θα ηθελα μερικες συμβουλες
Κατ'αρχην χαιρετω ολα τα μελη και χαιρομαι που εκανα εγγραφη στο φορουμ και μπορω να εχω μερικες συμβουλες απο ατομα που γνωριζουν περισσοτερα απο εμενα και το αντιθετο.
Ειμαι κατοχος μιας μαυρης corolla g6 vvti 1.6 του '01, την οποια αγορασα πριν 3 χρονια με 10.000 στα 65.000χλμ(λιγο ακριβα, αλλα σε πολυ καλη κατασταση).Τωρα εχει 102.000χλμ
Απο τοτε ειχα μερικα "ατυχηματακια" τα οποια δεν τα επιδιωρθωσα για οικονομικους λογους.
Δλδ. σε ενα ατυχες παρκαρισμα βρηκα λιγο σε μια κοτσαδουρα ενος τζιπ, μπροστα στο καπο στην γωνια που κατεβαινει και βρισκει την μετωπη αναμεσα γριλιες και φαναρι.
Σε μια αλλη φαση οδηγωντας καποιος αλλος, ειχε κολλησει πισω απο ενα φορτηγο με χωματα, με αποτελεσμα ολη η μετωπη και καπο(αναμεσα γριλιες και προφυλακτηρα) να αποκτησουν πολλα μικρα σημαδια απο πετρουλες (εχει βγει το χρωμα).
Βασικα εφτιαξα το χρωμα του αμαξιου και τα περασα με ενα πινελακι αλλα φαινονται ασχημα και σε μια ενδεχομενη μεταπωληση φαινονται πολυ ασχημα.
1.Θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζεται καποιον καλο φανοποιο και αν εχει κανεις ξαναβαψει καπο (την πανω μερια, οχι ολικο) για μια ενδεικτικη τιμη.
2.θα ηταν καλυτερα να αλλαξω καπο και μετωπη? (μεταχειρισμενα γνησια στο χρωμα σε καλη κατασταση εννοειται?)
Ευχαριστω παιδες και σορυ για το κατεβατο!
|