Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
01-07-12, 01:06
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
μια ερωτηση!!!
οταν λεει ενας θεσαλονικιος οτι εβαλε κιτ υγραεριου brc ειναι το ιδιο brc που εβαλε και ενας αλλος στην πατρα?
τι θελω να πω... το κιτ brc (ας πουμε) απ που και να το βαλει καποιος ειναι το ιδιο?
01-07-12, 01:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ειναι στις επιλογες του εγκαταστατη το μεγεθος του πνευμονα, τα μπεκ η μπουκαλα που θα μπει καθως και το προγραμμα που μπορει να εχει αλλες ρυθμισεις.επισης υπαρχουν και 2-3 διαφορετικοι εγκεφαλοι.
|
01-07-12, 02:03
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
πες το αλλη μια με δικα σου λογια
|
αλεξ συγγενής?
01-07-12, 09:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ο πνεύμονας ΠΑΝΤΑ υπάρχει στις εγκαταστάσεις υγραερίου? γιατί νομίζω σε νεότερα συστήματα έχει αντικατασταθεί με άλλο εξάρτημα?
|
01-07-12, 09:48
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
ειναι στις επιλογες του εγκαταστατη το μεγεθος του πνευμονα, τα μπεκ η μπουκαλα που θα μπει καθως και το προγραμμα που μπορει να εχει αλλες ρυθμισεις.επισης υπαρχουν και 2-3 διαφορετικοι εγκεφαλοι.
|
δηλαδη δεν μπορει καποιος να παει σε εναν εγκαταστατη και να του πει βαλε μου το τεδε κιτ υγραεριου γιατι ειδα ενα ιδιο αμαξι με το δικο μου που λειτουργει απροβληματιστα με το ταδε κιτ εδω και καιρο.
01-07-12, 12:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ανετα ρε συ, αρκει να ειναι συζητησιμος ο εγκαταστατης, δεν νομιζω να εχεις προβλημα.
|
01-07-12, 16:07
|
|
|
|
|
|
ναι ομως δεν αρκει να του πει καποιος βαλε το ταδε κιτ...
πρεπει να πει το ταδε κιτ που εχει τα ταδε μπεκ, τον ταδε πνευμονα, τον ταδε εγκεφαλο και το ταδε προγραμα!
σωστα?
01-07-12, 16:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Έχω την εντύπωση ότι κάθε εγκαταστάτης περνάει την εταιρία (ή τις εταιρίες) που συνεργάζεται. Για να πεις το μάστορα (βάλε μου αυτό τον εγκέφαλο, αυτό το πνεύμονα, αυτά τα μπεκ), θα πρέπει και να τα δεις εσύ αλλού ότι δουλεύουν σωστά, και να μη τα έχει περάσει αυτός σε αμάξι σα το δικό σου. Αν και πιστεύω, πως με τα αρχεία που έχουν, βλέπουν από εκεί τι χρειάζεται το κάθε αμάξι.
|
01-07-12, 17:22
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Για να πεις το μάστορα (βάλε μου αυτό τον εγκέφαλο, αυτό το πνεύμονα, αυτά τα μπεκ), θα πρέπει και να τα δεις εσύ αλλού ότι δουλεύουν σωστά
|
ναι αυτο έλεγα και εγω.
ποιο συγκεκριμενα... ας πουμε εσυ εχεις brc το περασες στην αθηνα και δουλευει μια χαρα και απροβληματιστα!
αν παω εγω σε εναν εγκαταστατη εδω στη βορεια ελλαδα και του πω βαλε μου brc θα μου βαλει ολοιδιο με το δικο σου (υλικα/προγραμα) ?
01-07-12, 17:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Για τα υλικά ναι, εκτός και αν έχει κάποιο πιο καινούριο. Ότι του λέει η εταιρία. Αν έχει και κάποιο update του προγράμματος, και θα σε βάλει τη νεότερη έκδοση. Π.χ., πριν από κανένα χρόνο περίπου, βγήκαν προγράμματα, που μετά από κάποιες στροφές ψεκάζουν και βενζίνη μέσα, ενώ τα πρώτα προγράμματα δεν ήταν έτσι.
Αρκεί ο εγκαταστάτης να ψάχνεται και να ενημερώνεται, και να μην είναι "της μασημένης τροφής".
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17987394 seconds (78,03% PHP - 21,97% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|