Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
ΕΛΑΣΤΙΚΑ... |
|
20-09-09, 15:54
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΕΛΑΣΤΙΚΑ...
Για χαρα σε ολους!Λοιπον θελω την βοηθεια σας εδω και πολυ καιρο σκεφτομουν να παω για αλλαγη ελαστικων δεν το εκανα,τωρα ηρθε η ωρα ομως...Λοιπον καταρχην θελω ενα λαστιχο το οποιο να ειναι μαλακο,παντα καταπροτινιση σε σχημα V....Για ενα που εχω ακουσει τα καλητερα ειναι της AVON το ΖΖ3 αλλα δυστηχως δεν μπορω γιατι δεν το βγαζει σε 15αρι...Εχω δει κατι αλλο παρομοιο της TOYO το Τ1R σε διασταση 195/50/15..Ποια ειναι η γνωμη σας?Τι μου προτεινεται γενικως?
Να σημειωσω κατι.. Το αμαξι δεν κυκλοφορει πολυ στην πολη μοναχα μερικα ταξιδακια και παλι σπανια.......
|
20-09-09, 16:54
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Κανενας να προτεινει κατι.......
|
20-09-09, 17:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Η Avon βγάζει για 15άρα ζάντα. Ο τύπος του είναι ZV3. Για 195/50 R15 82V.
|
20-09-09, 17:10
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Το γνωριζω απλα ηθελα το πελμα απο την ΖΖ3 που ειναι σε σχημα V...
|
20-09-09, 17:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Σε σχημα V βγαίνει το Uniroyal rainsport 2, και το goodyear eagle F1 GS-D3, για την διάσταση που θέλεις.
|
|
|
|
20-09-09, 21:46
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από παντελης
Για χαρα σε ολους!Λοιπον θελω την βοηθεια σας εδω και πολυ καιρο σκεφτομουν να παω για αλλαγη ελαστικων δεν το εκανα,τωρα ηρθε η ωρα ομως...Λοιπον καταρχην θελω ενα λαστιχο το οποιο να ειναι μαλακο,παντα καταπροτινιση σε σχημα V....Για ενα που εχω ακουσει τα καλητερα ειναι της AVON το ΖΖ3 αλλα δυστηχως δεν μπορω γιατι δεν το βγαζει σε 15αρι...Εχω δει κατι αλλο παρομοιο της TOYO το Τ1R σε διασταση 195/50/15..Ποια ειναι η γνωμη σας?Τι μου προτεινεται γενικως?
Να σημειωσω κατι.. Το αμαξι δεν κυκλοφορει πολυ στην πολη μοναχα μερικα ταξιδακια και παλι σπανια.......
|
Γνωμη μου φιλε αλλα το toyo ειναι πολυ καλυτερο απο το avon...τα χουμε δοκιμασει και τα 2 σε 111 εγω τα τογιο και φιλος μου τα αβον και δεν υπαρχει συγκριση.Βεβαια επειδη εχω δοκιμασει και τα F1 της Goodyear ειναι καλυτερα και απο τα 2 και σε αντοχη και σε κρατηματα οποτε αυτο θα σου προτεινα...αν επιμενεις αναμεσα στα αλλα 2 που εγραψες toyo...
21-09-09, 00:34
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
Αν θες τη γνωμη μου μη πας σε goodyear eagle F1 GS-D3, τα ειχα βαλει στο δικο μ και ειναι πολυ σκληρα χτυπανε πολυ σε λακουβες και θα κοπανας πολυ...πριν κανα μηνα τα αλλαξα με τα avon zz3 πολυ καλο λαστιχα μαλακη γομα και κραταει γενικα μετριο προς καλο
21-09-09, 11:01
|
|
Βάλε τα ΤΟΥΟ. made in japan , και δοκιμασμένα. Αντέχουν και σε track day. Και φιλικά για κάθε μέρα. Τώρα τα AVON...
|
21-09-09, 14:23
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
|
|
εγω παιδια αποφασησα michelin pilot pe2 195/50/15 82V μετα απο test drive σε κορολλα ιδια με την δικια μου που τα φοραγε μου τα αφησε 280ευρω με τοποθετηση ευθυγραμμηση ζυγοσταθμηση κλπ. τα λαστιχα ειναι βεντουζες στην κυριολεξια και με χωρις καθολου ζεσταμα το μονο που μου ειπε να προσεχω ειναι τα πεζοδρομια.... αν θελετε πειτε μου καμια γνωμη
|
22-09-09, 23:11
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Καλησπερα σε ολους!Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια απ ολους,αλλα επιμενω στο ΤΟΥΟ......Αυτη την στιγμη DUNLOP SP O1 επισης στην ιδια διασταση 195/50/15 το αμαξι κανει πατιναζ,ουτε σε στροφες δεν κραταει ουτε σε τιποτα σε φρεναρισμα οχι πολυ ασχημο,αλλα σε ξεκινημα το ιδιο το χαλι δεν ποιανει κατω με τιποτα.....Βεβαια τα χω πανω απο το 2005 αλλα και παλι εχουν κανει πολυ λιγα χιλιομετρα παρ ολα αυτα....Χαλια..
Πιστευω να πατησω πολυ καλητερα μετα κατω με το TOYO μαγκες ε?
Την αλλη εβδομαδα παω για τα ΤΟΥΟ λοιπον (Τ1R)Σας ευχαριστω!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16394711 seconds (81,90% PHP - 18,10% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|