Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-11-11, 23:33
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Με μια λεξη δηλαδη θες κορμο απο 1ζζ!ΚΟΜΠΛΕ!
Μιχαλη την 1.4 εξατμιση εχεις?Σοβαρα?Δεν το ηξερα!
Αληθεια τι διαμετρο εχει η μαμα?Παντως με μια 50-52μμ.εσωτερικη διαμετρο σωληνα και μενα αγωνιστικο καταλυτη 200αρη θα δεις μεγαλη διαφορα Μιχαλη!
Κρατας και το τελικο που ηδη εχεις και εισαι κομπλε!Πιστευω με 300 ευρω εισαι κομπλε!Οτι κοστιζει , κοστιζει ο καταλυτης και πιστεψε με αξιζει!Αλλο αμαξι!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-11, 23:50
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ναι ρε συ. Ολα μαμα στο αμαξι.

Το σκεφτομουν για καταλυτη και μεγαλυτερη σωληνα αλλα εχω ενα θεματακι.

Στα profacelift ο καταλυτης ειναι πάνω στο χταποδι. Αρα κανονικά πρεπει να αλλαξω ΚΑΙ χταποδι και να βαλω τον καινουριο καταλυτη εκει που ειχα τον προκαταλυτη (δλδ εκει που τον εχουν τα περισσοτερα αμαξια).

Εκτος του οτι αυτο ανεβαζει το κοστος, φοβαμαι μη μπλεξω με προβληματα στο λαμδα, στις καμπυλες ροπης, στις επιδοσεις κτλπ.

Η σωληνα πρεπει να ειναι 45mm το οποιο θεωρώ πως ισως ειναι μικρό για τα κυβικα πλεον του αυτοκινητου.
Αλλα δεν εβγαλε και ασχημα νουμερα στο dyno... 142 άλογα και 17,5 κιλα ροπης.
Για να δουμε και στις 3/12/2011 με μια μικροαλλαγη που θα εχω κανει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-11-11, 00:00
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Ναι ρε συ. Ολα μαμα στο αμαξι.

Το σκεφτομουν για καταλυτη και μεγαλυτερη σωληνα αλλα εχω ενα θεματακι.

Στα profacelift ο καταλυτης ειναι πάνω στο χταποδι. Αρα κανονικά πρεπει να αλλαξω ΚΑΙ χταποδι και να βαλω τον καινουριο καταλυτη εκει που ειχα τον προκαταλυτη (δλδ εκει που τον εχουν τα περισσοτερα αμαξια).

Εκτος του οτι αυτο ανεβαζει το κοστος, φοβαμαι μη μπλεξω με προβληματα στο λαμδα, στις καμπυλες ροπης, στις επιδοσεις κτλπ.

Η σωληνα πρεπει να ειναι 45mm το οποιο θεωρώ πως ισως ειναι μικρό για τα κυβικα πλεον του αυτοκινητου.
Αλλα δεν εβγαλε και ασχημα νουμερα στο dyno... 142 άλογα και 17,5 κιλα ροπης.
Για να δουμε και στις 3/12/2011 με μια μικροαλλαγη που θα εχω κανει...
Με 50-52 σωληνα και ελευθερο 200αρη καταλυτη θα ησουν στο ιδιο dyno 150 αλογα και 18.5 κιλα με στοιχημα......
45μμ ειναι παααααααρα πολυ μικρη για τα 1800 κυβικα και τα 140+ αλογα...
Αυτο που λες με τον καταλυτη στο χταποδι εχεις ρωτησει εξατμισα και σου ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξεις χταποδι?Δεν γινεται δηλαδη να σου κοψει τον καταλυτη και να βαλει σωληνα εκει στο χταποδι και να σου βαλει τον ελευθερο εκει που ηταν ο προκαταλυτης?
Αν οχι κανε μια ερωτηση το Σαββατο εκει στον MAIKON ,αφου ειναι και εξατμισας ο ανθρωπος και πολυ καλος και φτηνος μαλιστα!
Φαντασου να το μετρησεις με την μικροαλλαγη που λες και μετα μεχρι να μετρηθουμε ολοι , στο τελος αυτος θα σου εχει φτιαξει την σωληνα και θα ξαναμετρηθεις παλι και θα παθουν ολοι ΣΟΚμε την διαφορα , ασε που θα επιβεβαιωθω και εγω για τα νουμερα....

Πιστευεις οτι αυτη η μικροαλλαγη που λες θα σου δωσει παραπανω διαφορα απο οτι η δικια μου μικροαλλαγη????
Αντε να δουμε...

