Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!! |
|
19-09-06, 02:14
|
|
Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!!
Ρε παιδια θελω να θεσω 1 ερωτηση.ΟΛΟΙ οσοι εχετε βαλει καποιο αλλο μοτερ απο ιαπωνια τουρμπατοι,20βαλβιδοι,διλιτροι,κομπρεσορατοι,χταπο δατοι ξυδατοι κ δ ξερω κ γω τι αλλο εχετε κοφτη χιλιομετρων στα 180?!!??Με εχει ξενερωσει η μλκια κ εκτος του οτι θα βαλω αντικοφτη πιεσης ηθελα να ρωτησω τι κανετε εσεις με αυτο το θεμα..Με το προηγουμενο μοτερ ειχε πιασει 190-195 το ρεκορ του δ μπορω να το βλεπω τωρα να κολλαει στα 180!Περιμενω λυσεις..Μου ειπε ο ηλεκτρολογος να μου βαλει 1 διακοπτη αλλα ειπε οτι μπορει να σπασει γιατι δ θα χει βενζινες κ οτι θελει εγκεφαλακι.
|
19-09-06, 10:33
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Eγω φιλε μου στο 20ν εβαλα της GReedy και ξεμπερδεψα.Τους διακοπτες τα διακοπτακια και καθε ειδους πατεντοσκατουλακια που σου λενε καλο ειναι να τα αποφευγεις.Ο συγκεκριμενος που σου λεω διαθετει 8σκαλες ρυθμισης και μεταφερεις τον κοφτη οπου εσυ θελεις.Κοστος αν θυμαμαι καλα γυρω στα 150Εαγορα
|
19-09-06, 10:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Γιατί να σπάσει ρε παιδιά;;;
Δηλαδή όταν έχεις πρώτη, δευτέρα, τρίτη και τετάρτη στις 7800,
θα μείνει από βενζίνη με πέμπτη και 7000????
Έχει να κάνει καθαρά με τη νομοθεσία της Ιαπωνίας και όχι με την αντοχή του μοτέρ.
|
|
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!! |
|
19-09-06, 10:50
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!!
Πανο τα εχουμε ξαναπει, ολα τα μοτερ απο Ιαπωνια ετσι εχουν τον κοφτη..Και Supra να παρεις παλι τα ιδια..
Εγω εχω βαλει Apexi RSM GP και τον εχω βγαλει ετσι και εχει και ενα καρο λειτουργιες το μηχανηματακι..
Ακη δε λεει το παιδι οτι ειναι προστασια του μοτερ..Απλα αυτο με το διακοπτακι ειναι μεγαλη βλακεια γιατι το μοτερ χρησιμοποιει τον speed sensor εκτος απο το να σε κοβει στα 180, για να βλεπει αν κινεται η οχι το αμαξι..Αν δεν κινειται προφανως και δινει λιγοτερο καυσιμο, ειναι απλα σα να χαζομαρσαρεις, αν κινειται ομως υπολογιζει και το φορτιο κτλ και δινει περισσοτερο γιαυτο το παιδι λεει οτι μπορει να μεινει απο βενζινες και να σπασει..Λιγο ακραια περιπτωση παντως αλλα δε νομιζω οτι καποιος θελει να το δοκιμασει..
Παρεπιπτοντως ο Greddy κανει 75Ε απο το Strati Autosport, τα 150Ε ειναι ελληνικη κλεψια..Και εξω τοσο εχει,75Ε..
Α!Πανο μιλησα με τον Κωστα και τον δινει 100Ε αντικοφτη πιεσης και τελικης μαζι..Θα τον παρεις να συνενοηθειτε?Το βραδυ καλυτερα..
|
19-09-06, 11:00
|
|
|
|
|
Παιδια ειπα αν θυμαμαι καλα......Μπορει 150Ε να ηταν με την τοποθετηση,δεν ξερω.Θα μου πεις τωρα 75Ε τοποθετηση;;;;Eιμαι newton θα μαθω που θα παει............
|
|
|
19-09-06, 11:44
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Οχι δε λεω οι περισσοτεροι τοσο τα πουλανε εδω γιαυτο λεω οτι ειναι κλεφτες..Ο stratis στο site του λεει 75 δεν το εχω επιβεβαιωσει απο κοντα αλλα δε νομιζω να λεει βλακειες..Την τοποθετηση την κανεις και μονος σου, ειναι πολυ ευκολο..
|
|
|
19-09-06, 16:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Εμενα ποτε χτυπαει στα 195 και ποτε στα 200... και μια φορα χτυπησε στα 180 γιατι??
19-09-06, 17:27
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Εγώ το έκοψα τελείως το speed sensor γιατί δεν είχα σκεφτεί αυτό που είπε ο Carinaman αλλά δεν είδα διαφορά . Θα το συνδέσω ξανά και θα το τσεκάρω μήπως φορτώνει καλύτερα. Από 190 είδα 210 και δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου.
|
|
|
19-09-06, 21:39
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Ασημοκαπακα..Χωρις Dastek δυστυχως νο παουερ..Αλλα για κατσε..Εγω με χοανη εξατμιση και 2 ατομα ειχα δει 215 και κατεβαζε κι αλλο με το μαμα μοτερ(και χεστηκα γιατι ειχα Η λαστιχα γιαυτο δεν πατησα αλλο), εσυ εβλεπες μονο 190 παλια?
Να σου πω, κανονικα αναβει check engine αν δεν εχεις συνδεδεμενο το speed sensor σου και πιεσεις το αμαξι για πανω απο 8 δευτερολεπτα..Μηπως δε σου δουλευει το check?Ο ηλεκτρολογος που το εφτιαξε ειναι καλος η οχι?
|
19-09-06, 23:25
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Εμένα ο κόφτης χτυπάει στα 200. Είναι δυνατον να χάνει τόσο πολύ? Νομίζω οτι με εγκέφαλο μετά το '95 ο κόφτης ειναι στα 190, ας επιβεβαιώσει όποιος ξέρει
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16215611 seconds (81,05% PHP - 18,95% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|