Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
4efte ή κατι καλητερο? |
|
14-11-07, 12:12
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαρισα-Λαμια-Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
4efte ή κατι καλητερο?
οπος θα ειδατε φοραω το 4efte πανω στην 4τραπορτη Ε111 μου! εχω και ενα 4efe και καθεται! και σας ρωταω εγω τωρα το μοτερ που φοραγε η celica gt4 μπαινει στο δικο μοϋ? ποσα αλογα ειναι και ποσα κυβικα?(οπου και να ρωτησω αλλα ντι αλλων μου λενε) αν μπενει ποσα ευρωπουλα θελει για την μετατροπη? αξιζει? ή να μετατρεψω το 4efe που εχω σε τερας 4efte γυρω στα 210 αλογα? σκεφτομουν και για το 3sgte αλλα πολλα ευρω ρε μαγκες! καθε αποψη δεκτη! ευχαριστω προκαταβολικά!
|
14-11-07, 12:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μα νομίζω (νομιζω λέω) πως το 3sgte ειναι το μοτερ που φορούσε η celica Gt4. (δλδ το διλιτρο τούρμπο).
Μπορει να κανω και λαθος... Ας με διορθωσουν οι γνώστες...
Όσο για το αν μπαίνει, μπαίνει σε 111. Το εχει κανει και καποιος απο το κλαμπ.
|
14-11-07, 12:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
εχεις δικιο Μιχαλη το 3sgte ειναι του gt4 και υπρχαν διαφορες εκδοσεις με το καλυτερο το st205!!!! υπαρχει και το αλλο ομωςτο ατμοσφαιρκο 3sge ή αλλιως beams...10αρες για πλακα ε!!!!!!!!!(Δηλαδη τωρα ειμαι γνωστης ε?? χααχαχα)
παντως περα απο την πλακα καλο το 3sgte και ανεβαζει αλογα λες και ειναι καρουζελ αλλα μπορουμε να τα ταισουμε κι ολας? οταν φτασεις 400 αλογα ,που αν θες το κανεις και μονο ο δισκος πλατω εχει 2000.... εκει τι κανεις? για το δικο μου βαλαντιο ειναι να εχω μεχρι 200-250 αλογα...και εκει οριακα!
Παντως αφου εισαι για τουρμπο καταστασεις να επενδυσεις πιστευω ποιο πολυ στα μεταλα και ας σου παει κατι παραπανω,γιατι αλλιως το λυσε δεσε του μοτερ θα σου παει πολλα μα πολλα περισσοτερα!
|
14-11-07, 15:11
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Επειδη κι εγω φοιτητης ειμαι και δεν ειμαι και ο Ωνασης παρεπιμπτοντως θα προτεινα εαν σκεφτεσαι να κρατησεις το αμαξι και να πας για πολλα+++ κανε την μετατροπη αξιζει..τωρα αφου στο τερατακι σου εχεις βαλει ηδη σφυρηλατα εισαι ενα βημα πριν την 28αρα τον παραλληλο τα λοιπα περιφερειακα και τα 250-300 ειναι κοντα αναλογα τα λεφτα που θα χωσεις...εαν δεν ειχες βαλει τα σφυριλατα θα σου ελεγα με κλειστα ματια για 3s-gte st-185,st-205,st-215 αλλα επειδη τα εχεις σκασει μηπως να το σκεφτεις.Το st205 ξεκειναει απο 240-50 η μετατροπη με βαση τα φαρμακεια εξω θα σου βγει περιπου κανενα 7αρι 7,5...εκει...με γενικη επισκευη εννοειται και καινουργια αναλωσιμα.το st185 εννοειται θα σου ερθει πιο φθηνα
14-11-07, 15:47
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαρισα-Λαμια-Αθηνα
|
|
κοιτα εχει ο μπαρμπας μου συνεργειο οποτε σκεφτομαι να κανω την τοποθετηση εκει (για να μην πληρωσω εργασια) τωρα αν παρω ενα στ185(ποσα αλογα μαμα?) και το βαλω πανω χωρισ καμια μετατροπη στο μοτερ μονο ενα μεγαλητερο intercooler ποσο περιπου θα μου βγει? εσυ το σκεφτεσαι για 3sgte?
|
|
Get a life....Get a turbo |
|
14-11-07, 17:33
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Get a life....Get a turbo
Κοιτα η θα βρεις ενα πολυ καλο μοτερ με ''λιγα'' χιλιομετρα και θα το βαλεις επανω η θα πας για μαζεμα....εγω θα πηγαινα για επισκευη οπως και δηποτε οσα χρονια ασχολουμαι με το αθλημα ζητημα να εχω δει 2 μοτερ που ηταν ετσι οπως τα υποσχεθηκαν οι παλιατζηδες και αυτο γιατι τα ανοιξαμε αργοτερα για σφυρηλατα και ειδαμε οτι ειχαν δικιο....st 185 ο μεσος ορος βγαζει περιπου 205 με 215 αλογα στο ευρωπαικο το ιαπωνεζικο 215 με 225 μπορεις να παιξεις και με sw20 απο mr2 εχει λιγο πιο πανω απο το st185 με ελαχιστες διαφορες σημαντικες η μη οι αποψεις διυστανται....τα υπολοιπα ειναι σε εσενα τι κιβωτιο θα επιλεξεις απο ατμοσφαιρικο 2.0 με τα 170,απο beams με τα 210 απο mr2 που εχει ενα ποσοστο μπλοκε απο απο απο.......intercooler 70x35x7 κτηνος και made in china 200 ευρω η 60x25x6 srearco,greedy 400ευρω μονο οι κυψελες...το θεμα ειναι να ξερεις που θελεις να φτασεις τα αλογα ''ερχονται''....φιλικα Glanzaboy
14-11-07, 18:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εφοσον "πεταξες" ηδη χρηματα και εβαλες σφυρηλατα βαλε τουρμπο 28αρη + εγκεφαλο και να εισαι στα 270 - 280 κομπλε...
Θα σου φτασουν
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15595007 seconds (81,33% PHP - 18,67% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|