Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-09-09, 12:56
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
να πω και εγώ με τη σειρά μου τις εντυπώσεις μου από το Athens Motorshow live.
πρώτα απ όλα είχα πολύ καιρό να πάω γιατί τις προηγούμενες χρονία ήταν μέσα στην εξεταστική, συνεπως δεν έχω πρόσφατο μέτρο σύγκρισης. μου άρεσε πάρα πολύ η έκθεση αν και θα ήθελα να έχει περισσότερους βελτιωτές (όπως είχαν τα auto exelixis). πάντως και τα περίπτερα των επίσημων εταιριών μας έδωσαν τη δυνατότητα να δούμε νεα μοντέλα ή να πλησιάσουμε αυτοκίνητα που τα βλέπουμε μόνο σε περιοδικά...

το κομμάτι που αφορούσε τα club ήταν αρκετά ωραία και γενικά τα παιδία στα περίπτερα ήταν πρόθυμα να συζητήσουν μαζί τους για τα αμάξια τους (παρότι κυκλοφορούσα με το μπλουζάκι του corollaclub δε με αντιμετώπισαν εχθρικα ).
αντίστοιχη βέβαια ήταν και η συμπεριφορά των παιδιών στο δικό μας περίπτερο και τους αξίζουν συγχαρητήρια για το χρόνο που διέθεσαν και τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν.
nefeli, Fani, Σπύρο, Σπύρο, Gianni_G6, Ntino και δημήτρη πραγματικά η συμβολή σας ήταν καθοριστική και σας ευχαριστούμε!!! sorry αν ξεχασα κανενα!!!

επίσης χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρώ κάποια μέλη που είχα καιρό να δω (mike_G, rms) αλλά και να γνωρίσω κάποιους άλλους (sotoskap, tserkene, agapiou, dimitrisvvti) και πάλι συγνώμη αν ξέχασα κανέναν...