Παράθεση:

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-11-11, 00:08
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Θα με κανεις να ερθω με λεφτα στο πορτοφόλι... χαχαχαχα

Δεν χανω κατι να του κανω μια ερωτηση. Θα ερθεις μαζι μου να του εξηγησεις?
Σε βλέπω πολυ σιγουρο, και μεταξυ μας μια ανασα το αμαξι θα την ηθελε. Ειναι τοσο μεγαλη αλλαγη η σωληνα και ο καταλυτης? 1 κιλο ροπης επανω? (Απλα φοβαμαι με τους λαμδα γμτ γιατι οπως καταλαβαινεις θα πρεπει να μετακινησει και τον 2ο λαμδα αρκετα μακριά και φοβαμαι μη φαω κανενα τσεκ...)

Οσο για τη δικη μου αλλαγη, μη φανταστεις οτι θα ερθω με κομπρεσσορα.
Οπως ειπα, μικροαλλαγη, δλδ αν τα καταφερω να βαλω και εγω επανω πιο ελευθερη εισαγωγη να δω αν οντως κερδιζω κατι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-11-11, 00:22
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μιχαλη ειμαι σιγουρος να σου πω γιατι :
1ον Το εχω κανει στο megane στον Παπαδοπουλο που απο 44αρα σωληνα εγω εβαλα 50αρα (1600 εγω οχι 1800 οπως εσυ,φαντασου)αν και αυτος ελεγε 48αρα,απο το σπιραλ και πισω με καταλυτη 200αρη HJS και μεσαιο και τελικο χειροποιητο δικο του ,ενω ηδη ειχα μεσαιο και τελικο απο εναν στην Θεσκη και στο δυναμομετρο πριν και μετα ειχα +5 αλογα και +0,5 κιλα ροπης ΜΟΝΟ με την αλλαγη!
Βεβαια εγω ειχα και εκκεντροφορους και βοηθηκαν πολυ με την πιο ελευθερη εξαγωγη αλλα ηταν ηδη καπως ελευθερη και οχι μαμα οπως εσυ!
2ον ΕΣΥ εισαι πλεον 1800 οποτε θα κερδισεις αναλογικα παραπανω απο μενα και γιατι του πεφτει πολυ μικρη η 44 αρα αλλα και επειδη ως 1800 με ποσοστο επι της εκατο% να το πας το 4% σε σενα δεν ειναι 5 αλογα αλλα 8 !!!

ΦΥΣΙΚΑ και θα ειμαι εκει και με μεγαλη μου χαρα θα του εξηγησω αν και επειδη του μιλησα τοτε (ασχετα αν τελικα πηγα στον Παπαδοπουλο λογω του κουμπαρου μου που τον ηξερε) τον ειδα και γνωστη και συννενοησημο και κυριως Φιλικο σε τιμες και συν οτι στην τιμη θα ηταν(για μενα αλλα και οποιον φτιαξει εξατμιση σε αυτον) η δυναμομετρηση ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ για τα οφελη της εξατμισης!!!
Οσο αφορα το check του λ μην φοβασαι γιατι και εγω αν και εβαλα EYRO 4 καταλυτη HJS μου αναψε 3 φορες το check ανα 1000 χιλιομετρα και επειτα απο επικοινωνια με τον Παπαδοπουλο μου εστειλε εναν ειδικο ανταπτορα που μπαινει στον λ(βιδωτος σαν προεκταση) και δεν αναβει το check χωρις ομως να αλλοιωνει την λειτουργια του λ και ΦΥΣΙΚΑ χωρις αντικτυπο στην ΚΕΚ!Απλά διαβαζει λιγοτερη ροη!!!!
Περισσοτερα απο κοντα.....!!!!
Αν θυμασαι και τον ηχο απο την εξατμιση περυσι,θα ακουσεις ΤΩΡΑ ποσο διαφορετικα ακουγεται αυτη η εξατμιση και ποσο ωραιο και μπασο ηχο βγαζει χωρις ΦΥΣΙΚΑ να ενοχλει στο ΤΑΞΙΔΙ ή στην ΠΟΛΗ!

