Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 212
ΑΛΛΑΓΗ ΚΡΕΜΑΡΓΙΕΡΑΣ Β ΤΟΥ 2007
καλησπερα πηγα για σερβις των 45000 χλμ στο auris1.6 β εξαμηνο του 2007. το τιμονι οταν επεφτε σε λακουβακια μικρα εκανε καποιο θορυβο σαν χτυπημα. το εντοπισαν και στην τουοτα και μου ειπα αλλαγη κρεμαργιερας και το καλυπτει η εγγυηση. πηγα αλλαξανε κρεμαργερα και συνεχιζε το χτυπημα αλλαξαν και αξονα το σταυρο που λεμε συνεχιζε παλι ξαναεβαλαν το δικο του σταυρο. ο θορυβος μειωθηκε εν ολιγοις αλλα δεν εξαλιφθηκε τελειως.και μου ειπαν να παω με τον καινουργιο χρονο να μου αλλξουν την κολωνα. εχει αντιμετωπισει κανεις απο δω καποιο παρομοιο θεμα
Δύναμη Σεβασμού: 239
Εμενα φιλε μου κανει τον ιδιο ηχο το τιμονι οταν πεφτω σε λακουβες αλλα δεν το χω ψαξει να βρω τι φταιει...λογικα η κολωνα θα φταιει, χωρις να ειμαι ο ειδικος(θα μας πουν κ τα παιδια που γνωριζουν περισσοτερα)...
υ.γ γνωριζει κανεις ποσο περιπου μπορει να εχει η κολωνα για ε11 του 2000?
Δύναμη Σεβασμού: 0
corolla β-2004 Παιδια καλησπερα εχω αλλαξη δυο φωρεs κρεμαργερα και σταυρο γιατη μου εκανε και εμενα καποιο θορυβο στο τιμονι οταν επεφτα σε λακουβακια στα 25000χιλμ και στα 47000χιλ στην ΤΟΥΟΤΑ στην Πατρα αλλα ο θορυβοs θορυβοs.......
Δύναμη Σεβασμού: 212
νικο καλησπερα.κολωνα τιμονιου εχεις αλλαξει> αλλο η κρεμαργιερα αλλο ο σταυρος και αλλο η κολωνα απο τι ξερω. αν κανω καποιο λαθος να με διορθωσει καποιος
Δύναμη Σεβασμού: 258
Στο δικο μου Auris ακουγεται ενας κτυπος οταν το αμαξι ειναι σταματημενο και κουνησω λιγο το τιμονι αριστερα η δεξια και το αφησω αποτομα. Μου ειχαν αλλαξει το αξονακι της κρεμαγιερας αλλα μου ξανακανει τον θορυβο οποτε μαλλον θελει παλι αλλαγη...