πάλι έγραψα πολλά.... να είμαστε καλά και να είμαστε και του χρόνου!!!!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 28-09-09 στις 12:58. Αιτία: nickname
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-09-09, 14:30
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 538
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου από την παρθενική μου εμφάνιση στο Athens Tuning Show, καθώς και στο περίπτερο μας! Γνώρισα και μίλησα με αρκετά παιδιά του club (spiros, dim_sis, Νεφέλη, corolllakias mixalis, enduras_ke30, lynx, janakasgr, mike_g, rms, giannis_g6, corollakias 1.6, τον Γιάννη από την Ελευσίνα, madvinegar και φυσικά τον Βαγγελάρα που έφερε και την πολυπόθητη αεροτομή! Πραγματικά σου είμαι υπόχρεος Βαγγέλη! Αν ξεχνάω κάποιον ζητώ συγγνώμη!
Δε ξέρω πως ήταν άλλες χρονιές, αλλά εγώ πέρασα πραγματικά πολύ ωραία! Ειδικά χθες, όλη η μέρα ήταν υπέροχη! Αλήθεια, κανένα βιντεάκι τράβηξε κανείς με τους χορούς το βράδυ?
Καλά, ήρθαν παιδιά από Βόρειο Ελλάδα, και δεν γνωριστήκαμε? Δε πειράζει, το χειμώνα που ανεβαίνω θα γνωριστούμε!
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Φάνη για τη φιλοξενία που έδειξε, αλλά και για τα πειράγματα για το στοίχημα!
Να είστε όλοι καλά, έτσι με ωραία διάθεση και χαμόγελο, να τα πούμε και του χρόνου!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-09-09, 15:39
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπόν οι και οι δικές μου εντυπώσεις για το aml.Πιστεύω πως η φετινή και η περσινή ήταν μακράν οι χειρότερες από όλες!!!Οσοι τις έχετε δει όλες, θα το καταλαβένετε.Πίστευα οτι κάτι θα άλλαζε μετά την περσινή αποτυχία αλλά τίποτα, ακόμα χειρότερα.Μόνο το όνομα άλλαξε.Και ξεκινάω να λέω τα παράπονά μου.1 Η έκθεση ήταν πιο πολύ έκθεση παρουσίασης νέων μοντέλων και λιγότερο Tuning άντε να ήταν 10 περίπτερα με βελτιωτές,που τις πρώτες 3 χρονιές γινόταν ΧΑΜΟΣ δεν ήξερες που να πρωτοκοιτάξεις.2 Η live arena συνεχίζει να είναι στην ίδια αλάνα και στην περισσότερη διάρκειά της να βλέπεις νούμερα τα οποία ταιριάζουν πιο πολύ σε πρόγραμμα τσίρκου(δεν λέω ήταν εντυπωσιακά).3 Γενικά όλη η έκθεση ήταν μια κακή επανάληψη,τα ίδια και τα ίδια.4 Πολύ πιο μικρός ο χώρος για τα clubs και με όχι τόσο εντυπωσιακά αυτοκίνητα όσο άλλες χρονιές.Πραγματικά λυπήθηκα τα 20Ε που έδωσα όπως και όλους αυτούς που ήρθαν από μακριά για να την δούν και ήταν πολλόι...Εγώ στο μυαλό μου κρατάω τα 3 πρώτα ΑΤS και περιμένω του χρόνου κάτι να αλλάξει αν και δεν νομίζω...αφού πέρσυ έλεγαν πως έγινε η καλύτερη έκθεση ever μόνο και μόνο λόγω προσέλευσης.Το μόνο καλό ήταν ότι δεν είχε πολλά Evo και δεν γύρισα πάλι άρρωστος σπίτι μου...όπως και ότι βρήκα κάποιες καλές λύσεις για την corolla μου.ΑΑΑκαι κάτι άλλο καθε χρόνο τέτοια εποχή βρέχει,κάντε κάτι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-09-09, 16:06
Το avatar του χρήστη dimitrise111
dimitrise111 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E11 WRC REPLICA
Περιοχή: Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
Δύναμη Σεβασμού: 334
dimitrise111 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σημερα μια μερα μετα απο το ATS,προσωπικη παντα γνωμη,ηταν απαραδεκτο!Οχι βεβαια για τα club τα οποια εσωσαν λιγο την εκθεση οπως και τα ηχοσυστηματα επισης,αλλα για τον κυριως χωρο της εκθεσης η οποια μονο tuning δεν θυμιζε παρα μονο σειρα απο αντιπροσωπειες που εδιναν σε θεα τα μοντελα που εχουν και στα καταστηματα τους!Δυστηχως,απο οτι μου ειπε και ο Φανης,ο κοσμος ηταν πιο πολυς αρα περισσοτεροι δυσαρεστημενοι η οποια δυσαρεσκεια ηταν και σε πηγαδακια πολλων!Το live arena το συνηθης show με καποιες μικροαλλαγες,αλλα ανταποκρινεται σαφεστατα στο θεμα του tuning!
Eλπιζω οι υπευθυνοι να προσπαθησουν να κατανοησουν τι σημαινει tuning,να δουν γιατι ο κοσμος τρελαμενος ετρεξε απο ολη την Ελλαδα για την εκθεση και να μην ξαναδημιουργηθει παλι αυτο που εμεις ονομαζουμε ΑTS,φτανει μια βολτα στο parking και να καταλαβει ο οποιοσδηποτε τι ειναι το tuning!
Συγνωμη αν καποιοι το διαβασουν και πειραχτουν αλλα αυτη ειναι η αληθεια γιατι το tuning στο αυτοκινητο ειναι ενα μικροβιο που δεν φευγει!!!
http://www.corollaclub.com/forums/vb...o=view&id=5505
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-09-09, 16:55
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω δεν εχω ερθει ποτε σε ATS γιατι ημουν Εβρο... Φετος λογω πρωσοπικων και οικογενειακων καταστασεων δεν μπορεσα να παρεβρεθω και στεναχωριεμαι οχι για το ATS σαν Show ή event αλλα για το τζερτζελε που θα γινοταν στο περιπτερο του κλαμπ μας που για μενα ειναι το ποιο συμαντικο!!

