Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > Θελω βοηθεια

Θελω βοηθεια Ζητηστε βοηθεια και θα χαρουμε να σας βοηθησουμε μονο περι χρησης του forum.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Αγορα μεταχειρισμενου 20v
Παλιά 09-10-09, 21:46
mazdakias Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
mazdakias είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αγορα μεταχειρισμενου 20v

Καλησπερα παιδια.Ειμαι νεοπας στο φορουμ σας αν και ακομα δεν ειμαι βασικα κανονικο μελος.Ειμαι μελλοντικος κατοχος corolla e11 g6 φ/λ με 20v blacktop.Το ερωτημα μου ειναι επειδη την αλλη βδομαδα το ψαρ παει στην τουοτα για ελενχο τι θα πρεπει να προσεξω πριν τηνν αγορα?
Υπαρχουν καποια στανταρ προβληματα που βγαζουν αυτα τα μοτερ?Υπαρχει κατι συγκεκριμενο που πρεπει να κοιταξει ο μηχανικος?Εγω ειπα οτι αν δωσει ο μηχανικος και φαναρτζης το οκ να το παρω...Το μονο που με φοβιζει ειναι μη φαω καποια ηττα και σε κανα 3μηνο ψαχνω για αλλο μοτερ,Αν εχει κανεις αποψη επι του θεματως ολλες οι γνωμες δεκτες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-10-09, 22:01
παντελης 20v Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 201
παντελης 20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γεια σου φιλε,αντε μετο καλο να γινεις και εσυ φαν των 20ν.δυστηχος δεν θα καταλαβεις και δεν θα καταλαβουνε πολλα αν το μοτερ ειναι καλο η ποοσα χιλιομετρα εχει,το μονο σιγουρο οτι θα καει λαδι,αλλα ποσο ειναι σκισμενο,σιγουρα ο φιλος που στο δινει θα εχει βαλει και καινουργεια λαδια,τωρα αυτο που εχεις να κανεις να ανοιξεις την ταπα του λαδιου να δεις τι γινεται μεσα ποσο πισσα εχει.γιατι οταν περνεις το μοτερ απο ιαπονια ,οι ιαπονες ειναι στα @$!%*^@ σου για τα λαδια,και αυτο οταν το μοτερ κατσει και πολλυ καιρο κολλαει τα καμενα λαδια στα πιστονια και μετα απο καιρο καινε λαδια.δυστηχος ,αλλο αν δεις μαυρι καπνα στην εξατμισει μην τρομαζεις στα ψιλα 6-8,ετσι ειναι αυτα μοτερ εχουν αρκετες βενζινες

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 09-10-09 στις 22:20. Αιτία: προσεχουμε πως εκφραζομαστε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-10-09, 22:32
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε σεις κανεις δεν ειναι μεσα στον κινητηρα...

αν το δουν και σου πουν οτι ειναι ενταξει τσιμπα το.
γιατι να μην ειναι δλδ?

εδω εχουν σπασει η κολησει ολοκαινουργια μοτερ.... και οχι αποκλειστικα τουοτα...
μια τετοια μετατροπη φυσικα και ειναι ρισκο...
ειδικα οταν δεν εχεις ακουσει τον κινητηρα ποτε να δουλευει και τι αποδιδει...
αρα βασιζεσαι στην 6μηνη εγγυηση που θα σου δωσει ο μαντρας και αν τυχει κατι θα σε καλυψει...

ποσο μαλλον αφου οδηγησες και ακουσες τ αμαξι του φιλου που το πουλαει

απο κει και περα οταν θες να σαι 1000% σιγουρος του κανεις μια επισκευη και καθαριζεις για μπολικα χρονια.
για παραδειγμα, το χω 5 χρονια δεν εκανα και ουτε προκειται ποτε να κανω η να γινει απο τον επομενο επισκευη πολυ απλα γιατι ετυχε να ειναι καλος και αξιοπιστος αποδεδειγμενα ο κινητηρας.
θα μπορουσε ομως και να μην ειναι...
εχω ενα φιλο που εχει 20v μαυρο μεσα σε ΑΕ86 8 χρονια....
και δεν καινε ολοι μα ολοι τα ιδια λαδια. τα vvti χρονολογιας 2000 μπορει και να καινε παραπανω...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 09-10-09 στις 23:13.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-09, 11:50
mazdakias Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε σεις κανεις δεν ειναι μεσα στον κινητηρα...

αν το δουν και σου πουν οτι ειναι ενταξει τσιμπα το.
γιατι να μην ειναι δλδ?

