Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
Αγορά μεταχειρισμένου Ε12 facelift |
|
09-01-12, 19:43
|
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αγορά μεταχειρισμένου Ε12 facelift
Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι μέλος αρκετό καιρό αν και δεν είμαι ακόμη κάτοχος του εν λόγω αυτοκινήτου.
Τα οικονομικά μου πήγαν στραβά τα τελευταία χρόνια, όμως στην πρώτη ευκαιρία όταν τα οικονομικά μου, το επιτρέψουν, θα προβώ στην αγορά ενός μεταχειρισμένου corolla (2005 και μετά ) (αν και είναι δελεαστική η ιδέα ενός μικρότερου ίσως Aygo το πολύ Yaris, παραμένω κολλημένος σε αυτό παρά το όποιο μεγαλύτερο κόστος λειτουργίας συγκριτικά με τα δυο παραπάνω).
Θα προτιμήσω αγορά από ιδιώτη, από εσάς θα ήθελα τη συμβουλή σας τι να ελέγξω αρχικά εγώ (πριν ακολουθήσει κάποιος πιο ειδικευμένος έλεγχος κάποιο συνεργείο).
Πέρα από τον κλασικό οπτικό έλεγχο αμαξώματος, συνήθως τι προβλήματα μπορούν να προκύψουν και που θα μπορέσω να εντοπίσω με έναν δικό μου έλεγχο; (Για μένα το κύριο είναι η μηχανή, πχ διαρροή λαδιών ή κάτι άλλο.)
Μετά τον δικό μου έλεγχο, υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να μπορώ να εμπιστευτώ με κλειστά μάτια για τη γνώμη του αν αξίζει να το αγοράσω ή αν είναι κομμάτια το αυτοκίνητο που είδα;
Τι γίνεται από τιμές για ένα έλεγχο;
PS. Άντε με το καλό και το αυτοκόλλητο του Club!!!
|
09-01-12, 22:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
|
|
Ευχαριστώ |
|
10-01-12, 15:02
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ, κανείς άλλος έχει να με συμβουλεύσει κάτι στο τεχνικό κομμάτι και όχι μόνο;
|
10-01-12, 23:14
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
|
|
Κατα τη γνωμη μου μια ματια σε δισκους και τακακια να ριξεις,μαλλον φθειρονται γρηγορα.Χαρτι κτεο να ζητησεις οπωσδηποτε εκει θα δεις αν υπάρχει κάποια παρατηρηση.
11-01-12, 13:19
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
giorgosvet Ευχαριστώ για τη συμβουλή!
|
18-02-12, 04:35
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Πρόσφατα πήρα F/L του 2006. Εγώ τσέκαρα μόνος μου τα πάντα στο σαλόνι - τριγμούς, αν δουλεύουν όλα τα ηλεκτρικα, πόση φθορά έχει το τιμόνι (ίσως αποτελεί ένδειξη των πραγματικών χλμ που έχει κάνει) κλπ. Ο μηχανικός είδε κινητήρα για διαροές, βιβλίο σερβις, λουριά, το σήκωσε και τσέκαρε και απο κάτω για διαροές (άκουσα πως είναι συχνή η διαροή απο αντλία νερού), τσέκαρε αναρτήσεις, φρένα, αν εχει κάτι τζόγο, αν είναι ατρακάριστο, τυχόν σκουριές, τακάκια, λάστιχα κλπ για να μου πει και πόσα θα είναι τα άμεσα έξοδα μου σε αναλώσιμα. Αλλά είναι καλό να κάνεις και ένα έλεγχο σε ΚΤΕΟ για αμορτισέρ, σύστημα πέδησης κλπ. Εμένα πχ μάλλον θέλει αμορτισέρ αλλά πάνω στον ενθουσιασμό μου δε ζήτησα χαρτί ΚΤΕΟ!!
|
18-02-12, 12:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mixvid
Πρόσφατα πήρα F/L του 2006. Εγώ τσέκαρα μόνος μου τα πάντα στο σαλόνι - τριγμούς, αν δουλεύουν όλα τα ηλεκτρικα, πόση φθορά έχει το τιμόνι (ίσως αποτελεί ένδειξη των πραγματικών χλμ που έχει κάνει) κλπ. Ο μηχανικός είδε κινητήρα για διαροές, βιβλίο σερβις, λουριά, το σήκωσε και τσέκαρε και απο κάτω για διαροές (άκουσα πως είναι συχνή η διαροή απο αντλία νερού), τσέκαρε αναρτήσεις, φρένα, αν εχει κάτι τζόγο, αν είναι ατρακάριστο, τυχόν σκουριές, τακάκια, λάστιχα κλπ για να μου πει και πόσα θα είναι τα άμεσα έξοδα μου σε αναλώσιμα. Αλλά είναι καλό να κάνεις και ένα έλεγχο σε ΚΤΕΟ για αμορτισέρ, σύστημα πέδησης κλπ. Εμένα πχ μάλλον θέλει αμορτισέρ αλλά πάνω στον ενθουσιασμό μου δε ζήτησα χαρτί ΚΤΕΟ!!
|
Μα χωρίς ΚΤΕΟ δεν μπορείς να κάνεις την μεταβίβαση.
Καλοτάξιδο το νέο σου απόκτημα.
|
18-02-12, 13:47
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Μα χωρίς ΚΤΕΟ δεν μπορείς να κάνεις την μεταβίβαση.
Καλοτάξιδο το νέο σου απόκτημα.
|
Thanks!!! Υπήρχε απλά δεν το πήρα όταν τσέκαρα το αμάξι! Εμφανίστηκε κατά τη μεταβίβαση, η οποία έγινε με εξουσιοδότηση λόγω έλλειψης χρόνου και συνεπώς δεν ελέγχθηκαν τα αποτελέσματα του ΚΤΕΟ απο εμένα!
|
18-02-12, 21:17
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Καλορίζικο και πολλά και ασφαλή χλμ με το καινούργιο σου αμάξι!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15728211 seconds (81,10% PHP - 18,90% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|