Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
|
Toyota Corolla E12 1.6 lpg |
|
18-01-11, 11:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Toyota Corolla E12 1.6 lpg
Toyota Corolla E12 1.6 lpg
Τοποθετηθηκε το kit της BRC Plug & Drive με 15αρι πνευμονα 55αρα δεξαμενη για να μην σηκωνεται καθολου το πατωμα και λαδιερα.
Επισης μαζι στα μελη του club δινεται δωρεαν και κιτ επισκευης ελαστικων που αποτελειται απο μια πολυ καλη τρομπα ηλεκτρικη 12v και υγρο επισκευης που αντεχει για 5 χρονια.
18-01-11, 12:23
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλημέρα Φάνη!
Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις για το κόστος(στο περίπου αν όχι ακριβώς), για πιθανούς κινδύνους που έχει(αν έχει αυτή η μετατροπή), τις επιδόσεις και τέλος την κατανάλωση?
Ξέρω ζητάω πολλά!
Ευχαριστώ!
|
27-02-11, 21:42
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
|
|
Καλησπερα.Σκεφτομαι να βαλω και εγω αεριο στη corolla μου.Ειναι το 2003 vvti με 190.000 χλμ.Εχει κανει κανενας μετατροπη και να εχει γραψει πολλα χλμ με αεριο?Σε ενα αλλο φορουμ μου ειπαν πως για vvti ειναι μονοδρομος το 5ης γενιας κιτ.Υπαρχει καποιος για βοηθεια?
|
28-02-11, 09:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
εχω φτιαξει αρκετα αυτοκινητα με πολλα χλμ και δουλευουνε τελεια.
οποιος θελει σημερα θα εχω ετοιμη την corolla του wizzakid και οποιος θελει ας ερθει να του την δειξω αναλυτικα.
επισης την παρασκευη που μας ερχεται το απογευμα μετα τις 6 οποιος θελει ασ ερθει να δει μετατροπες και να ενημερωσουμε με ενα μινι σεμιναριο για την ολη εγκατασταση - το κιτ της BRC - την νομοθεσια - την ασφαλεια και οτι άλλο σας ενδιαφερει.
οσοι ερθουν θα παρουν και μια ειδικη τιμη προσφορα για το δικο τους αμαξι.
28-02-11, 17:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παιδια χωρις να εχω καποιο συμφερον,και εχοντας πιο πριν δει δουλεια του Φανη προτεινα στον ξαδελφο μου να παει.Μπορει να ειναι λιγο γκρινιαρης αλλα στη δουλεια του ειναι πολυ καλος.Νοικοκυρης και προσεκτικος.Ραντεβου σχετικα γρηγορα και σωστη δουλεια με χαρτια.Εχοντας δει και δουλειες αλλων τον συστηνω ανεπιφυλακτα!
|
28-02-11, 18:01
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Eιχα απαντησει στο εν λογο ποστ αλλα για καποιον λογο το ποστ μου σβηστηκε.πιστευω κατα λαθος.
Δουλεια του Φανη εχω δει και εγω και πραγματι δεν εβλεπες τσαπατσουλιες.
Κανω μια ανακεφαλαιωση επειδη το θεμα ενδιαφερει πολλους αλλα ειναι πολλοι και αυτοι που δουλευουνε αεριτζιδικα.
Δεν εχει σημασια ποιος θα ειναι ο εγκαταστατης αρκει να εχει την προβλεπομενη αδεια απο το κρατος σαν τεχνικος Υγραεριου και εγκαταστατη και μια Α εμπειρια για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.
Ειναι δικαιωμα μας να απαιτησουμε να δουμε την αδεια ασκησεως επαγγελματος,και φυσικα να ζητησουμε αποδειξη για ολοκληρο το ποσο της εγκαταστασης.
|
17-06-11, 16:49
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
πατρα
|
|
Καλησπέρα, έχω ενα corolla 1.4 sport του 2004 και σκέφτομαι να βάλλω υγραέριο. Εχω να σας κάνω δυο ερώτησεις:
1) το κιτ της VERSUS ή το κιτ της BRC είναι καλύτερο?
2)Χρειάζεται λαδιέρα?
|
17-06-11, 17:17
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikorolla
Καλησπέρα, έχω ενα corolla 1.4 sport του 2004 και σκέφτομαι να βάλλω υγραέριο. Εχω να σας κάνω δυο ερώτησεις:
2)Χρειάζεται λαδιέρα?
|
Πρώτη φορά ακούω για Versus,από λίγο ψάξιμο είδα ότι γράφουν για μια πολωνέζικη μάρκα αν δεν κάνω λάθος,ενώ BRC είναι ιταλική.
Λαδιέρα χρησιμοποιείται εκεί που υπάρχει ψεκασμός αερίου,ενώ στον ψεκασμό υγρού δεν χρησιμοποιείται.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Victhor : 17-06-11 στις 21:34.
|
17-06-11, 20:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikorolla
2)Χρειάζεται λαδιέρα?
|
Φιλε μου κανε ενα τηλεφωνο στο 210-4256663 και μιλα με τον Φανη. Θα σε κατατοπισει πληρως.
|
17-06-11, 20:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Την versus που λες δεν την έχω ακούσει.
Προσωπικά, όχι γιατί φοράω brc, είναι ίσως η μόνη εταιρία, που δεν έχω ακούσει παράπονα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17549300 seconds (82,10% PHP - 17,90% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|