Στην Αττική οδό 120χλμ δεν λέει? ποιά να ξαναπώ ? παντως εγώ με το Starlet είχα πάει μέχρι 160 (στο κοντερ) δεν έγινε ποτέ τπτ. Με την corolla δεν έχω πάει ακόμα μια 2 φορές και μέσα στα όρια. Α ξέχασα μια φορά που άνοιξα με ενα subaru impreza για πλάκα βέβαια μετά εκοψα και έκανα δεξιά γιατί πήγε να με περάσει από πάνω! :Ppp έτσι για να ψαρώνει, έψαχνε να δει που είναι το intercooler μου μετά! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ Αττική οδό πλάκα πλάκα έχει πολλά συστήματα γιαυτό προσοχή, και οι κλήσεις έρχονται μετά από ΠΟΛΥ καιρό!
Λοιπόν έμαθα τα εξής από τους δικούς μου που πήγαν σήμερα εξοχικό. Κατά μήκος της λεωφόρο από τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής που γίνεται η Μεσογείων Μαραθώνος έχει παντού πινακίδες προηδοπίησης για ρανταρ και κάμερες κτλ και για έλεγχο ταχύτητας με τεχνικά μέσα. Μια κάμερα που δεν φαίνετα στα POI είναι λίγο μετά την διασταύρωση της Ραφήνας με την Μαραθωνος στο δεξί μας χέρι. Προσωπικά εγω εκεί ποτέ δεν είχα κάτω από 120χλμ εκτός αν είχε πολύ κίνηση. Για να δείτε τι λαμόγια είναι έχει όριο στην ΑΝΗΦΟΡΑ 70χλμ, ενω στα ίσια σημεία έχει 50! και στην κατηφόρα από την άλλη πλευρά έχει 50 παλι! LOL! τώρα σύμφωνα με τον ΝΕΟ ΚΟΚ που τον έχω κατεβασει, δεν έχουμε όρια ανοχής πλέον, αν έχουμε μέχρι και 20χλμ παραπάνω από το όριο το προστιμο είναι 40 ευρώ. Δεν υπάρχει ποινή. Αν κάποιος πηγαίνει κάτω του κατώτατου ορίου ταχύτητας (ποιο είναι αυτό?????) έχει πρόστιμο 80 ευρώ!
Πάνω από 20-29 είναι πρόστιμο 100 ευρώ και 5 βαθμοί
Πάνω από 30-149χλμ πρόστιμο 350 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 60 μέρες!
Το ίδιο και με πάνω από 150χλμ δεν έχει άλλο πρόστιμο, βαθμούς ποινής εδώ δεν αναφέρει καν!
Eδώ ο νέος ΚΟΚ!
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=18858