Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: TS FORUM 2
Παλιά 27-01-05, 14:14
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 259
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Black sucks because...
1. Σε μαύρο χρώμα σχεδόν δε φαίνονται καθόλου αρκετές σχεδιαστικές λεπτομέρειες...
2. Φαίνεσαι λιγότερο το βράδυ. Φρίκη....είναι που είναι τόσοι άσχετοι στο δρόμο φαντάσου ότι τους δυσκολεύεις περισσότερο να σε δουν...
3. Περισσότερη ζέστη το καλοκαίρι.....το σκέφτεσαι να μπεις με τη μία μέσα....
4. Ακόμα και μία ελάχιστη γρατζουνιά φαίνεται πολύ...
5. Δείχνει πολύ πιο βρώμικο...
6. Θυμίζει νεκροφόρα :P :P
6. Συμφωνώ ότι δείχνει πιο άγριο, αλλά βάλε δίπλα-δίπλα το δικό σου και του liquid και πρόσεξε τις λεπτομέρειες....κάντο και θα καταλάβεις οτι εγώ και ο Δημήτρης κάναμε τη σωστή επιλογή χρώματος
Και που να βάλεις και body kit....εκεί που το ασημί τουμπανιάζει, το μαύρο είναι ακόμα slim line....χεχεχε

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 27-01-05, 14:25
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 249
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το καλύτερο χρώμα κατά τη γνώμη μου είναι το TITANIUM SILVER οχι επειδή το έχω και εγώ αλλά επειδή δεν βρωμίζει εύκολα,δεν φαίνονται τυχών χτυπηματάκια και ψιλογρατζουνιές,έχει περίπου 30-40% αποβολή θερμότητας απο τον ήλιο το καλοκαίρι και γενικά είναι πολυ πιο κακό απο κάθε άλλο χρώμα γι'αυτό και στην αρχή της παραγωγής του το TS έβγαινε μόνο αυτό το χρώμα(1D2).
Παλιά 27-01-05, 15:17
syele Offline:
Μέλος

Μοντέλο: 2005 Corolla TS
Περιοχή: Λαγονήσι
Δύναμη Σεβασμού: 276
syele είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Καλησπέρα,

Μαύρο βεβαίως βεβαίως! Άλλωστε το g6 που έχω τώρα μαύρο κι αυτό, αν και νομίζω είναι διαφορετικό.
Μου αρέσουν τα μαύρα αυτοκίνητα, έτσι απλά. ΟΚ βρωμιές και ζέστη είναι εχθροί αλλά όπως είπες και ο Astakos κάτι δίνεις, κάτι παίρνεις.

Παράδοση τον Μαϊο :x
Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται στην Αγγλία (το πρώτο μου Toyota που δε θα είναι Made in Japan) :x
Θα έχει ηλιοροφή 8)
Και σα δώρο πήρα αντικλεπτικό, αεροτομή ΤΤΕ, πατάκια, μπουλόνια ασφαλείας + επιπλέον έκπτωση από τον αντιπρόσωπο. Μάλλον θα τσιμπήσω και τις πλακέτες του συναγερμού που ανεβάζουν παράθυρα. Συνυπολογείστε και την προσφορά της Toyota (800 Ευρώ μείον)
Παλιά 27-01-05, 15:39
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 498
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τελικά με τις πλακέτες παίζει πρόβλημα... Επειδή το σύστημα με τα παράθυρα που έχουμε είναι περίεργο και δεν έχουμε comfort όπως τα Γερμανικά!! Με μερικούς ρελέδες γίνεται η δουλειά!!

