Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
23-02-12, 02:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εκει εμαθες να οδηγας???
|
|
|
|
23-02-12, 11:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εγώ για παράδειγμα κανω τα απολυτως απαραίτητα χλμ! αλλά δεν μπορω να μην πηγαινω με το αμαξι στην δουλεια μου γιατι αλλιως θελω 3 συγκοινωνιες να παω και 3 για να γυρισω!!!! και 2 ώρες σχεδόν στους δρόμους παραπάνω! καποτε ήθελα 2 λεωφορεια και πηγαν και αλλαξαν τις αφετηριες και τωρα θελω 2 λεωφορεια (ή 1 λεωφορείο+1 τρολευ) + 1 μετρό! μη πω τι γινεται στο κεντρο οπότε τις περισσότερες μέρες ΔΕΝ θα έχει συγκοινωνίες έτσι δεν υπάρχει αλλη λυση! μην ακουσω για μηχανες-μηχανακια δεν τα θελω ουτε σε αφίσες! τώρα θέλω 130-140 ευρω τον μηνα για 20χλμ την μερα! αν πηγαινω εξοχικο τα weekends παω στα 160-170 ευρω, αλλα με υγραεριο+υδρογονο αν πεσω πχ στα 80 τον μηνα θα με χαλαγε? οχι βεβαια! οτι γλιτωνουμε καλο ειναι! Toυς Καλοκαιρινους μηνες δλδ Ιούνιο και Ιούλιο 2011 που τις περισσότερες μέρες έμενα στο εξοχικό έφτασα να χαλάσω τον καθε μηνα σε βενζινες 250-260 ευρώ!!! βεβαια την μέρα εκανα 92 χλμ πηγαινελα στην δουλεια μου.
Τελικά στην Αθήνα αυτή την στιγμή πόσο πάει το υγράεριο? έβαλε κανείς πρόσφατα? και μια ερώτηση άσχετη τα μπουζί Denso Iridium IK22 μπορούν να συνεργαστούν με υγραέριο?
Υ.Γ οταν φτιαξουν ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΤΡΟ και πας και ερχεσε απο μετρο σε μετρό θα ξανασυζητησω για το θεμα των συγκοινωνιων, και οπως ειπα επειδη μενω και κοντα στο κεντρο τωρα ποια τις περισσότερες μερες ΔΕΝ εχει ούτε ΜΕΤΡΟ, εννοω ειναι κλειστοι οι σταθμοι που πρεπει να βγω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-02-12 στις 12:31.
|
23-02-12, 18:15
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Mια ερωτηση ρε παιδια,το υδρογονο που κολαει?
περιμενει κανεις να δει οικονομια με υδρογονο?
|
23-02-12, 18:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian
Mια ερωτηση ρε παιδια,το υδρογονο που κολαει?
περιμενει κανεις να δει οικονομια με υδρογονο?
|
Μην ανοιγεις ασχετο θεμα εγω απλα το ανεφερα επειδη θα βάλω υδρογονο πρωτα μαζι με το υγραεριο αργοτερα και ναι υπάρχει οικονομια! ομως αν το βασικο καυσιμο ειναι υγραεριο εχει ακομα μεγαλυτερη οικονομια! εχει ειδικο θεμα αν θες κατι ψαξε να το βρεις και γραψε εκει αποριες αφου πρωτα διαβασεις τι εχουμε ηδη πει!
|
23-02-12, 23:17
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Επειδη διαβασα και δεν θελω να βγαινω εκτος θεματος,αν θελεις πραγματικη οικονομια βαζεις υγραεριο και τελειωσες.εσυ βλεπω εχεις FTE μοτερ οπωτε να δωσεις μεγαλη προσοχη στο συστημα και στον μαστορα που θα στο ρυθμισει.
Υ.Γ οσον αφορα το υδρογονο τα λεφτα σου θα πεταξεις αφου ξερω αρκετους που το γυρισανε πισω κακην-κακος.μιλαω παντα για υδρογονο και οχι υδροξειδιο.θελεις πολυ μεγαλη παραγωγη για να πεις οτι κατι κανεις.
|
|
|
|
23-02-12, 23:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Επειδη διαβασα και δεν θελω να βγαινω εκτος θεματος,αν θελεις πραγματικη οικονομια βαζεις υγραεριο και τελειωσες.εσυ βλεπω εχεις FTE μοτερ οπωτε να δωσεις μεγαλη προσοχη στο συστημα και στον μαστορα που θα στο ρυθμισει.
