Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Eλπιζω σημερα που λογικα θα ερθω στη συναντηση να λυθουν οι οποιες παρεξηγησεις..Παντως που φτασαμε ρε σεις να βριζομαστε μεταξυ μας..!!?Στο τελος θα τις παιξουμε κιολας..ΗΡΕΜΙΑΑΑΑΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rl";p="
Παντως που φτασαμε ρε σεις να βριζομαστε μεταξυ μας..!!?Στο τελος θα τις παιξουμε κιολας..ΗΡΕΜΙΑΑΑΑΑ
Ποιος βριζετε ρε Πανο να με τρελανεις θες και συ?Ειστε μυγιαγκιχτοι ρε ολοι σας... γιαυτο την Αθηνα την λεν απροσωπη και καταλβαινω γιατι.
Υπογραφη
Ο χωριατης απο τα Γιαννενα
Ρε συ εγω το λεω ετσι επειδη ξεφυγε το κλιμα..Τεσπα αρκετα ασχοληθηκαμε με αυτο το διαπληκτισμο κ αντι αυτου θα πρεπε να ανταλλασουμε αποψεις για να τουμπανιαστουμε κ οχι να ψαχνουμε ποιος περναει ποιον μεταξυ μας με αυτον τον τροπο.Απλα 2579 ηθελα να σ μιλησω κ χθες αλλα δ σε βρηκα στη συναντηση.Αν θες προσπαθησε να αλλαξεις λιγο το υφος σου γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι προκαλει..Κ οχι μονο εμενα η τον αλλο αλλα αρκετους.Εγω σε εχω γνωρισει απο κοντα κ ξερω οτι εισαι κυριλε αλλα οταν μιλας για 20ν ξεφευγεις λιγο..εως πολυ..... Φιλικα Rl
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
Rl πιστευω οτι 20ν ειναι ενα καλο μοτερ .τελος .πιστευω οτι το μοτερ που εβαλες ειναι καλο επισης.τελος. αν ειχα την επιλογη να εβαζα το 1,3τ στην καρινα αυτο θα εβαζα γιατι με λιγα χρηματα σχετικα εχεις ενα πολυ δυνατο και αξιοπιστο μοτερ.τωρα φοραω το 20ν που για ατμοσφαιρα εναι στα κορυφαια και ειναι πιο γρηγορο απο το 1,3τ μαμα και το ξερουν ολοι αυτο και επηδη το γραφω σας προκαλη.
ενταξη και εμενα με περναει το S2000 με το να μου πει καποιος οτι μου τα ριχνει με προκαλη αφου με περναει τη να κανουμε τωρα να τον βρησω?
τελος παντον ο καθενας νομιζω εχει το πρωσοπικο του στυλ και ειναι σεβαστο αρκει να μην προσβαλη με χαρακτιρισμους κανενα ιδιος οταν δεν εχει γνωριστη πρωσωπικα καλο ειναι να προσεχουμε...
οσο για αυτο που εγραψες "οταν μιλας για 20ν ξεφευγεις λιγο..εως πολυ..... Φιλικα Rl "να δεις οταν ανοιγω με το 20ν ποσο ξεφεβγω
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Φιλε 2579 1ον εμεις εχουμε γνωριστει απο κοντα, 2 ρε συ αυτο ελειπε να μην ειναι πιο γρηγορο 1 μοτερ 1600 πανω απο 150 αλογα απ ατο δικο μου.Για μαμα ασημι παλι δεν ειμαι κ σιγουρος για το αποτελεσμα..Εκτος αυτου ρε συ τα χαμε πει κ στη συναντηση κ το θυμαμαι οτι μου χες πει μεσα για το 13αρι, αλλα σ ξαναλεω κ οχι μονο εγω οτι προκαλει ασχημα καποιες φορες το στυλ σου..Αφου αυτο εχεις οπως λες σεβαστο αλλα να ξερεις οτι σε καποιους κανει αρνητικη εντυπωση χωρις να υπαρχει λογος νομιζω.Εμενα προσωπικα αν με περναει οποιοσδηποτε μεσα απ το κλαμπ ο οποιος δεν ειναι...μαμακας θα χαρω να δω τι εχει κανει κ να μαθω απ αυτον!Δε με νοιαζει τοσο να περασω εσενα η καποιον αλλο εδω μεσα (με εξεραιση ορισμενους αυθαδεις στο δρομο οπου τακτοποιουνται...) οσο να μαθω καποια πραματα παραπανω κ να ειμαι σε 1 παρεα με κοινη καυλα!Αυτο αλλωστε μετραει οπως λες κ συ.Τεσπα επισης να το πω η να μη το πω τωρα σε εχω δει να χανεις απο ασημι αλλα θα μου πεις 20ν κ αυτο..Λοιπον οταν με το καλο θα δουλευω κομπλε θα ανοιξουμε εμεις οι 2 να δουμε με τι διαφορα θα με περασεις.Μεσα? ΑΑΑΑ!!!!Κ κατι αλλο το s2000 ειναι ατμοσφαιρα!!!Εσυ εχεις στη υπογραφη οτι πιο γρηγορο εως 2000 ετσι δεν ειναι??!!!??Το honda ειναι 1997 κ.εκ. αρα μονος αντιλεγεις στην υπογραφη σου.... question question question
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!!
θεμα τυχης συμβενει να πετυχενω καμια φορα
με εχεις δη να χανω απο ασημη του μαρμελ συμφωνη εχασα 1 κερδισα μια στην αλλη εφυγε πιο γρηγορα .παντος να το θυμασε ηταν η τελευταια φορα που εχασα απο το μαρμελ τωρα αλλαξα λαστιχα και εβαλα χαμιλοτερο προφιλ...
και αυτο ειναι το τελος σε χαρες που εδωσα σε μερικους ....βλεπε TS .δεν θελω να ανοιξω αντιπαραθεση με τα TS τωρα θα ερθει η ωρα τους ...
PI τα 1997 ανοικουν στα 2L σωστα?το δικο μου ειναι ως 2L οχι ως και 2L
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...