εδω εχουν σπασει η κολησει ολοκαινουργια μοτερ.... και οχι αποκλειστικα τουοτα...
μια τετοια μετατροπη φυσικα και ειναι ρισκο...
ειδικα οταν δεν εχεις ακουσει τον κινητηρα ποτε να δουλευει και τι αποδιδει...
αρα βασιζεσαι στην 6μηνη εγγυηση που θα σου δωσει ο μαντρας και αν τυχει κατι θα σε καλυψει...

ποσο μαλλον αφου οδηγησες και ακουσες τ αμαξι του φιλου που το πουλαει

απο κει και περα οταν θες να σαι 1000% σιγουρος του κανεις μια επισκευη και καθαριζεις για μπολικα χρονια.
για παραδειγμα, το χω 5 χρονια δεν εκανα και ουτε προκειται ποτε να κανω η να γινει απο τον επομενο επισκευη πολυ απλα γιατι ετυχε να ειναι καλος και αξιοπιστος αποδεδειγμενα ο κινητηρας.
θα μπορουσε ομως και να μην ειναι...
εχω ενα φιλο που εχει 20v μαυρο μεσα σε ΑΕ86 8 χρονια....
και δεν καινε ολοι μα ολοι τα ιδια λαδια. τα vvti χρονολογιας 2000 μπορει και να καινε παραπανω...
Ευχαριστω πολυ ρε παιδια για τις αμεσες απαντησεις σας.
Το θεμα που εχω εγω ειναι να μου πει καποιος ποια ειναι τα βασικα που πρεπει να κοιταξω να δω στο αυτοκινητο,Π.χ βασεις μηχανης σασμαν κλπ.
Δηλαδη ξερω οταν περνεις ενα μεταχειρισμενο δεν γινεται οσο καλο και να ειναι καπου θα εχει ενα θεματακι.Απλα εσεις σαν κατοχοι αυτου του αυτοκινητου θα ξερετε που πασχει γενικα οχι μονο το μοτερ,
Επισης να προσθεσω οτι εχω ξανααγορασει μεταχειρισμενο {ιαπωνεζικο} βεβαια και το αυτοκινητο εχει φτασει 300000 χιλιομετρα χωρις προβλημα περαν οτι λογω χαμηλωματος οτι βαρανε πολυ ψαλιαδια και τα λοιπα εχει γινει και 18 χρονων ποια ελεος τι αλλο θελεις απο ενα αυτοκινητο χαχα.
Περιμενω νεα σας και παλι χιλια ευχαριστω και μια τελευταια ερωτηση καπου διαβασα μεσα στο σιτε οτι το 20ν δεν τεριαζει κουτι σε corolla g6 f/l ισχυει αυτο?η μετατροπη εχει γινει μεσα στην αντιπροσοπια της τουοτα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-09, 18:17
MARMEL Offline:
Αdministrator

και που δεν καθεται κουτι ο 20v....
ακομα και σε yaris........

τι να προσεξεις φιλε...
κοιτα βασικα να μην ειναι ιδρωμενος ο κινητηρας απο ψιλοδιαροες λαδιου.
θα ακουσεις γενικα τον ηχο του να ειναι καλος. ενα κροταλισμα αν θα κανει κρκρκρρρ μη το φοβασαι ειναι το γραναζι του vvt ετσι κανουν ολα...
αν μπορουσες να μετρησεις συμπιεση καλο θα ηταν. νομιζω θα πρεπει να ειναι πανω απο 155psi ο καθε κυλινδρος και να μην εχει διαφορα 15psi ο ενας κυλινδρος απο τον αλλον...
γενικα αν το κανεις βολτα και σ αρεσει οπως παει τσιμπα το .
τιποτα δε θα εχει....
και φυσικα να ακουσεις τη γνωμη του μηχανικου που θα το δει

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 10-10-09 στις 19:09.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-10-09, 12:00
Το avatar του χρήστη PANOS COROLLA E11
PANOS COROLLA E11 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Δύναμη Σεβασμού: 214
PANOS COROLLA E11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μπαινει σχετικα ευκολα σε ε11 αλλα θα χρειαστεισ βασεις 20ν καλο θα ηταν να το σκανοιξεις το μοτερ να δεισ πως παει στο δρομο μην τυχεισ σε κανενα μοτερ σουπα (το πρωτο μοτερ πυυ εβαλα ηταν σουπα δεν πηγαινε βημα για 160 αλογα και το εδωσα πισω με μια μικρη επιφιλαξη και ενα μικρο ρισκο πως θα δωθει κατι καλυτερο και τελικα βρεθηκε). μπωρει να θελει ριθμισμα το ντι!!!!!!! ευχομαι να πετυχεις καλο μοτερ και να κανεις πολλα χλμ που πιστευω πως θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-10-09, 23:32
mazdakias Offline:
Νεότατος

