προκλητικό δεν θα το έλεγα.χρειάζονται δυνατά αυτοκίνητα.βέβαια θα μου πεις ειναι ενεργοβόρα κλπ αλλά πως μπορεί να ανταπεξελθει ενας αστυνομικος όταν οδηγάει ένα Citroen xsara 1,4 το οποίο δεν μπορεί να κάνει καταδίωξη απο τη μία γιατί δεν έχει την ιπποσύναμη και τον κυβισμό και από την άλλη γιατι το επιπεδο συντήρησης είναι για κλάματα αλλά και το γεγονός ότι το καβαλανε πάρα πολλοί καθημερινα?
δεν ειμαι υπέρ να γεμισει ο στόλος της ελληνικής αστυνομίας απο EVO X αλλά δεν μπορούμε να πουμε ότι δεν μας χρειάζονται κιολας.
δείτε το και απο την άλλη.είχε τα opel astra,πήγε στα Citroen xsara και στη συνεχεια ενισχυθηκε με skoda Octavia.το πιο γρηγορο ήταν το τελευταίο.το θεμα όμως ειναι ότι τα περισσότερα έχουν πρόβλημα λόγο κακής χρησης,κακής συντηρησης κλπ κλπ.πλέον έχουν και Hyundai i30 τα οποια ειναι διλητρα αν θυμαμαι καλα.και εδώ θα αρχισετε να λετε παλι οτι ειναι ενεργοβορα αλλά κάπου ειχα διαβασει παλιοτερα οτι οι "ΕΞΩΘΕΝ ΙΣΧΥΡΟΙ" μας κυνηγανε και πληρωνουμε και καποιο προστιμο λογο του οτι τα οχηματα της αστυνομιας ειναι χαμηλου κυβισμου.
απο όπου και να το πιασεις είτε ετσι είτε αλλιώς εμείς πληρώνουμε το τιμημα.τουλάχιστον ας έχουν και κάποια αυτοκίνητα της προκοπής για όταν χρειάζεται.
αν δεν κανω λάθος το evo x το εχει παρει το μάτι μου στην περιοχή μεταξυ βουλας και βαρκιζας.εκεί όντως χρειάζεται