Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
Πίεση ελαστικών |
|
13-05-10, 08:58
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πίεση ελαστικών
Καλημέρα ,
Άλλαξα ελαστικά στο t sport μου σε 205/50/16R , continental sport contact 2 . Ήξερα ότι η σωστή πίεση είναι 32 , αλλά από το μαγαζί που τα πήρα μου είπαν να βάζω 36 .
Εσείς τι βάζετε? Τί είναι το σωστό τελικά?
13-05-10, 09:07
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ
Καλημέρα ,
Άλλαξα ελαστικά στο t sport μου σε 205/50/16R , continental sport contact 2 . Ήξερα ότι η σωστή πίεση είναι 32 , αλλά από το μαγαζί που τα πήρα μου είπαν να βάζω 36 .
|
γενικα ισχυει οσο μικροτερο προφιλ ελαστικου τοσο μεγαλυτερη πιεση στα ελαστικα...βεβαια οι πιεσεις ειναι ενα μεγαλο θεμα που λιγοι καθονται να ασχοληθουν και να βρουν την ιδανικη με βαση τις οδηγικες τους συνηθεις και την συμπεριφορα του αυτοκινητου και ναι μονο με αλλαγη στις πιεσεις μπορεις να αλλαξεις την συμπεριφορα του αυτοκινητου σου περισσοτερο-λιγοτερο υποστροφικο,υπερστροφικο...εγω φιλε μου θα σου προτεινα να ξεκινησεις απο 36 και να αρχισεις να κατεβαινεις και να δεις σε ποιες πιεσεις νιωθεις πιο εξοικειωμενος με το αμαξι σου...
13-05-10, 09:15
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία . Θα κάνω αυτή τη δοκιμή ,διότι όταν το παρατηρώ παρκαρισμένο , φαίνεται τα μπροστινά να τους λείπει αέρας .
13-05-10, 09:22
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Καλα ειναι εκει ... και σωστα λεει ο GMASTER6 ...
Τη φορουσα σε προηγουμενο αυτοκινητο και εβαζα 34-36 και εγω ..αφου κατεστρεψα την πρωτη τετραδα με 30-32
{{Γενικα εχει παρατηρηθει οτι σε υποπιεση η φθορα ειναι στα εξωτερικα σημεια του ελαστικου και με υπερπιεση η φθορα ειναι στο κεντρικο μερος του πελματος του ελαστικου... }}
|
13-05-10, 09:46
|
|
Moderator
|
|
|
|
και κατι αλλο...επειδη τα μπροστοκινητα ως επι το πλειστων ειναι μπροστοβαρα στα μπροστα ελαστικα ασκειται μεγαλυτερη πιεση συνηθως 20%(γιαυτο και ειχες την εντυπωση οτι τα μπροστα ελαστικα σου φαινονταν ξεφουσκωτα )...οποτε καλο θα ειναι ο μπροστα αξονας να εχει περισσοτερη πιεση απο τον πισω αν θελετε να εχετε ουδετερη συμπεριφορα
13-05-10, 12:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Καλημέρα ,
|
Απ'ότι είδα είναι τα πρώτα σου ποστ στο φόρουμ,καλώς ήρθες.
Πες μας,σε παρακαλώ,τι διάσταση είχες πριν(την ''μαμά''??),τι μάρκα ελαστικά έβαλες και σε τι τιμή???
Αν άλλαξες διάσταση,αφού κάνεις κάποια km πες μας και τι συμπεριφορά έχουν σε σχέση με πριν,αν σε ικανοποιούν.
Thanks.
|
13-05-10, 14:37
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Είμαι καιρό μέλος,αλλά πρώτη φορά στο forum .Έχω το facelift μοντέλο από τον Ιούλιο του 2004 .Από τη μάνα του είχε τα michelin pilot primacy, αλλά στα τρία χρόνια που τα άλλαξα ( 30000 χιλιόμετρα ), είχαν αρκετή φθορά .Στη συνάχεια έβαλα το michelin pilot exalto2 σε 205/50/16R , σαφώς πιο ανθεκτικά και καλύτερα σε όλους τους τομείς .Τα έιχα βάλει το 2007 στα 580 ευρώ .Τα continental sport contact 2 σε 205/50/16R ,τα έβαλα στα 600 ευρώ με τοποθέτηση .Έχω κάνει 200 χιλιόμετρα . Φαίνονται εξίσου μαλακά με τα michelin και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές .
Πήγα σε αυτά διότι τα michelin pilot sport βγαίνουν από 17άρα ζάντα και πάνω και τα exalto2 ήταν άγνωστο πότε θα έρθουν , καθώς η διάσταση αυτή δεν είναι εμπορική μου είπαν .
13-05-10, 17:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Είμαι καιρό μέλος,αλλά πρώτη φορά στο forum .Έχω το facelift μοντέλο από τον Ιούλιο του 2004 .Από τη μάνα του είχε τα michelin pilot primacy, αλλά στα τρία χρόνια που τα άλλαξα ( 30000 χιλιόμετρα ), είχαν αρκετή φθορά .Στη συνάχεια έβαλα το michelin pilot exalto2 σε 205/50/16R , σαφώς πιο ανθεκτικά και καλύτερα σε όλους τους τομείς .Τα έιχα βάλει το 2007 στα 580 ευρώ .Τα continental sport contact 2 σε 205/50/16R ,τα έβαλα στα 600 ευρώ με τοποθέτηση .Έχω κάνει 200 χιλιόμετρα . Φαίνονται εξίσου μαλακά με τα michelin και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές .
Πήγα σε αυτά διότι τα michelin pilot sport βγαίνουν από 17άρα ζάντα και πάνω και τα exalto2 ήταν άγνωστο πότε θα έρθουν , καθώς η διάσταση αυτή δεν είναι εμπορική μου είπαν .
|
Thanks!!!
|
14-05-10, 18:10
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηρακλειο Κρητης
|
|
Και εγω τα ιδια εβαλα πριν δυο μινες αλλα δεν το νιοθω σταθερο το αυτοκινιτο γλιστρανε πολυ. στα φαναρια αγαναχταω να ξεκινησω. τι λετε να φταιει? (εχουν αζοτο)
|
15-05-10, 00:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μήπως αργούν να ζεσταθούν? Ή οι δρόμοι είναι ψιλό γυαλιστεροί?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16471505 seconds (81,61% PHP - 18,39% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|