Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 225
Βοηθεια για Ε111
Θα ηθελα να ρωτησω κατι εγω εχω την 111 και θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει αν αλλαζει μεμονομενα το μαυρο κομματι του προφυλακτηρα (μπρος-πισω). Ευχαριστω προκαταβολικα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη koperton : 07-01-08 στις 10:45.
Αιτία: greeklish
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dim_sis
Θα ηθελα να ρωτησω κατι εγω εχω την 111 και θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει αν αλλαζει μεμονομενα το μαυρο κομματι του προφυλακτηρα (μπρος-πισω). Ευχαριστω προκαταβολικα
αν θυμαμαι καλα το 99 που ετυχε να αλλαξω τον μαυρο ομως προφυλακτηρα μου χαν πει στην τουοτα πως μονο ο μαυρος ειναι 2 κομματια κ οχι ο βαμενος....ο μαυρος παντως ειναι σιγουρα καθως ειχα αλλαξει το πανω κοματι...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
το πανω κοματι το μαυρο ξεχωριζει με το κατω το βαμενο.η το μπροστα η το πισω.στο μπροστα η σητα μπορει να βγει.οτι θελεις ρωταμε ειμαι φαναρτζης ξερω ειμαι χρονια στη δουλεια.spirosg6.