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια αλλα επι του θεματως καποιο σχολιο???
Συγκεκριμενα τι να κοιταξω στο αμαξι εννοω που πονανε αυτα τα αυτοκινητα?Και ενα τελευταιο ποια νομιζετε οτι ειναι μια λογικη τιμη για ενα τετοιο αυτοκινητο?
Μη ξεχνατε οτι ειναι μετατροπη και παντα οι μετατροπες χανουν λεφτα στην μεταπωληση λεφτα που θα χασω και εγω μετα αν θελω να το πουλησω βεβαια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-10-09, 13:53
mazdakias Offline:
Νεότατος

παιδια ακυρο τελικα to corollaki.το μοτερ ηταν σε πολυ καλη κατασταση τελικα και βρικα μια πολυ καλη επαφη απο τυχη καθαρα για αυτον που το ειχε βαλει αλλα το αμαξι ειχε φαει μια καλη στουκα.Τουλαχιστον ετσι μου ειπε ο μηχανικος που το συκωσαμε και το ειδα και εγς ειχε μια ραπψια το σασι κατω απο την πορτα του συνοδηγου.Οποτε παμε για αλλα.Ευχαριστω παρα πολυ ολα τα παιδια για την βοηθεια και ειδικοτερα τον marmel.Α ρε φιλε δεν μπορουσε να ειναι 97 τουλαχιστον η κουκλα σου θα την τσιμπουσα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mazdakias : 18-10-09 στις 22:49.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-10-09, 18:27
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mazdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστω παρα πολυ ολα τα παιδια για την βοηθεια και ειδικοτερα τον marvel.

Τον Captain Marvel?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-10-09, 00:34
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mazdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια ακυρο τελικα to corollaki.το μοτερ ηταν σε πολυ καλη κατασταση τελικα και βρικα μια πολυ καλη επαφη απο τυχη καθαρα για αυτον που το ειχε βαλει αλλα το αμαξι ειχε φαει μια καλη στουκα.Τουλαχιστον ετσι μου ειπε ο μηχανικος που το συκωσαμε και το ειδα και εγς ειχε μια ραπψια το σασι κατω απο την πορτα του συνοδηγου.Οποτε παμε για αλλα.Ευχαριστω παρα πολυ ολα τα παιδια για την βοηθεια και ειδικοτερα τον marmel.Α ρε φιλε δεν μπορουσε να ειναι 97 τουλαχιστον η κουκλα σου θα την τσιμπουσα.
οποιος παρει και αμα το παρει τ αμαξι μου θα με ευχαριστει χρονια φιλε...

και εχε υποψιν σου οτι ρολο παιζει το σασι και μονο το σασι για αυτο επεμενα κοιτα να μην ειναι τρακαρισμενο...

και ξανα εχε υποψιν σου οτι ΕΨΑΧΝΑ 2 ολοκληρα χρονια να βρω corolla διπορτη ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΗ χωρις να εχει αλαξει ουτε ενα τζαμι. 2 χρονια ακριβως. ειχα αγορασει 13000 ευρω ενα g6 2001 μοντ το πληρωσα αλλα η συμφωνια ηταν να το ανεβασω σε δικη μου ραμπα. μολις το ανεβασα φανηκαν ολα. μου δωσε τα λεφτα πισω και κατευθειαν την επομενη μερα πηρα την 101 που εχω...
υπομονη...
αλλα τι σε πειραζει η χρονολογια δλδ το 96 η το 97? για να καταλαβω δλδ

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > Θελω βοηθεια

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ tsec1 OFF TOPIC 2 06-01-15 16:42
Μετα την αγορα ενος audi 2579 OFF TOPIC 1 06-12-09 11:39
Review Μεταχειρισμενου Ε12 prof/l endurasKE-30 TOYOTA COROLLA E 12 6 30-12-08 14:54
Αγορα Μεταχειρισμενου toyota mania ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 11 13-05-05 19:39
Αγορα Μεταχειρισμένου L/b G61.3T ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 5 29-09-04 10:19

Page generated in 0,17307997 seconds (83,04% PHP - 16,96% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:52.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com