Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
Παιδιά, υποθέτω παρόμοιους κραδασμούς είχα τα 1-2 πρώτα πρωϊνά μετά από την αλλαγή κιτ συμπλέκτη στο TS (μύριζε με το παραμικρό) πριν 4-5 χρόνια! Τότε το απέδωσα στην κοντή διαδρομή που δεν είχα συνηθίσει.
Αλλά τον περασμένο χειμώνα ξαναείχα τα ίδια για κάποια εβδομάδα! Μοιάζει σαν να μην έχει καθόλου διαδρομή ο συμπλέκτης και οι κραδασμοί είναι από το φρενάρισμα της μηχανής. Την ίδια εποχή κελαηδούσε πολύ και το ρουλεμάν.
Νομίζω έχει σχέση με δυσλειτουργίες πλατώ-ρουλεμαν, αλλά είναι περαστικό.
|
Στο αμάξι που είχα στην αμερική είχε χαλασμένο ρουλεμάν και έκανε αυτό το κελάηδημα ... αλλα αυτό δεν επιρέαζε ούτε στο ελάχιστο το σαζμάν . το μόνο που μου έκανε είναι λίγους κραδασμούς στο πετάλι...
Φυσικά είχα βρεί την πατέντα ! σήκωνα το αμάξι με τον γρίλο έμπενα απο κάτο, έβγαζα το κάλυμα στον σύνδεσμο της ντίζας με το σίδερο που είχε επάνω τα ρουλεμάν και το πλάκωνα στο WD-40 και για καμια ευδομάδα ίσιωνε !
όποτε θα συμφωνίσω μαζί σου οτι είναι απο εκεί το πρόβλημα μάλλον και δεν νομίζω να περάσει μέχρι να βρείς τι ακριβός φταίει και να το αλάξεις.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Αν του ειχε σπασει βαση μηχανης λογικά θα του ετρεμε/κουνιόταν και ο λεβιες οταν πατουσε γκαζι με νεκρά...
|
Συμφωνώ απόλυτα αδελφέ .