Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
Υπερκυβισμος |
|
29-01-21, 23:25
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Υπερκυβισμος
Παιδια,συγνωμη που το ανοιγω σα νεο θεμα,ενω υπαρχει,εχω γραψει ενα κειμενο στο καταλληλο θεμα,αλλα επειδη ειδα οτι το τελευταιο ποστ φιλου ειναι 8ος 2019,λογω παλαιοτητας και του αυτοκινητου,ειπα να το βαλω κι εδω μηπως δε φανει.Και παλι ζητω συγνωμη,αν οι διαχειριστες το κρινουν λαθος,ας το σβησουν
<<Καλησπέρα στην παρέα, έχω πολύ καιρό να σας επισκεφτώ, διαβάζω πολύ προσεκτικά για 2η φορά όλο το θέμα από την αρχή και κοντεύω να τελειώσω και τη δεύτερη φορά. Η ενημέρωση και η βοηθεια που έχετε προσφέρει όλοι,παιδιά είναι παραδειγματικη .Πολλοι απο εσας πιθανον θα εισατε πολυ μικροτεροι μου(εγω ειμαι ενας ανησυχος 50αρης,που δε λεει να μεγαλωσει������,προερχομενος απο τα νιατα μου,απο saxorala,τουμπανιασμενα και κατεληξα στο κορολακι μου απο το 2010 και ησυχασα.Αλλα παραησυχασα και τρωγομαι παλι γιατι δεν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης αυτοκινητου.Εχει παλιωσει η γριουλα g6 1.4 2000 μοντελο,250.000 χλμ.Καιω 1 λιτρο λαδι στα 1000.Σκεφτομουνα τη φαση με 1ζζ 1800 πραγματα και μεχρι εκει.Ουτε καπακι να πειραξω,ουτε εισαγωγες,πετσλουδες εξατμισεις,προγραμμα,τιποτα,απ αυτα.Εις γνωση μου από όσα έχω διαβάσει ότι δεν θα πάρει αυτά που πρέπει, αλλα σιγουρα θα ζωντανεψει πολυ απο οτι ειναι τωρα..Η ερωτηση ειναι και θελω τις εμπειρες γνωμες σας,οσοι ξερουν,με το λαδοκαψιμο βαζοντας τα εμβολα τα καινουρια με τα ελλατηρια στους κυλινδρους,οπως ειναι(γιατι δε θελω να τρεχουμε ρεκτιφιε για μετρηματα,λογω κοστους να μην ξεφυγω) ,θα γινει δουλεια? Δεδομενου οτι ειχα διαβασει καπου το Sotos που μιλησε κσι για οβαλ στους κυλινδρους,τι γινεται με αυτο το θεμα,θα γινει δουλεια? η θα μπλεξω? Τα χρηματα μου ειναι περιορισμενα(εχω και 2 διδυμα στην εφηβια) και κατσλαβσινεται τη θεση μου.Τα πραγματα,τωρα θα μαθω τιμες απο Πασπσλιε,εχω γνωστο μεσα που παιρνω εκπτωση αλλα και μεσω club.Σιγουρα οι τιμες θα εχουν αλλαξει απο εκεινα τα χρονια που ειχατε βαλει,αλλα θα δουμε.Και ενα τελευτσιο,Αθηνα ειμαι απο συνεργειο εχω εναν ανθρωπο που πηγαινω,γνωστη των Toyota,πολλα πραγματα βεβαισ τα φτιαχνω μονος μου γιατι σκαμπαζω,αν εχετε να μου προτεινετε με pm αν θελετε κσι καποιον αλλο που να εχει ασχοληθει με τη δουλεια αυτη να μου πειτε,να εινσι και οικονομικα σχετικα και ανεπισημα καποιο παλικαρι εκτος δουλειας του(καταλαβαινετε τι εννοω) ακομα καλυτερα.
Ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερον και ζητω συγνωμη για το μυθιστορημα,αλλα επρεπε να εξηγησω.>>
|
|
Απαντηση |
|
30-01-21, 02:17
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Απαντηση
Ειμαι και εγω σε παρομοια φαση με πολλα χλμ, θελω να βαλω τον 1ζζ αλλα φοβαμαι ρε γαμωτο για μελλοντικα προβληματα...
Με μαμα εγκεφαλους και λοιπα μαμα ισως με τον 1ζζ να εχω ρεταρισματα, ασταθειες, μη γραμμικη λειτουργια, αναμμενα check, καμενες βαλβιδες λογω στενης εξατμισης και δεν εχω καμια ορεξη να ασχολουμαι...
Αααασε καλυτερα...
Ισως βρω καμια ιδια καλη μεταχειρη μηχανη να βαλω πανω ή να ανακατασκευασω την ιδια μαμα..
Τα φοβαμαι τα πειραματα...
Αν τα περιφερειακα ησαν ολα 100% ιδια μεταξυ τους τοτε ναι, αλλα δυστυχως δεν ειναι ΟΛΑ ιδια, οποτε ασε μη βαλουμε χερακια και βγαλουμε ματακια...Ασε...
|
|
|
|
30-01-21, 11:13
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Ειμαι και εγω σε παρομοια φαση με πολλα χλμ, θελω να βαλω τον 1ζζ αλλα φοβαμαι ρε γαμωτο για μελλοντικα προβληματα...
Με μαμα εγκεφαλους και λοιπα μαμα ισως με τον 1ζζ να εχω ρεταρισματα, ασταθειες, μη γραμμικη λειτουργια, αναμμενα check, καμενες βαλβιδες λογω στενης εξατμισης και δεν εχω καμια ορεξη να ασχολουμαι...
Αααασε καλυτερα...
Ισως βρω καμια ιδια καλη μεταχειρη μηχανη να βαλω πανω ή να ανακατασκευασω την ιδια μαμα..
Τα φοβαμαι τα πειραματα...
Αν τα περιφερειακα ησαν ολα 100% ιδια μεταξυ τους τοτε ναι, αλλα δυστυχως δεν ειναι ΟΛΑ ιδια, οποτε ασε μη βαλουμε χερακια και βγαλουμε ματακια...Ασε...
|
Καλημερα,κοιτα,εχουν γινει πολλες τετοιες κινησεις απο τα παιδια,στα χρονια που εχουν περασει και οπως λενε,δεν υπαρχει απολυτως κανενα λειτουργικο προβλημα και με μαμα εγκεφαλο και περιφεριακα,απλα δεν εχει κανεις τις επιδοσεις που θα ειχε,ολοκληρωμενα.Κι εγω βεβαια εχω τις φοβιες μου,γιατι ειναι ενα δουλεμενο μοτερ,οχι κακομεταχειρισμενο,ισα ισα προσεγμενο με το παραπανω,αλλα γι αυτο ρωταω κσι τα πσιδια εδω που εχουν εμπειρια να μας πουν.
Αν μπορουμε να το κανουμε με καινουρια πραγματα και να γινει ενα μοτερ(απο εντοσθια εννοω) καινουριο,γιατι να ψαχνεις για ενα ιδιο,που λες μετσχειρο,που δεν ξερεις τι θα ειναι?και να εχεις παλι λαδοκαψιματα κ.λ.π,γιατι οπως και να το κανεις εν' ετει 2021 εχουν πολλα χλμ.ολα τα μοτερ πια
Υ.γ και παιρνει κσι τα πανω του,να φτιαχτουμε κι εμεις λιγο στα γεραματα χαχαχα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,11853194 seconds (76,62% PHP - 23,38% MySQL) with 28 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|