Eνα πρώτο σημαντικό συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι πέρυσι τελικά δεν έφταιγε ο τρόπος οδήγησης του Kimi που σπάγανε τα μοτέρ της McLaren!!!!!!! (κακίαααααααα)
Εγώ ώς γνωστόν -και λόγου Nick- είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την εμφάνιση του Massa, αν και στο τέλος φάνηκε να μην θέλει να ρισκάρει, και καλά έκανε εδώ που τα λέμε.
Υ.Γ. Πάντα εν αναμονή του Θεού!!!! (ελπίζω του χρόνου να είναι Φ1!!!)
Υ.Γ. Οσο αφορά τα μοτόρια, η αλήθεια είναι ότι ακόμα και εκεί η ΤΟΥΟΤΑ δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα. Αλλωστε δίνει και σε άλλες ομάδες, οπότε δεν περιμένει μόνο απο την πάρτι τις να πάρει δεδομένα!!! Βέβαια, αν προσέξετε τι έγινε στις δοκιμές εξέλιξης, με τον Giarno να δηλώνει ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα, ότι είμαστε ξεγραμμένοι απο χέρι, ότι το αυτοκίνητο είναι το χειρότερο που θα μπορούσαμε να είχαμε, και τελικά να μην καταφέρνουνε να κάνουνε ούτε έναν γύρο χωρίς πρόβλημα, και πάραυτα να πηγαίνουνε στην Αυστραλία και να τερματίζουνε εκεί που τερματίσανε, σαν ένα μικρό θαύμα μου μοιάζει! Αν όμως ξεκινάει έτσι η χρονιά, το όνειρο τις πρώτης νίκης σε Φ1 μοιάζει ακόμα άπιαστο (Που να μην είχαμε και το μεγαλύτερο μπάτζετ!!!)
Υ.Γ.3. Τι να πεί και η HONDA που την πέρασε η Super Aguri?!??!?!?!?!?!?
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|