Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
Εταιριες ευρεσης κλεμμενων αυτοκινητων |
|
05-03-10, 11:37
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εταιριες ευρεσης κλεμμενων αυτοκινητων
Τωρα τελευταια εκλεψαν ενα αυτοκινητο στην γειτονια μου και δεχτηκαμε ενα τηλεφωνημα απο μια "εταιρια" η οποια υποστιριζει οτι ψαχνει και βρισκει κλεμμενα αμαξια.
Γνωριζει κανεις αν οντως ισχυει κατι τετοιο?υπαρχουν οντως τετοιες εταιριες ή οι ιδιοι που κλεβουν τα αμαξια περνουν τηλεφωνα και ψαχνουν τον ιδιοκτητη για να του το δωσουν πισω εναντι χρηματων...
γιατι πρωτη φορα το ακουω και ειμαι λιγο δυσπιστος...
|
05-03-10, 12:12
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Πρωτη φορα το ακουω και γω...αρχισανε και τετοιες κομπινες τωρα...
05-03-10, 12:33
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Rhodos Island!
|
|
Τί κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια...
05-03-10, 12:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Τον κόσμο κοροιδεύουν. Δεν υπάρχει περίπτωση.
|
05-03-10, 13:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Είτε είναι ο κλέφτης, είτε το πιο πιθανό να είναι αεριτζήδες... Πόσα ζήτησαν;
|
05-03-10, 13:59
|
|
|
|
|
|
Για κομπίνα περισσότερο μοιάζει! Κ η αστυνομία ψάχνει κ δεν βρίσκη τίποτα ποτέ! Μάλλον κοιτάνε να ψαρέψουν κόσμο!
05-03-10, 14:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
πολύ απλά πάς και το καταγγέλεις στην αστυνομια και συνεργαζεσαι μαζι της.ετσι και αλλιως και να το βρουν αυτοι το αυτοκινητο πρεπει να το κοιταξει πρώτα η αστυνομια και μετά να το παρεις.
όταν μας είχαν κλέψει το σταρλετ και το βρήκε η αστυνομία μας ειδοποίησε.πήγαμε εκει και οι αστυνομικοι μας ζήτησαν αν εχουμε τα κλειδια.οι δυο τους το ανοιξαν και κοιταξαν μεσα.αυτοι προσπαθησαν να το βαλουν μπροστα.μαζι πήγαμε και πήραμε ενα πετονι βενζινα και μετα ο ενας αστυνομικος συνοδευσε τον πατερα μου στο τμημα(οδηγουσε ο πατερας μου).εκει εγιναν οι απαραιτητες διαδικασιες και στη συνεχεια το πήραμε.
|
05-03-10, 18:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από rockie
Τωρα τελευταια εκλεψαν ενα αυτοκινητο στην γειτονια μου και δεχτηκαμε ενα τηλεφωνημα απο μια "εταιρια" η οποια υποστιριζει οτι ψαχνει και βρισκει κλεμμενα αμαξια.
Γνωριζει κανεις αν οντως ισχυει κατι τετοιο?υπαρχουν οντως τετοιες εταιριες ή οι ιδιοι που κλεβουν τα αμαξια περνουν τηλεφωνα και ψαχνουν τον ιδιοκτητη για να του το δωσουν πισω εναντι χρηματων...
γιατι πρωτη φορα το ακουω και ειμαι λιγο δυσπιστος...
|
ωραία, αν είναι έτσι, ας το βρουν πρώτα και μετά όταν είναι να το παραλάβεις πάνε με την αστυνομία!
05-03-10, 18:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
|
|
Το αμαξι δεν ειναι δικο μας αλλα δεχτηκαμε τηλεφωνημα μηπως ξερουμε το τηλεφωνο του ιδιοκτητη και οταν ρωτησαμε ποιος ειναι μας ειπαν εταιρια...τον ψαχνουν μαλλον αλλα για πιο λογο δεν ξερω...
Πιο παλια ειχα ακουσει περιπτωση οπου ειχαν κλεψει το αμαξι και μετα βρηκαν τον ιδιοκτητη και ζηταγαν λεφτα για να του το δωσουν πισω οποτε εκει παει το μυαλο μου,αλλα μου εκανε εντυπωση οτι επικαλεστεικε οτι ειναι απο εταιρια και λεω απο ποτε εχουν δημιουργηθει τετοιες εταιριες που αναπληρωνουν ουσιαστικα την αστυνομια...
τι σκεφτεται ο ανθρωπος για το χρημα....
|
05-03-10, 19:19
|
|
|
|
|
|
Εγώ πάντος δεν ξέρω καμία εταιρεία που να προσφέρει υπηρεσίες ανέβρεσεις κλεμμένων αυτοκινήτων!!! Αυτό που ξέρω είναι οτι η αστυνομία ψάχνει κ αν το βρεί σε πέρνουν τηλέφωνο όπως είπε κ ο Κωνσταντίνος "diafanh-psyxh"!!!
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16519690 seconds (81,89% PHP - 18,11% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|