Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D";p="
τα ειχα γραψει σε ενα αλλο ποστ αλλα δεν ηταν στο θεμα και σβηστηκε και ευτηχως ανοιξε εδω για να σας πω πως ολα ειναι αποτο ιδιο καζανι!!!!ειτε BP βαλεις ειτε AEGEAN!!!εχω φιλο που δουλευει στα βυτια και τα ξερει απο μεσα....απλα θα πρεπει να προσεχετε να πηγαινετε σε καινουρια πρατηρια οπου ακομα οι δεξαμενες ειναι νεες και δεν βγαζουν μια μαυριλα σαν μακα....αυτο κανει κακο στα αμαξια μας!!!οσο αφορα την 100αρα.... ξερετε τι ειναι η 100αρα? ειναι η απλη 95αρα(92 ή 93 κανονικα) που απλα ο οδηγος του εκαστοτε βυτιου προσθετει ενα ενισχυτικο βενζινης....ετσι γινεται η 100αρα και ανεβαινει στα 98 ομως οκτανια....του ζητησα κι ολας και θα μου φερει ενα μπουκαλι απο το ενισχυτικο αυτο να φτιαχνω μονος μου την 100αρα καθε φορα!!!!!
|
ίδιες βενζίνες δεν είναι με τίποτα, για τον απλό λόγο ότι δεν βγαίνουν από το ίδιο διυλιστηρίο(ΕΛΔΑ, PETROLA, MOTOROIL). Είναι σαν να μου λες ότι 3 φούρνοι βγάζουν το ίδιο ψωμί.
Επιεδή και εγω καποια στιγμή δούλευα στην TOTAL που αργότερα αγοράστηκε από την CYCLON μπορώ να σου πω και από δεξαμενή σε δεξαμενή η βενζίνη είχε άλλο ειδικό βάρος, οπότε για μένα δεν ήταν ίδιες.
Τώρα αυτο με τις 100ες δεν το ξέρω μιας και εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν, απλά τώρα τελευταία εαν και συνήθως βάζω shell racing μου φαίνεται ότι με την ΒΡ πάει καλύτερα. (με την 95 σέρνεται που λέει ο λόγος)