Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
25-05-07, 01:23
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εμενα μπηκε ο αρχιμηχανικος στο αυτοκινητο πατησε 2-3 φορες τον συμπλεκτη και μου ειπε οτι θελω τρομπα, σε 3 μερες εφεραν το ανταλλακτικο και η ολη εργασια κρατηση περιπου μια ωριτσα. Ομορφα και ωραια χωρις μανουρες. Στον Φλαμιατο αυτα
|
25-05-07, 11:31
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Και ενω το εχω παρει αποφαση να παω να δουν , τσουπ χτες που το πηρα το τουτου , σχεδον δεν το εκανε καθολου..... Εννοειται οτι δεν θα το αφησω και θα παω , αλλα αναρωτιομουν , μηπως εχει να κανει το ολο προβλημα , με τις συνθηκες του περιβαλλοντος που ειναι το τουτου , μιας και που χτες εβρεχε....
|
27-05-07, 07:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Και ενω το εχω παρει αποφαση να παω να δουν , τσουπ χτες που το πηρα το τουτου , σχεδον δεν το εκανε καθολου..... Εννοειται οτι δεν θα το αφησω και θα παω , αλλα αναρωτιομουν , μηπως εχει να κανει το ολο προβλημα , με τις συνθηκες του περιβαλλοντος που ειναι το τουτου , μιας και που χτες εβρεχε....
|
δεν νομίζω
05-06-07, 15:22
|
|
|
|
|
|
Οπως εγραψα και σε αλλο ποστ , το προβλημα εξαφανιστηκε , χαρις για μια ακομη φορα , το "μαγικο" σπρευ!!!! Μου ειπαν να μην ανησυχω και οτι δεν ειναι τιποτα....
|
16-07-07, 23:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
|
|
Εμένα μου είπαν οτι ο συμπλέκτης είναι σκληρός λόγω χρήσης, τί μπορώ να κάνω?
|
27-11-07, 12:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εχει αρχισει ο συμπλέκτης και κανει ενα περίεργο και σχεδον ανεπαίσθητο φσσστ κάθε φορά που τον πατάω. Δεν ειναι τριξιμο. Ακούγεται σαν να πρεσάρεις αέρα.
Ξέρει κανεις τί είναι?
Υ.Γ. Δεν εχω κανενα αλλο προβλημα. Ουτε τριζει, ουτε σκληρος ειναι ούτε και καταλαβαίνω κατι προβληματικό. Απλά ακουω αυτο το φσστττ.
|
27-11-07, 15:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Και εγω ακουω εναν θορυβο απο τον συμπλεκτη οταν τον παταω..σαν σουστα ακουγεται..
|
27-11-07, 15:54
|
|
|
|
|
|
Παιδια εαν ακουγετε σαν σουστα ειναι ο τριγμος που εχω αναφερει. ΟΚ μπορει να μην ειναι τριγμος , αλλα πως θα το ελεγα.... Τελος παντων , αυτο λυνεται με λιγο σπρευ σε ενα σημειο που πηγιανει ο συμπλεκτης στην μηχανη. Εμενα μου εβαλαν 2 φορες σπρευ στην ΤΟΥΟΤΑ και παλι μετα απο 10 ημερες εμφανηστηκε. Μολις εριξα λιγο WD40 , εξαφανηστηκε και μεχρι σημερα ( απο τον Ιουλιο ) δεν εχει εμφανηστει!!!
|
27-11-07, 16:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ναι, αλλα εμένα, ειμαι σχεδον σιγουρος, ότι δεν ειναι τριγμός... Τουλάχιστον δεν κάνει σαν κάτι σκουριασμένο, πχ σαν να ανοίγει την πόρτα του ο Δράκουλας σε τανία γκρανκινιόλ... (κατι τετοιο δεν εννοειτε εσεις? ... )
Εμένα νομιζω ότι ακουγεται σαν φύσιμα... φσστ, φσστ
|
27-11-07, 16:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ναι, αλλα εμένα, ειμαι σχεδον σιγουρος, ότι δεν ειναι τριγμός... Τουλάχιστον δεν κάνει σαν κάτι σκουριασμένο, πχ σαν να ανοίγει την πόρτα του ο Δράκουλας σε τανία γκρανκινιόλ... (κατι τετοιο δεν εννοειτε εσεις? ... )
Εμένα νομιζω ότι ακουγεται σαν φύσιμα... φσστ, φσστ
|
Ναι ρε...και έψαχνα να βρω από που θυμάμαι το τρίξιμο αυτό..από το Δράκουλα το θυμάμαι...
Πέρα από την πλάκα και εμένα το κάνει...όποτε θυμάται βέβαια...
Επίσης, κάτι ψιλοάσχετο...ακούω ένα βουητό κατά την κύληση...και όταν φρενάρω ή αφήνω γκάζι από πολλά χιλιόμετρα, κυρίως, κάνει βουητό όπως κάνουν τα λεωφορεία όταν αφήνουν γκάζι...όχι τόσο έντονα όπως τα λεωφορεία αλλά κάπως έτσι...και γενικά το βουητό που λέω δεν είναι έντονο αλλά υπάρχει...κανείς καμία ιδέα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16709208 seconds (82,21% PHP - 17,79% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|