναχωριεμαι επισης για μερικους που στην μουρλια τους να αποκτησουν καινουριο σπιτι και να φυγουν απο το νοικι εβαλαν 1000-1500 ευρω στεγαστικα το μηνα στα κεφαλια τους(αλλα και αυτοι δε φταινε σε τπτ)...
και επισης να μαθουμε να εχουμε αυτοκινητο αναλογα με τα οικονομικα μας,και οχι επειδη σε μερικους ο θεος εδωσε μια καλη δουλεια(οι οποιες δουλειες πλεον δεν ειναι σιγουρες οπουδηποτε κι αν εισαι) να πηγαινουν να μου αγοραζουν τζιπακια η γενικως αυτοκινητα με πολλα κυβικα χωρις να μπορουν να τα συντηρησουν...στη Πατρα ειδικα το τελευταιο τριμηνο εχουν γεμισει οι μαντρες BMW X3 & X5, Cayenne & Cherokee...πρεπει να εχουμε αυτοκινητο αναλογα με τις οικονομικες δυνατοτητες μας...εγω εχω δυνατοτητα για 1400κυβικα...1400αρι εχω...
θελει εγκρατεια παιδια...και ολα θα πανε καλα!
|
ΕΙΧΕΣ την οικονομική δυνατότητα για 1400άρι ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ.
Όπως ΕΙΧΕΣ την οικονομική δυνατότητα για να διατηρήσεις το σπίτι που βρήκες από τους γονείς σου.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ την οικονομική δυνατότητα για 1000άρι -για το αύριο δεν μπορείς να ξέρεις ή να υποθέτεις τίποτε- και θα θεωρείται εγκληματικό να έχεις το πατρικό σου σπίτι στο χωριό.
Οι αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες έρχονται. Πιστεύω πως αν κάποιος μπορεί να "εξαφανίσει" ακίνητα από το όνομά του -άμεσα- καλό θα ήταν να το κάνει.
ΥΓ1: Το δεύτερο πρόσωπο δεν απευθύνεται στον Crazy vision (μην παρεξηγηθώ κιόλας)...
ΥΓ2: Ποιά Χριστούγεννα και ποιά Ανάσταση; Η συρρίκνωση των εισοδημάτων θα έχει τον αντίκτυπό της και σε όσους παρέχουν υπηρεσίες ή παράγουν αγαθά με αποτέλεσμα την ανατροφοδότηση της συρρίκνωσης. Τα ζόρια έρχονται...
|
14-12-10, 15:00
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Η λυση ειναι μια παιδια. Βλεπε star και χαζευε Πετρουλα γιατι ολα τα αλλα καναλια σου g@m@ne την ψυχολογια!
|
|
14-12-10, 16:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Κατάφεραν τελικά να μας πείσουν ότι φταίει για την κρίση η οικονομική άνεση και η άπλα που είχαμε;
Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο αντέχεις και επιβιώνεις, τόσο ακόμα θα σου κόβουν.
Για να ευημερήσουν οι αριθμοί θα υποφέρουν οι άνθρωποι. Και να πω ότι πλήρωσαν και οι πραγματικοί ένοχοι;
Βαρέθηκα να ακούω, να διαβάζω ότι ζούσαμε μια παραμυθένια ζωή με λεφτά που δεν ήταν δικά μας.
Εγώ δούλευα πάντα γι' αυτά και ποτέ δεν ήταν πολλά, όσο υποκειμενικό και να είναι αυτό.
Και αν μπορέσαμε να στερηθούμε κάποια πράγματα για να αποκτήσουμε ένα αυτοκίνητο της προκοπής, αυτό δεν μας κάνει αυτομάτως και μεγαλοεισοδηματίες.
Και οι γονείς μας με Porsche κυκλοφορούσαν και τους έκαναν περικοπές στην σύνταξη;
Μια ολόκληρη ζωή δουλειά και ανέχεια για να τους πουν (σήμερα) ότι πρέπει να πεινάσουν και πάλι όπως όταν ήταν παιδιά;
Ανάπτυξη μέσα από φοροεπιδρομές δεν έρχεται και δεν χρειάζεται να είσαι Οικονομολόγος για να το ξέρεις.
Καίγεται το δάσος και "εμείς" κοιτάμε πως θα σώσουμε το δέντρο μας.
Καλωσορίζουμε έναν εργασιακό μεσαίωνα και αυτό που κοιτάμε για να σωθούμε και ως περιττό έξοδο, είναι να κόψουμε την τυρόπιτα ή το κουλούρι το πρωί. Ναι το άκουσα και αυτό.
Η βόλτα ξαφνικά έγινε περιττή κοινωνική παρουσία. Και αυτό το άκουσα...
Θα μπορούσα να γράψω και άλλα, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να ξυπνήσουμε και να αναζητήσουμε τις ευθύνες εκεί που πρέπει.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17415309 seconds (83,19% PHP - 16,81% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|