Υ.Γ οσον αφορα το υδρογονο τα λεφτα σου θα πεταξεις αφου ξερω αρκετους που το γυρισανε πισω κακην-κακος.μιλαω παντα για υδρογονο και οχι υδροξειδιο.θελεις πολυ μεγαλη παραγωγη για να πεις οτι κατι κανεις.
|
Πραγματικη οικονομια δεν εχεις καλη μονο με το υγραεριο καθως εχει αυξημενη καταναλωση σε σχεση με την βενζινη, επισης η διαφορα πλεον της τιμης ειναι λιγοτερη της μισης, αρα η διαφορα δεν ειναι 50%, αν ομως βαλεις και υδρογονο μαζι και μιλαω για καλο διαχωριστη απο Αμερικη που παραγει πολυ πραμα, οχι τις βλακειες εδω στην Ελλαδα που κατουρανε, τοτε θα δεις μεγαλη οικονομια! δες στο τοπικ με το αμαξι μου να δεις τι ετοιμαζω να μην ειμαστε offtopic.
|
24-02-12, 05:38
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
σε συστήματά υγρού ψεκασμού παντός έχεις ίδια κατανάλωση βενζίνη-υγραέριο
|
24-02-12, 07:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν ισχύει αυτό που λες νομίζω, ποιος το λεει? θελω επισημη τεκμηριωση με αποδειξεις! ολοι λενε πως με το υγραεριο καις παραπανω! πχ ενα αμαξι με καταναλωση 7,5 lt/100xlm μετα θα ειναι πχ 8,5-9 lt/100xlm! σε τι αμαξια βαζουν υγρου ακομα και αν ειναι ετσι που λες? γιατι οσους ξερω με corolla να εχουν βαλει (οχι απο εδω μεσα) ή σε αλλα αμαξια μου λενε πως καιει περισσοτερο με το υγραεριο! + οτι πρεπει να ζεσταθει πρωτα για να μπει το υγραεριο αρα καθε φορα κανεις καποιες αποστασεις υποχρεωτικα με βενζινη! ακομα και με κοστος 1600 που εχουν βαλει τα ιδια μου λενε! μηπως εχουν ολοι ξηρου τυπου τοτε? και αυτα με πνευμονα τι ειναι? μερικοι εχουν με πνευμονα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-02-12 στις 08:49.
|
24-02-12, 09:26
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Για corolla δεν ξερω,αλλα στους Tsi κινητηρες το vialle υγρου ψεκασμου καιει ακριβως τα ιδια με την βενζινη.αυτα που σου λεω ισχυουν για συστηματα υγρου ψεκασμου που η φιλοσοφια τους δεν εχει καμοια σχεση με τα συστηματα αεριου.μετρησεις εχω κανει στο δικο μου Golf GTI που ειναι TFSI και σε octavia 5 RS που εχει ενας φιλος αλλα με Icom συστημα.Βεβαια στα συγκεκριμενα μοτερ μονο αυτες τις 2 μαρκες μπορεις να βαλεις,χωρις πατεντες μοντιφες κτλ και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Αμα ηταν να καιω 7,5 βενζινη και 9 υγραεριο θα το ειχα πεταξει πιστεψε με.
|
|
|
|
24-02-12, 09:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Για corolla δεν ξερω,αλλα στους Tsi κινητηρες το vialle υγρου ψεκασμου καιει ακριβως τα ιδια με την βενζινη.αυτα που σου λεω ισχυουν για συστηματα υγρου ψεκασμου που η φιλοσοφια τους δεν εχει καμοια σχεση με τα συστηματα αεριου.μετρησεις εχω κανει στο δικο μου Golf GTI που ειναι TFSI και σε octavia 5 RS που εχει ενας φιλος αλλα με Icom συστημα.Βεβαια στα συγκεκριμενα μοτερ μονο αυτες τις 2 μαρκες μπορεις να βαλεις,χωρις πατεντες μοντιφες κτλ και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Αμα ηταν να καιω 7,5 βενζινη και 9 υγραεριο θα το ειχα πεταξει πιστεψε με.
|
φυσικα σε πιστευω, εψαξα και οντως ειναι οπως τα λες! το θεμα ειναι πως λενε πως του υγρου τυπου εχει σχεδον διπλασια τιμη απο του ξηρου!!! αρα οταν λενε τιμες με 600-700-800 ευρω σιγουρα 100% δεν ειναι υγρου τυπου!!! τωρα ειδα καποιον εγκαταστατη που δινει εγγυηση γραπτη για πολλα μηχανικα μερη του αυτοκινητου για 15 χρονια!!!! μεχρι 30.000 ευρω ζημια!!!! απιστευτο!!!!! υπαρχουν αλλοι που το κανουν? τελικα τα συστηματα με πνευμονα ειναι ξηρου τυπου μόνο? εχω αλλη μια απορια! τα συστηματα με δικο τους εγκεφαλο τι ειναι? εχω μπερδευτεί με τόσα συστήματα που υπάρχουν! να πω πως σε corolla με 4EFE μοτερ καθως και σε suzuki vitara εβαλαν φιλοι το συστημα με δικο του εγκεφαλο και πνευμονα και καινε πολυ παραπανω σε σχεση με την βενζινη!!! επισης στην αρχη αργει να παρει μπρος το υγραεριο θελει να παει σε θερμοκρασια λειτουργιας! ο ενας μου λεει θελει και 1χλμ+ για να παρει μπρος! βεβαια οι τιμες τοποθετησεις ηταν καπου 700-800 ευρω αλλά τι να το κάνεις.....έτσι δεν λέει! οπότε υποθέτω λόγω της τιμης κυριως πως αυτά τα συστήματα είναι ξηρού τύπου, γιατί δεν γνώριζαν να μου πουν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-02-12 στις 10:06.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18459606 seconds (78,89% PHP - 21,11% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|