Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
οδηγός αγοράς και σχόλια για το Ε12!?! |
|
29-11-06, 22:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
οδηγός αγοράς και σχόλια για το Ε12!?!
Καλησπέρα και μπράβο στα παιδιά που έφτιαξαν το φόρουμ ας μπω όμως στο θέμα. Χθες έπεσε στα χέρια μου ένας οδηγός αγοράς αυτοκινήτου. Έτσι λοιπόν έψαξα για το καμάρι μου (Ε12) να δω τι λέει.
Τα θετικά του ,όπως ξέρουμε όλοι, είναι: ποιότητα κατασκευής και υλικών, άνεση, καλές επιδόσεις και καλή ποιότητα κύλισης!
Τα αρνητικά του όμως είναι: αδιάφορη οδική συμπεριφορά, μέτρια απόδοση φρένων και μέτριος χώρος αποσκευών. Όταν το διάβασα κάπως μου έκατσε και έρχομαι τώρα και ρωτώ. Που οφείλετε αυτό? Με ποιον τρόπο μπορώ να βελτιώσω την οδική συμπεριφορά του? Ποσό θα μου στοιχίσει? Αξίζει το κόπο και το χρήμα?
|
29-11-06, 23:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από k-labros
Που οφείλετε αυτό? Με ποιον τρόπο μπορώ να βελτιώσω την οδική συμπεριφορά του? Ποσό θα μου στοιχίσει? Αξίζει το κόπο και το χρήμα?
|
1)Oφείλεται στην προσανατολισμένη στην άνεση ρύθμιση της ανάρτησης.
2)Ανάρτηση
3)Εξαρτάται τι ζητάς
4)Εξαρτάται τι ζητάς από το αυτοκίνητο. Αν σε ικανοποιεί το αφήνεις όπως έχει. Δεν ξεκινάς βελτίωση επειδή ένα περιοδικό γράφει κάτι παρά μόνο αν δεν σε ικανοποιεί το αυτοκίνητο.
|
30-11-06, 00:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Ναι θα συμφωνήσω με τον Νίκο..
Αν εσύ ήσουν μέχρι τώρα ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά της corollίτσας σου δεν θα σου αλλάξει τη γνώμη η άποψη του περιοδικού.
Για τα φρένα δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα, αλλά αν θυμάμαι καλά το corollάκι μας δεν έχει και την μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα, και αυτό ίσως οφείλεται στο αρκετά ευαίσθητο ABS κατά τη γνώμη μου. Ο χώρος αποσκευών βελτιώνεται μόνο με καμιά μπαγκαζιέρα ή τρέιλερ
|
30-11-06, 00:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
Εντάξει είναι λίγο βαρκούλα και σκέφτομαι να το χαμηλώσω λίγο και να του βάλω και μια θολόμπαρα! Τα φρένα δεν με απασχολούν είμαι ευχαριστημένος! Μέχρι τώρα 2 φορές με έχουν σώσει! Όσο για τον χώρο των αποσκευών κανένα σχόλιο δεν με ενδιαφέρει.
|
30-11-06, 12:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Ωραία, αφού έχεις αυξημένες ανάγκες από το αυτοκίνητο, αποφασίζεις πόσα θα δώσεις, περίπου 700 ευρώ αμορτισέρ-ελατήριο εώς 1500 για μια coilover. Η μπαρούλα να σου πάει από 50-100 ευρώ. Αν ψάξεις στο forum θα βρέις πολλά πράγματα για την ανάρτηση, αν πάλι δεν βρείς πές μας να σε βοηθήσουμε.
|
30-11-06, 19:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
Ευχαριστώ πολύ.
Billll, gorilla αύριο θα έρθετε στο μικρολίμανο για να τα πούμε και από κοντά?
|
30-11-06, 19:38
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ο Billlllll μπορεί να μην είναι,ο Gorillas δυστυχώς δε θα είναι γιατι βρίσκετε εξωτερικό,αλλά θα είμαστε όλοι οι υπόλοιποι και σε περιμένουμε.
|
30-11-06, 20:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι λιγάκι μακρυα. Καταραμένες σπουδές!!!
|
30-11-06, 22:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
Νίκο από ότι φαίνεται εσύ θα είσαι εκεί οπότε θα τα πούμε από κοντά εμείς!
Gorilla εσύ μην αγχώνεσαι μπορεί να είσαι εκεί που είσαι το forumaki όμως μας ενώνει!
(Το golf έχουν πρώτο σε βαθμολογία και η corolla είναι πρώτη σε πωλήσεις.)
Αν κάποιος από εδώ πούλαγε την corolla του, θα έπαιρνε το golf;
|
01-12-06, 14:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Δεν ξέρω σίγουρα φίλε αν θα μπορέσω να έρθω το βράδυ... Ελπίζω να τα καταφέρω! Σίγουρα θα είναι κάποιος να τα πείτε πάντως!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16915703 seconds (82,06% PHP - 17,94% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|