Παράθεση:

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-11-11, 01:02
Το avatar του χρήστη TmNemesis
TmNemesis Offline:
Moderator

Μοντέλο: T Sport f/l 5d
Περιοχή: Johannesburg
Δύναμη Σεβασμού: 414
TmNemesis θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αυτο ειχα παθει και εγω στο Civic,δλδ αναψε το check.
Μεχρι που μου εστειλαν εναν ανταπτορα το βιδωσα στον λ και τελος το προβλημα.
Ακριβως οπως τα λεει ο Γιαννης, η μονη διαφορα οτι εγω την εκανα στον ΠΟΠΑΥ.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-11-11, 02:20
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Θοδωρη ξερεις ε ο Ποπαυ ,ο Στελιος Παναγιωταρας κατα κοσμον ,ηταν μαθητης του Παπαδοπουλου!Ο Παπαδοπουλος τον ειχε στο μαγαζι και τον εκανε μαστορα και μαλιστα και ΠΟΛΥ καλο!!!
Ισως και να ειναι οπως λενε οτι:<Ο μαθητης ξεπερασε τον Δασκαλο>!Απλα ειναι πανακριβος δεν το συζητω ενω ο ΚΥΡ-Παναγιωτης (Παπαδοπουλος) ειναι και πολυ καλος στις τιμες του!Βεβαια οι κολλησεις του σαν ομορφια υπολοιπονται του Ποπαυ ,αλλα απο αντοχη ειναι εξισου καλες!!!

Παράθεση:

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-11-11, 20:42
auris1.4 Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
auris1.4 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σήμερα μίλησα με έναν μάστορα από Θεσσαλονίκη τηλεφωνικώς κ με τρομοκράτησε.Μου είπε ότι με αυτό που θέλω να κάνω ούτε 100 άλογα δεν θα δω στον τροχό και μου πρότεινε να αλλάξω κινητήρα.Να βάλω δηλαδή από celica 1zz 2ης γενειάς κοντά στα 1700-1800 κομπλέ τα πάντα.Οταν βεβαια τον ρώτησα πως θα δηλώσω άλλον κινητήρα στο αμάξι μου είπε ότι έτσι και αλλιώς ο αριθμός του κινητήρα για να φανεί πρέπει να κατέβει όλο το μοτέρ κάτω κ ότι το κάθε ΚΤΕΟ δεν μπαίνει σε τέτοια διαδικασία.Σας παρακαλω βοηθηστε με το τι να επιλεξω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-11-11, 20:51
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 538
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Η απόφαση στο τι θα μπει στο αμάξι, είναι δική σου επιλογή. Δε θα φαίνεται ο αριθμός του κινητήρα από πάνω? Ο τύπος του εννοώ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-11-11, 20:55
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Με 50-52 σωληνα και ελευθερο 200αρη καταλυτη θα ησουν στο ιδιο dyno 150 αλογα και 18.5 κιλα με στοιχημα......
45μμ ειναι παααααααρα πολυ μικρη για τα 1800 κυβικα και τα 140+ αλογα...
Αυτο που λες με τον καταλυτη στο χταποδι εχεις ρωτησει εξατμισα και σου ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξεις χταποδι?Δεν γινεται δηλαδη να σου κοψει τον καταλυτη και να βαλει σωληνα εκει στο χταποδι και να σου βαλει τον ελευθερο εκει που ηταν ο προκαταλυτης?
Αν οχι κανε μια ερωτηση το Σαββατο εκει στον MAIKON ,αφου ειναι και εξατμισας ο ανθρωπος και πολυ καλος και φτηνος μαλιστα!
Φαντασου να το μετρησεις με την μικροαλλαγη που λες και μετα μεχρι να μετρηθουμε ολοι , στο τελος αυτος θα σου εχει φτιαξει την σωληνα και θα ξαναμετρηθεις παλι και θα παθουν ολοι ΣΟΚμε την διαφορα , ασε που θα επιβεβαιωθω και εγω για τα νουμερα....

Πιστευεις οτι αυτη η μικροαλλαγη που λες θα σου δωσει παραπανω διαφορα απο οτι η δικια μου μικροαλλαγη????
Αντε να δουμε...

και εγω το ιδιο θα κανω,θα μετρηθω το πρωι με 52αρα σωληνα και 45αρι τελικο και μετα θα βαλω στον maikon 60αρα σωληνα τελικο και θα παω να δω διαφορες.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υπερκυβισμος G6 john TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 30-01-21 11:13
Εξάτμιση για corolla υπερκυβισμένο 1800cc man1ac SUPPORT 36 08-06-13 10:44
Μπουζί για Ε12, 1400cc madvinegar TOYOTA COROLLA E 12 16 06-01-10 19:20
Ταξινομηθηκε AVENSIS 1800cc και οταν το πηρε, ηταν 2000cc, π SavvasKE35 SUPPORT 16 21-01-06 22:24
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ COROLLA 1400cc 2002 Takis77 TOYOTA COROLLA E 12 8 28-07-05 11:33

Page generated in 0,17760110 seconds (83,00% PHP - 17,00% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:56.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com