Z4 3.0i SMG
Παλιά 27-01-05, 16:58
liquidCTS Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά θες και τα λες αυτά;

Δεν τονίζει τις λεπτομέρειες του αμαξώματος;;;;; Καλά ρε πάνο...σουρωμένος είσαι και γράφεις τέτοια πράγματα! Το μαύρο εξ' ολοκλήρου τονίζει το αμάξωμα κι είναι και η απόλυτη κ@ύλ@ σε αγριάδα και sportif εμφάνιση.
Συμφωνώ ότι το καλοκαίρι ζεσταίνεται πιο εύκολα όπως κι το ότι θέλει συχνό πλύσιμο αλλά...κάτι πάντα κάτι παίρνεις και κάτι δίνεις!!
Το μαύρο χρώμα είναι τρομερά άγριο.. Είναι φορές που θα ήθελα να έχω πάρει μαύρο... Πάντως στο αμάξι σου φίλε λείπουν οι σκούρες μεμβράνες... θα γίνει απίθανα όμορφο! Και μια άλλη ζαντούλα βέβαια... 18αρα μήπως; χεχεχε...

Δε θα με χαλούσε μια SuperLeggera 17" με AP 330 χιλ. εμένα... Και τίποτα άλλο... άντε και το καινούργιο σηματάκι T-Sport...
Παλιά 27-01-05, 19:56
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Άντε άντε με το καλό και καλορίζικο!!

Χρώμα; 3θυρο ή 5θυρο;
ρε γιαννη βγαινει και 5θυρο το ts?
Παλιά 27-01-05, 21:44
Το avatar του χρήστη kostas kontoleon
kostas kontoleon Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ag.barbara
Δύναμη Σεβασμού: 255
kostas kontoleon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ναι, λιγο ακριβοτερο
Παλιά 27-01-05, 22:20
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Black sucks because...
1. Σε μαύρο χρώμα σχεδόν δε φαίνονται καθόλου αρκετές σχεδιαστικές λεπτομέρειες...
2. Φαίνεσαι λιγότερο το βράδυ. Φρίκη....είναι που είναι τόσοι άσχετοι στο δρόμο φαντάσου ότι τους δυσκολεύεις περισσότερο να σε δουν...
3. Περισσότερη ζέστη το καλοκαίρι.....το σκέφτεσαι να μπεις με τη μία μέσα....
4. Ακόμα και μία ελάχιστη γρατζουνιά φαίνεται πολύ...
5. Δείχνει πολύ πιο βρώμικο...
6. Θυμίζει νεκροφόρα :P :P
6. Συμφωνώ ότι δείχνει πιο άγριο, αλλά βάλε δίπλα-δίπλα το δικό σου και του liquid και πρόσεξε τις λεπτομέρειες....κάντο και θα καταλάβεις οτι εγώ και ο Δημήτρης κάναμε τη σωστή επιλογή χρώματος
Και που να βάλεις και body kit....εκεί που το ασημί τουμπανιάζει, το μαύρο είναι ακόμα slim line....χεχεχε
Μάλιστα...λοιπόν:
  • 1. Διαφωνώ ριζικότατα. Το μαύρο χρώμα είναι το πλέον ενδεδειγμένο χρώμα για να δείχνει όλες τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου με ακρίβεια, δίνοντας του ταυτόχρονα ένα "άγριο" στυλ και σπορτιφ χαρακτήρα.
    2. Ωραία...τότε κι εσύ από εδώ και στο εξής να κυκλοφορείς με διόπτρα και με night vision!! Άκου εκεί επιχείρημα...μην τρελαθούμε! Άρα και το κίτρινο δεν φαίνεται στον ήλιο...μαλακία δηλαδή κάνουν οι ταρίφες...δεν έχουν δουλειά μέχρι να βραδυάσει γιατί...δεν φαίνονται!!! :x
    3. Συμφωνώ..απλά παίρνεις παραπάνω προφυλάξεις, όπως σκιάθιο και τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα! Αλλά γενικά το μαύρο είναι πιο δύσκολο στις ζέστες.
    4. Συμφωνώ...θέλει περισσότερη φροντίδα...αλλά όπως είπα και στο προηγούμενο μου post...κάτι παίρνεις κάτι δίνεις!
    5. Ε, δεν τρέχει τίποτα...το πλένεις! Ενώ το ασημί σου βρωμίζει μόνο κατ'εντολή, ε; Αν τώρα εννοείς ότι είσαι συχνότερα στο πλυντήριο με το μαύρο χρώμα, ναι ok, so what?
    6. Eνώ η δική σου η ασημούρα τι θυμίζει; Αγοραίο ταριφάδικο; :P
    7. Δες πιο πάνω την απάντηση του δημήτρη! Τα λόγια του προς απάντηση μου! 8)