Ενα εχω να πω... συγχαρητηρια για την επιμονη και την υπομονη σας αλλα και την αφοσιωση σας στο club...εχουμε απιστευτη διοικηση αλλα και ακομα ποιο απιστευτα μελοι που τρεχουν να μας διαφημισουν και να μας προωθησουν..!!! Ελπιζω του χρονου αντι του Φανη να ειναι η δικια μου 12αρα εκει!!!!!! χεχεχε(που εχει και ποιο ωραιο χρωμα!!! χαχα)
Παλιά 28-09-09, 17:06
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 284
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Για ακομη μια φορα τελευταιος και καταιδρωμενος!Ευχαριστω παρα μα παρα πολυ το φανη που για ακομη μια φορα μου εδωσε την ευκαιρια να ζησω αυτη την εμπειρια!Σιγουρα η εκθεση δεν ηταν καλη αλλα to fest area με ολα τα θηρια ηταν φοβερο!Ισως μερικοι να μην ηταν τυχεροι αλλα εμεις που ειμασταν ολη μερα μεσα ζησαμε στιγμες που αγγιζαν κοφτες,πολλα ντεσιμπελ και σιγουρα εξατμισεις με τρομερα φλογιδια!Ευχαριστω ολα τα παιδια που ηταν στο περιπτερο και δεν επαναλαμβανομαι!Μας καλυψε ο φανης ολους!Μακαρι και του χρονου να ειμαστε καλα και με περισσοτερα μελη και συμμετοχη!
Παλιά 28-09-09, 17:14
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Εγώ πάντως δεν πήγα καθόλου για την έκθεση οπότε δεν πρόκειται να αναφερθω καθόλου σε αυτην. Πηγα μονο για το περίπτερο μας.

Ενα μεγάλο μπραβο στα παιδιά που φαγανε τις ωρες τους στο περιπτερο μας και μας διαφήμισαν με χαμόγελο παρά τις αντίξοες συνθηκες (βροχες, εκνευριστικό αέρα, ήλιο που σε έκανε κουδούνι κτλπ).

Μιχάλη δυστυχως ήθελα να σε γνωρίσω και εγω αλλά δεν σε πέτυχα. Next time.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-09-09, 17:23
Νεφέλη Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12
Δύναμη Σεβασμού: 270
Νεφέλη έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Να 'μαστε καλά και του χρόνου να κατέβουμε πιο δυνατοί και ανανεωμένοι. Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη που πέρασαν να δώσουν στήριξη στους ανθρώπους που ήταν στο περίπτερό μας όλη τη μέρα, και παράτησαν δουλειές, οικογένειες και προσωπικό χρόνο για να βγει κάποιο αποτέλεσμα. Ελπίζω του χρόνου τα νέα μέλη μας να είναι σε θέση να εκπροσωπήσουν και αυτά το κλαμπ μας.

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-09-09, 17:58
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Ranger που έφερε το EVO του στην έκθεση.

(Ειχε φερει και την R1 του αλλα τον εχει τραβηξει φώτο ο Lynx).
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  ranger evo.jpg
Εμφανίσεις:  140
Μέγεθος:  204,2 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-09-09, 19:20
Το avatar του χρήστη Lynx
Lynx Offline:

Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 304
Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός
1η φώτο: Το Evo του Ranger μαζί με τον Πάνο. (Χαμηλά οι τρίχες του Μιχάλη).

2η φώτο: Το δικό μου Subaru Impreza, μετατροπή σε πισωκίνητο!!(από τα αγαπημένα μου εκθέματα).

3η φώτο: Για του λόγου του αληθές, ο Βαγγέλης πάνω στην R1 του!!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Ranger Panos Evo.jpg
Εμφανίσεις:  141
Μέγεθος:  198,0 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Impreza Drift.jpg
Εμφανίσεις:  120
Μέγεθος:  191,8 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  s R1.jpg
Εμφανίσεις:  115
Μέγεθος:  201,2 KB  

All we know is... He's called The Lynx!!!

Αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα αφήσεις το γκάζι,
τότε μην το πατήσεις!!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Athens tuning show 4 vassilis_vvti OFF TOPIC 8 29-08-08 00:10
Athens Tuning Show endurasKE-30 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 63 18-05-06 11:05
Αthens Tuning Show Ayrton OFF TOPIC 12 10-10-05 12:30

Page generated in 0,18358111 seconds (83,31% PHP - 16,69% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com