Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 193
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ AURIS 1.33
αγορασα στις 20 μαρτιου το auris 1.33 unique και φοραει επανω τα contipremiumcontact™ 2 kai εχω την αισθηση οτι γλυστρανε πολυ και δεν πατανε καλα στο οδοστρωμα .....
τι γνωμη εχετε για αυτο και ποιο θεωρειτε καλο ελαστικο για το συγκεκριμενο μοντελο?
Δύναμη Σεβασμού: 257
Το συγκεκριμενο ελαστικο το φοραω και εγω στο 1.6 . Επειδη εχει δεικτη V θελει λιγο ζεσταμα για να αποδωσει. Μολις ομως ζεσταθει αποδιδει πολυ καλα για την κατηγορια του και καλυτερα απο καποια αλλα ακομη πιο επωνυμα ελαστικα..(παντα στην κατηγορια του). Μη ξεχνας οτι ειναι ενα ελαστικο της κατηγοριας Touring οποτε μην περιμενεις απο αυτο καποια σπορ συμπεριφορα.
Δύναμη Σεβασμού: 193
:)
ευχαριστω για την πληροφορια .....μαλλον εχεις δικιο για το οτι θελουν ζεσταμα εχεις να πρωτηνεις καποιο λαστιχο για το αμαξι μου....ειχα παλια στο νισσαν αλμερα της michelin τα sport pilot 2 και ημουνα πολυ ικανοποιημενος υπαρχει κατι παρομοιο?