Πάντως χωρίς να θέλω να πάρει το θέμα μεγαλύτερες διαστάσεις καταλαβαίνω και συνομολογώ πως η επιλογή χρώματος είναι καθαρά προσωπική και 100% υποκειμενική κίνηση. Εγώ γουστάρω το μαύρο, άλλοι το ασημί, κι άλλοι οτιδήποτε άλλο χρώμα. Fair...αυτό όμως που σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι είναι η μονομερής αντίδραση με επιχειρήματα του τύπου "μοιάζει με νεκροφόρα" ή "δεν φαίνεται το βράδυ" στο χρώμα του καθενός! Και η toyota δεν έβγαλε το TS μόνο στο 1D2 όταν το πρωτοέβγαλε...το είχε και σε μαύρο! Απλά το 1D2 το έκανε το χρώμα του TS γιατί για προφανείς λόγους δεν θα μπορούσε να κάνει άλλα χρώματα, αρκετά δημοφιλή, στο ευρύ κοινό για τα υπόλοιπα μοντέλα της.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Tο μαύρο χρώμα είναι τρομερά άγριο.. Είναι φορές που θα ήθελα να έχω πάρει μαύρο... Πάντως στο αμάξι σου φίλε λείπουν οι σκούρες μεμβράνες... θα γίνει απίθανα όμορφο! Και μια άλλη ζαντούλα βέβαια... 18αρα μήπως; χεχεχε...

Δε θα με χαλούσε μια SuperLeggera 17" με AP 330 χιλ. εμένα... Και τίποτα άλλο... άντε και το καινούργιο σηματάκι T-Sport...
Thanx φίλε!! Έτσι για να τ'ακούν μερικοί μερικοί!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε γιαννη βγαινει και 5θυρο το ts?
Ναι πάνο...πάντα έβγαινε.
Παλιά 27-01-05, 23:54
liquidCTS Offline:

liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos

Eνώ η δική σου η ασημούρα τι θυμίζει; Αγοραίο ταριφάδικο; :P
You stole my line, man! :P

Παράθεση:
Απλά το 1D2 το έκανε το χρώμα του TS γιατί για προφανείς λόγους δεν θα μπορούσε να κάνει άλλα χρώματα, αρκετά δημοφιλή, στο ευρύ κοινό για τα υπόλοιπα μοντέλα της.
Το έκανε χρώμα του TS, και μόνο του TS (το ίδιο ισχύει και για το Celica... στην περίπτωση του Yaris είδε ότι πουλάει και το δίνει και σε Yaris που δεν είναι TS), για να πουλήσει την μούρη του ειδικού χρώματος για την καλύτερη έκδοση τον μοντέλων της.

Παράθεση:

Thanx φίλε!! Έτσι για να τ'ακούν μερικοί μερικοί!!
Anytime... άλλωστε το έχω πει.. αν δεν αγόραζα το χρώμα μου θα αγόραζα μαύρο.. ήμουν ανάμεσα στα δύο...
Παλιά 28-01-05, 00:08
Το avatar του χρήστη nicknas
nicknas Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 261
nicknas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

παιδια και εγω μαυρο .....δαγκωτο.....

ΑΛΛΑ.....

εχει τολμησει κανεις να φαναστει την corolla στο blue electric Που βγαινει η verso

παιδια πιστευω οτι θα δειχνει γαματο...

η αποψη σας??

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ts Forum -4- DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 942 22-07-16 20:12
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47

Page generated in 0,17997289 seconds (81,97% PHP - 18,03% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com