Μιχαλη ειμαι σιγουρος να σου πω γιατι :
1ον Το εχω κανει στο megane στον Παπαδοπουλο που απο 44αρα σωληνα εγω εβαλα 50αρα (1600 εγω οχι 1800 οπως εσυ,φαντασου)αν και αυτος ελεγε 48αρα,απο το σπιραλ και πισω με καταλυτη 200αρη HJS και μεσαιο και τελικο χειροποιητο δικο του ,ενω ηδη ειχα μεσαιο και τελικο απο εναν στην Θεσκη και στο δυναμομετρο πριν και μετα ειχα +5 αλογα και +0,5 κιλα ροπης ΜΟΝΟ με την αλλαγη!
Βεβαια εγω ειχα και εκκεντροφορους και βοηθηκαν πολυ με την πιο ελευθερη εξαγωγη αλλα ηταν ηδη καπως ελευθερη και οχι μαμα οπως εσυ!
2ον ΕΣΥ εισαι πλεον 1800 οποτε θα κερδισεις αναλογικα παραπανω απο μενα και γιατι του πεφτει πολυ μικρη η 44 αρα αλλα και επειδη ως 1800 με ποσοστο επι της εκατο% να το πας το 4% σε σενα δεν ειναι 5 αλογα αλλα 8 !!!
ΦΥΣΙΚΑ και θα ειμαι εκει και με μεγαλη μου χαρα θα του εξηγησω αν και επειδη του μιλησα τοτε (ασχετα αν τελικα πηγα στον Παπαδοπουλο λογω του κουμπαρου μου που τον ηξερε) τον ειδα και γνωστη και συννενοησημο και κυριως Φιλικο σε τιμες και συν οτι στην τιμη θα ηταν(για μενα αλλα και οποιον φτιαξει εξατμιση σε αυτον) η δυναμομετρηση ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ για τα οφελη της εξατμισης!!!
Οσο αφορα το check του λ μην φοβασαι γιατι και εγω αν και εβαλα EYRO 4 καταλυτη HJS μου αναψε 3 φορες το check ανα 1000 χιλιομετρα και επειτα απο επικοινωνια με τον Παπαδοπουλο μου εστειλε εναν ειδικο ανταπτορα που μπαινει στον λ(βιδωτος σαν προεκταση) και δεν αναβει το check χωρις ομως να αλλοιωνει την λειτουργια του λ και ΦΥΣΙΚΑ χωρις αντικτυπο στην ΚΕΚ!Απλά διαβαζει λιγοτερη ροη!!!!
Περισσοτερα απο κοντα.....!!!!
Αν θυμασαι και τον ηχο απο την εξατμιση περυσι,θα ακουσεις ΤΩΡΑ ποσο διαφορετικα ακουγεται αυτη η εξατμιση και ποσο ωραιο και μπασο ηχο βγαζει χωρις ΦΥΣΙΚΑ να ενοχλει στο ΤΑΞΙΔΙ ή στην ΠΟΛΗ!